• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz ve sikayet dilekcem

Yemekhanr herkese acik bir yer ayak bileginizden nasil tutabiliyor, serviste herkesin icinde nasil opebiliyor ! O herif bunlari yaparken ki birkac kisiye daha yapmis ordakiler ne yapiyor ? Ya gercekten her ortamda sadece toplu tasima, sokak vs degil sanirim her yerde ruhsuz vurdumduymaz insanlar var artik. Bir daha boyle birsey yapmaya kalkisirsa avaziniz ciktigi kadar bagirin ortaligi ayaga kaldirin ne bicim isyeridir orasi yahu

Bana inandirici gelmedi bu konu ha imkansiz mi degil de boyle aleni ulu orta da yapmasi ilginc geldi
Ayak bileginizden tutmasi icin adamin yerlerde olmasi lazim
Bilemedimm

Hemcinslerinizin hoşuna gitmiş taciz edilmek demek ki size abartıyorsunuz denmiş. Kesinlikle bu olayın peşini bırakmayın şikayet edin pislik insanı

Anlayamadığım bazı konular var. Adam ayak bileğimden tuttu derken gözümde canlandıramıyorum o anı! Herkesin içinde 4 kez öpme 3 kez sarılma?
Ben şu durumda olsam bu kadarını yapmasına izin vermezdim yani ayak bileğine sarıldığını gördüğün an git şikayetçi ol!ki bunu da nasıl yapıyor onu kestiremiyorum bir türlü.
Kafana çay tabağı fırlatma olayın hiç mı hiç anlamadım?
Hayır nasıl bir insan 4 kez sarılabiliyor? Bir kez bir tacizini gördüğüm an kafasına birşey fırlatır ordan ya çıkar ya gider şikayet ederim iş yerinde kim sorumluysa,ordan da polise.
Olay buralara kadar nasıl geliyor?

Benim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.
Hayır hayır nasıl böyle konuşursunuz bizim okulda da bir öğretmen arkadaş var kimse konuşmuyor uzak dururyor ama herkesi sözlü taciz ediyor. Ki ben kadar mesafelisi yok en çok bana söylüyor tepki verip laf söylüyorum diye. Tabi sonunda bıraktı

maalesef bazı hemcinslerimiz, aileleri tarafından o kadar sindirilmişler ki bütün erkeklerden ölesiye korkuyorlar,
aman şahit olmayayım, sapık adam başıma bela olur diye düşünüyorlar,
böyle böyle bu sapıklar daha da cesaretleniyor tabi...
siz ne olursa olsun olayın peşini bırakmayın.

Tek kişi değil,topluca iğrençler.Yapan kadar göz yuman da suçlu.Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır.Sakın peşini bırakma.

Mesafeli durmadı,boşandı,uygun giyinmedi vs diye tacize uğramıyor kadın.Karşısındaki hayvan olduğu için,o hayvani duygularına engel olamayıp salyalarını saça saça her gördüğü kadını potansiyel avı olarak gördüğü için tacize uğruyor.

Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz mı demek istiyorsunuz?? Yazık ya sizin gibi düşünenlere!
Aynen öyle demek istemiş canım.yazık böyle düşünenlere gerçekten. 16 yaşında Türkiye'nin çok resmî bir kurumunda staj yaptım.o zaman stajyer arkadaşımın birine o kurumun 60 yaşında bir müdürü 1 yıl boyunca sözlü ve fiziki tacizde bulundu.daha sonra başka bi müdür daha tacize kalkınca (öpmek istemiş) olay ortaya çıktı.biz daha 16 yaşındaydık.ben 18 yaşına gelince o kurumda bu sefer üniversite stajı yaptım 2 ay.lisede başıma gelmeyen olay üniversite de başıma geldi maalesef.kurumda beni liseden beri tanıyan abi dediğim evli bi adam tarafından tacize uğradım.yani olayın sizinle bi alakası yok karşınızdaki nin Şeref..ile alakalı.

Kemer memer yok muydu üstünde ,sıkıverseydin gırtlağını. .

Bazı hemcinslerimden gerçekten utanıyorum .. tamamen sperm israfı ..

Lütfen bu olayın peşini bırakma .. kirkindan sonra azani tenesir paklar ..

Adam olan zaten yapmaz!

Demek siz hakim, polis filan olsanız, şikayet diye bir kategoriniz olmayacak.. Netice de mesafeliye kimse birşey yapamaz, birşey yapılıyorsa o kişi mesafesize ve ona müstehak.. Dava kapandı.. Kadın suçlu.. Mini giymesin.. İşi olmadıkça dışarı çıkmasın.. Erkeği salın, o suçsuz..

Şikayet ne demek acaba?!

Fikir beyan ettim herkes gibi ben şikayet etmesin demiyorum zaten.
Ama şuda var yani mesafeli olana adam neden maymunluk yapsın diye düşündüm yapan varmış bende şaşırdım ne diyim..

Bu olaylar tekrar tekrar yaşanmadan önlem alsaydın ya
Ki hala şikayet etmek yerine bahçede ağlamayı tercih etmişsin diğer kişi görene kadar
Serviste öpmeye kalkınca tepkin ne oldu mesela
Yada ertesi gün korkmadan o işyerine nasıl gidebildin
Niye şikayet ederek yada ordan uzaklaşarak sarılmanın öpmeye çalışmanın tekrarlamasına göz yumdun

Bence adam seni pasif gördüğü için bu kadar üstüne gelmiş. Sende ses çıkarmayarak neyi bekledin onu anlamadım

Boşanmışmış.. hee cnm boşanınca kadınlar o.. mu oluyo.. bu zihniyet için istediğim yaşamadan ölmesin kimse.. ayy çok sinirlendim yaa :kızgın:

Bu olaylar tekrar tekrar yaşanmadan önlem alsaydın ya
Ki hala şikayet etmek yerine bahçede ağlamayı tercih etmişsin diğer kişi görene kadar
Serviste öpmeye kalkınca tepkin ne oldu mesela
Yada ertesi gün korkmadan o işyerine nasıl gidebildin
Niye şikayet ederek yada ordan uzaklaşarak sarılmanın öpmeye çalışmanın tekrarlamasına göz yumdun

Bence adam seni pasif gördüğü için bu kadar üstüne gelmiş. Sende ses çıkarmayarak neyi bekledin onu anlamadım
Istifami vermistim bahcede aglarken.
Bir onceki isyerimde 4 sene calistim , cok asilan oldu. Ailem in bilmesini duymasini istemedim. Biraktim orayi.

Dikkat cekilecek sekilde asla giyinmiyorum
Tamam basim acik ama sanayide cok defa tunik ya da uzun etek giyiyorum.

Boşanmışmış.. hee cnm boşanınca kadınlar o.. mu oluyo.. bu zihniyet için istediğim yaşamadan ölmesin kimse.. ayy çok sinirlendim yaa :kızgın:
Ve beni işe alan kadin demez mi sen bekar secenegini isaretlemissin ama dulmussun. Bir insan ya evlidir bekardir dedim. Tamam da sen taze bekar kiz degilsin dedi.
Bu kadin 2 kiz cocuk annesi.

Back
X