• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz ve sikayet dilekcem

Geçen haftalarda yaşadığınız durumdan daha hafif bir olay karşısında, yargıtay kişiyi işten çıkarmaya hükmetti.

Sulu şaka yaptığı için.

Yani adam, yaptıklarını taciz olarak değil de şaka olarak yaptım dahi dese, işten kesinlikle çıkarılması gerekiyor. Eğer çıkarılmazsa lütfen bu bahsettiğim yargıtay kararı ile itiraz edin. Haberin linkini bulursam yollarım size.

Adam basbaya sapık ve durumdan kendine pay çıkaran bir tip.

Çok geçmiş olsun. Yaşadığınız olay gerçekten çok çirkin ve travmatik. Peşini bırakmayın.

O bayanlar için ise yorum dahi yapmak istemiyorum.

Bir de sikayet etmememin sebebi iste buydu. Ates olmayan yerden duman cikmaz kadin mutlaka kusurludur zihniyeti yuzunden
Bana inanmamalarindan korktum 1 aylik elemanim
Ama adam sapikmis

Haklısınız maalesef dediğiniz gibi oluyor genelde.

Ama bırak elle teması, söylediği sözler bile o kadar iğrenç ki.

Ben işyerimde bayanların bile gereksiz samimiyetinden şikayetlenirken, bu koskoca adamın yaptığını asla ama asla kabullenemezdim. Hiç ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye birşey yok. Eskidenmiş o. İyi yapmışsınız şikayet etmekle, gecikmeli bile olsa.

Şimdi elini sallasan sapığa denk geliyor!

Ve beni işe alan kadin demez mi sen bekar secenegini isaretlemissin ama dulmussun. Bir insan ya evlidir bekardir dedim. Tamam da sen taze bekar kiz degilsin dedi.
Bu kadin 2 kiz cocuk annesi.
İyi de vukuatlı nufüs kaydını istemiyor ki nufüs cüzdanında bekar yazar zaten demek Zorunda değildin

O hemcinsleriniz de aşkım bebeğim demesine karşılık aşkım diye cevap veriyorlardı demek ki size abartmışsınız demişler.
Rezalet. Sonuna kadar uğraşın bu konuyla pislik herif
Benim çalıştığım yerde böyle bi şey duysam görmesem de yardımcı olur destek olur şikayetçi olurum bu ne rahatlık kadınlardaki anlamıyorum.
Sonra tacizin tecavüzün ardı arkası kesilmiyor

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın o kuyruk sallama muhabbeti bilmem 100 yıl önce varmıydı. Daha dün akşam kızı bindiği minibüsten sürükleyerek götürenleri gördüm.

Yemekhanr herkese acik bir yer ayak bileginizden nasil tutabiliyor, serviste herkesin icinde nasil opebiliyor ! O herif bunlari yaparken ki birkac kisiye daha yapmis ordakiler ne yapiyor ? Ya gercekten her ortamda sadece toplu tasima, sokak vs degil sanirim her yerde ruhsuz vurdumduymaz insanlar var artik. Bir daha boyle birsey yapmaya kalkisirsa avaziniz ciktigi kadar bagirin ortaligi ayaga kaldirin ne bicim isyeridir orasi yahu

Daha dün minibüsten kız kaçırdılar öyle demeyin o kadar duyarlı ki halkımız kafasını kaldırıp bakmıyor Bile

Daha dün minibüsten kız kaçırdılar öyle demeyin o kadar duyarlı ki halkımız kafasını kaldırıp bakmıyor Bile
O kıza da çok üzüldüm.. bak o kızla evlenmek istemiş pis şeref yoksunu.. kız istememiş diye kaçırmış.. yüz mü vermiş oldu kız şimdi zavallı..

Benim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.
Bu sizin düşünceniz mi? Siz gerçek misiniz? Bu ülkede Kadınlar kızlar kaçırılıyor, öldürülüyor tecavüze uğruyor. Erkekler bu hakkı da hem cinslerimizin bu mantığından alıyor. Gerçekten çok yazık...
Bu arada konu sahibi hiç susma kadın dernekleri var. Sibel Önder diye bir avukat var jadın haklarıyla ilgili konulara bakıyor. Ayşe Arman'a yaz elinden geleni yap.

Fikir beyan ettim herkes gibi ben şikayet etmesin demiyorum zaten.
Ama şuda var yani mesafeli olana adam neden maymunluk yapsın diye düşündüm yapan varmış bende şaşırdım ne diyim..
Yapan varmış diyorsunuz ya! Siz nerede yaşıyorsunuz hanımefendi?! Daha bugün haberlerde gördüm 19 yaşındaki bir kız öldürüldü. Tek neden katilinin aşkına karşılık vermemesiydi. Siz dalga geçer gibi yapan varmış diyorsunuz. Ha bir de şikayet etmesin diyin. Özrünüz kabahatinizden büyük!!! Ya her şeyden bir haber yaşıyorsunuz ki bu çok düşük bir ihtimal bu müthiş yorumu yapabildiğinize göre internet erişiminiz gayet var ve tek tık kadar uzağınızda bilgiler. Ya da insanların sinirleriyle oynamayı görev edinmişsiniz!

Back
X