- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Sugargirl1990
-
İş hayatınaSensin enteresan
Neresi celiskiliymis?
Bir firmada 2 tane sapik olamaz mi ?
Pkk li lar daha dayanilmaz geliyor. Ayni ortamda nefes dahi alamam
Oyle kafaniza gore sikayet edemiyorsunuz ispat etmeniz gerek yoksa iftiraya giriyor
Adami isten cikardilar nefes aldim
Tutanak tutuldu dün
Senin kendini ifade etme çabandanServiste yemekci abla disinda herkes dalga geciyordu haha hihi kikiri.
Lakayitligi sozlu asilmalaei tacizleri kiz arkadasimi rahatsiz etmiyordu nasil midesizsim seni anlamiyorum diye bagirdim ona da
Bugun mudur de ona bagirdi sen calismaya mi geliyorsun kendini gostermeye mi ? Bu ne dekolte etek utan kizim dedi
Iste bu kiz bana sahit olmadi.
Gerikafali yobaz diye yaftalanan ben oldum.
Anlatilmaz yasanir bu adam yilisikti
Oyle bi yapar kiBenim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.
O ha ohaa yok artık tazeVe beni işe alan kadin demez mi sen bekar secenegini isaretlemissin ama dulmussun. Bir insan ya evlidir bekardir dedim. Tamam da sen taze bekar kiz degilsin dedi.
Bu kadin 2 kiz cocuk annesi.
Kadının kadından başka düşmanı yoktur.Iyi aksamlar ve herkese merhaba.
Ben 1 ayi biraz gecti, metal sektorunde hizmet veren cok ufak ama yaptigi isleri cok buyuk olan bir firma demeyeyim de atolyede muhasebe bolumunde calisiyorum. 60 kisiyiz.
Arkadaslar calistigim isyerinde daha işe basladigim ilk is gununden itibaren, sözlü ve fiziksel anlamda tacize ugradim fabrikanin 60 yasindaki namazinda niyazinda bosanmis 1 i kiz 2 cocuk babasi şöför tarafindan. Bu adam ayni zamanda elektrik teknisyeni. Sabahlari ve aksamlari da servis cekiyor.
Isyerinde benden 2 ay once girmis, 25 yasinda benden 3 yas kucuk sevimli buldugum bir kizcagiz ile tanistim. Denizli den gelmisti kendisi. Ablasiyla kaliyordu. Hic is tecrubesi olmadigi icin işe girerken dediler ki sen ona da yardimci ol . O universiteyi bitirdiginden beri kpss ye hazirlanmis .is hayatina uzak ve de ailesinden uzak diye acidim ve hep yardim ettim her konuda.
Birgun bosandgimi ogrendi personel dosyamda. Dedim ablacim herkesin basina gelebilir. Sonra o da bosanmis biriyle gorusuyordu dedim o kisiyi taniyorum uzak dur. Zarar gormeni istemem. O da dedi ki bosanmis birini ailemin karsisina zaten cikarmam , boyunlarini egdirmem. Ben şok oldum bunu soyleyince. Bogazim kurudu.
Yemekhanede şöför geldi ayak bilegimden tuttu. Cekti sarilmaya kalkti tabilyotu firlattim aglayarak ciktim yemekhaneden.
Serviste herkesin icinde öpmeye kalkti. Her gordugunde bebegim askim guzelim der. Bunu orada calisan her bayana yapiyordu.
Bugun de bana bebegim şu bardagi uzatir misin dedi. Senin evladina bebegim deseler hosuna gider mi dedim. Vururum o adami dedi. Sen bana niye yapiyorsun ? Sen bosanmissin cunku dedi. Kim soyledi ? Denizlili dostum dedigim insan.
Bana asildigina defalarca sahit olan 2 bayan arkadasim sahit olmadi. Sen abartiyorsun dediler. Adamin ekmeginle oynuyormusum.4 kez sarilma, 3 kez öpme , 11 kez sözle taciz, cay bardagini kafama firlatma v.s
Fabrikada calisan bir muhendis vardi. Bahceye ciktim sinirden agladim. Yalnizim saniyordum kuytu kose bir yer buldum. O anda o da oradaydi. Yasitiz. Arkadasim Ozlem i aradim. Dertlesmek icin. Duymus.
Teknik mudurun yanina gitmis. Daha onceki kiz da bu adamdan dolayi isten cikmis. Herseyi anlatmis ona. Hemen tutanak tutuldu.
Patronun oglu olayi gormedigi halde sahit oldu.
3 erkek bana sahit. 2 bayan calisma arkadasim olaya sahit oldugu halde vermedi.
Erkekler ölsün. Net diyordum.
Hayir. Asil kotu olan hemcinslerimmis
Kedi pislik yapmıştır, keçi cilveli yürüdüğü, damacana yuvarlak hatlarıyla cezbettiği için tecavüze uğramıştır, maalesef bu zihniyet var olmaya devam ettikçe daha bir sürü sapkın eylemlere maruz kalacağız.
O kediyi canice katleden kişi serbest bırakıldı, sokak kedisini öldürmek suçtan sayılmıyor, sahipli bir canlıya tecavüz ya da işkenceyle öldürmekse "mal"a zarar verme suçuna giriyor, evcillerin bir canlı olduğu, onların da can olduğu bile kabul edilmiyor hala, öldüren tecavüz edenlerin zihniyetleri yargılanmıyor ne yazık ki, bugün kediyi gözünü kırpmadan öldüren yarın nişanlısını da katleder denmiyor, dilerim nişanlısı nasıl biriyle beraber olduğunu anlamıştır da ayrılır.
Konudan bağımsız ama görünce yazmak istedim. Sevil Atasoy ve diğer adli bilimler uzmanları bas bas bağırıyor. Yapılan sosyolojik araştırmalar gösteriyor ki daha önceden cinayet işlemiş kişiler (özellikle seri katiller) önce hayvan öldürerek, hayvanlara işkence çektirerek işe başlıyor. Bir türlü insana geçmeden önce hayvanlarda deneme yapmak gibi. O yüzden "Hayvan öldüren insan da öldürür" sözü insanlara (ne yazık ki) abartı gelse de, doğrudur.
güçlü kadın kenarda köşede ağlamaz.Baba duysa şekeri tavan yapar, erkek kardesimin ona ne yapacagini hayal etmek bile istemiyorum. Erkekleri , aileyi meseleye dahil etmek dogru degil, ben guclu bir kadinim benimle ugrasmaktan vazgecer diye dusundum.
Bu adami daha once de sikayet edenler olmis, ama tutanak tutulmasindan korktular. Ben korkmadim bicak kemige dayandi cunku
Olmasi gereken ile olan arasinda cok fark var ben servise bile binmemeye baslamistim metroya biniyordum
kurtulmuşsun ama o adamı şikayet et adli makamlara taşı konuyu senin yerinde olsam elimdeki tapldotu kafasına gecirirdim hiç bir bayan böyle şeyler yaşamamalıYemekhanedeydim. Saat 1 de herkes yemek yemis oluyor. Iscilerle yemek yemiyorum isverenim de boyle istiyor zaten.
Yemekhanede yemek koyuyordum. Elimde de telefon. Arkadasimla konusuyorum ayaktayim. Uzerimde diz kapagimin altinda bir etek vardi. Kesinlikle hicbir vucut hattim belli olmuyordu, ten corap bile giymem o derece. Bir elimle de yemek koyarken , arkadan geldi guya korkutma amacli yapmismis once ayak bilegimden kavradi sonra havhav yapmaya basladi bastim cigligi. Elimdeki tabilyottaki yemegi doktum.
O an kontrolden ciktim yere firlattim tabilyotu. Aa abartma saka yaptim dedi sarilmaya kalkti yemekci abla araya girdi. Sinirden kudurdum burnum kanadi. Kadincagiz ilgilendi sakinlestirdi.
Sonra bahceye ciktim is degistiremezdim o anda aglarken muhendis uretim sefi x bey gordu beni. Sinirlendi gittim uretim mudurunun yanina anlatmis konuyu.
Bu adam zaten herkesi taciz ediyormus bunu saka yapmak olarak lanse ediyordu
İpini cektik kurtuldum
ukalaa pislik yaratık olunca ne kadar mesafe kurarsan kur ar damarları patlamıs nefsi pis olan ınsanların önüne gecemezsiniz.......kız dıyo bosandıgı ıcın ona oyle yaklasmıs bellıkı daha rahat olabılcegını dusunduBenim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.
hakikaten hemcinslerimiz daha fena olabiliyor sanki. neyse.Benim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?