Taciz ve sikayet dilekcem

İş hayatına
Şirket ortamına
Özel sektöre dair tecrübesi var mı acaba?

3+1 apartman dairesinde elinde hesap makinasyla takılan tip canlanıyordur gözünde.

Senin kendini ifade etme çabandan
Her şeyi detaylı anlatma gereği duymandan
Ben utandım.
Hemcinsimizi bile inandıramıyoruz, anonim olduğumuz sitede.
Yazıklar olsun
İki yüzlülüğe

Ve beni işe alan kadin demez mi sen bekar secenegini isaretlemissin ama dulmussun. Bir insan ya evlidir bekardir dedim. Tamam da sen taze bekar kiz degilsin dedi.
Bu kadin 2 kiz cocuk annesi.
O ha ohaa yok artık taze
bekar
kız nedir allah im sen iyi merhametli insanlarla karsilastir

Kadının kadından başka düşmanı yoktur.

Konudan bağımsız ama görünce yazmak istedim. Sevil Atasoy ve diğer adli bilimler uzmanları bas bas bağırıyor. Yapılan sosyolojik araştırmalar gösteriyor ki daha önceden cinayet işlemiş kişiler (özellikle seri katiller) önce hayvan öldürerek, hayvanlara işkence çektirerek işe başlıyor. Bir tür insana geçmeden önce hayvanlarda deneme yapmak gibi. O yüzden "Hayvan öldüren insan da öldürür" sözü insanlara (ne yazık ki) abartı gelse de, doğrudur.

Aslında konudan çok bağımsız sayılmaz yorumunuz, taciz tecavüz eğilimi olanların daha önceden hayvanlara tecavüz denemeleri yaptıklarını düşünüyorum, insanları katledebilecek yapıdaki sapkınlarsa yine öncesinde bir hayvanı katletmiş olabilir.

Bence hayvanlara cinsel sapkınlık eğilimi olan veya öldüren kişilerin yapabilecekleri göz önünde bulundurularak yargılanmalı, o yüzden bana kalırsa hayvanlarla ilgili yasalarda tüm hayvanların can olduğu vurgulanmalı ve cezaları ağırlaştırılmalı.

güçlü kadın kenarda köşede ağlamaz.
sadece 1-2 ayda yaşadıklarına bakarak pasif olduğunu düşündüm.

hadi sözlü tacizi geçelim, öpmek sarılmak nedir? tam da karakolluk olaylar.

kendince laf çarpan diğer üyeye gelince özel sektörde çalıştım. iftiraya uğradığımda ağlamak yerine iftira atanın ağzını tıkadım.
patronun kardeşi bana dokundu diye tekme tokat giriştim. adam uğradığı şokla karşılık dahi veremedi.

yani ben konu sahibine tacize uğradığı için değil çok sessiz kaldığı için sinirlendim. şaka veya değil, hiçbir erkek kadını rahatsız edememeli. ederse işin içine polis gireceğini bilmeli.

kurtulmuşsun ama o adamı şikayet et adli makamlara taşı konuyu senin yerinde olsam elimdeki tapldotu kafasına gecirirdim hiç bir bayan böyle şeyler yaşamamalı

Benim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.
ukalaa pislik yaratık olunca ne kadar mesafe kurarsan kur ar damarları patlamıs nefsi pis olan ınsanların önüne gecemezsiniz.......kız dıyo bosandıgı ıcın ona oyle yaklasmıs bellıkı daha rahat olabılcegını dusundu

Mesafeli de dursan pislikse ve görmezden gelen insanlar da varsa çevresinde öyle bir taciz eder ki hiçbir şey yapamazsa hakkınızda iğrenç şeyler yayar etrafa
Ne mutlu size böyle kötü insanlarla denk gelmemişsiniz ama ne acı ki konu sahibi gelmiş..
Cesaretinizden dolayı tebrik ederim Cenab ı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Ya kabahatin büyüğü sizde. Oturup tacizleri sayana kadar daha ilk girişimde niye dilekçe yazmadınız? Niye şikayetçi olmadınız? En kötü insan işten ayrılır. Nedir yani tecavüze uğrayınca mı konuşacaktınız? Verilmiş sadakanız varmışta birileri gizlice dinleyip sizin yerinize sorumluluk almış. Siz kendinizi düşünmez, kendinizi korumazsanız hemcinsleriniz nasıl yanınızda olsun? Ay sinir oldum ya. Adama sülük gibi yapışıp, anasından emdiği sütü burnundan getirmeniz gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…