Taciz ve sikayet dilekcem

Alsın başına çalsın kızlık zarını. Umarım hayrını görüyordur kız oğlan kız gitmenin. Ne insanlar var ya sizi de tebrik ederim bakış açınız için

Boşanmış insana böyle bakılması çok tuhafıma gidiyor öyle elit bir yerde büyümedim hatta mahallede herkesin Herşeye karıştığı bir mahallede.. Ama çevremdekilerde böyle düşünceye rastlamadım aksine destek olunur

Sizde takmayın normal gören arkadaşların alışmış demekki tacize... Rezil olsun o pislik

Evlenmiş boşanmış bir kadına kötü duygularla yaklaşan erkek yada kadınların allah belasını.... içimden saydığım küfür ve bedduaları buraya yazamıyorum ama kadınlar anlar.. inşallah kamyonun altında kalır ve ölürler böyleleri..hadım olsunlar, acı çeksinler, değil bi kadına kötü gözle bakmayı dişi sineğe bile bakamasınlar inşallah..

Tek kelimesine inanmadim.
Orasi nasil bi is yeri ve adamda ki cesaret nasil bi sey ki yemek hanede ayak bileğine sarılıyor?
O nasil bi olay oyle
Serviste herkesin icin de öpmeye çalışıyor bu da tuhaf

Namazinda niyazinda diye vurgulamanizda ayri bi ilginc

Hayal dunyan geniş diyemiyece
gim kurgulaman sifir.

Benim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.

Ya hep merak ederim "kadin kuyruk sallamazsa" kafasindakiler bu kirli kalbinizle nasil yasayabiliyorsunuz? Bu kadar buyuk konusurken herseyin tam da dusundugunuz gibi olacagina nasil emin olabiliyorsunuz?

Mesela kendinizi bosverin arkadasiniz, ablaniz, kardesiniz, kuzeniniz, hatta ilerde kizinizin basina boyle birsey gelse bile mi "sen kesin rahat davranmissindir" diyorsunuz?

Hep merak etmisimdir bulmusken sorayim dedim.

kadın öldü vurmayın artık. ben bu cümleden dişi köpek kuyruk bilmemne değil ama gereken sınırı çizemezseniz alanınızı işgal ederler'i anladım. Ki bende böyle düşünüyorum.Yani konu sahibi kuyruk falan salladığından değil gereken sınırı çizemediği için olayın boyutu derinleşmiş gibi. Tacizi haklı çıkarır mı, çıkarmaz. Fakat Türkiye erkeği gibi bir kere göz göze gelmekten bile anlam çıkaran evrilmemiş varlıklar için sınır denen şey hala var mı o da başka bir konu sebebi.

Fakat Türkiye erkeği gibi bir kere göz göze gelmekten bile anlam çıkaran evrilmemiş varlıklar için sınır denen şey hala var mı o da başka bir konu sebebi.

Yok işte. Telefonla arkadaşımla konuşuyordum kahkaha atarken adamın tekiyle göz göze geldim ama saniyelik bile değil yani gözüm ona kaydı. Adam beni otobüs durağına kadar takip etmiş, kulağımda telefon olmasına ve 1 saniyeden az bir bakışmaya rağmen! Yani sınır çizseniz dahi insanlar her anlamı çıkarabiliyor. "Bana güldü/baktı/merhaba dedi, verecek" diye düşünen neandertallerle bir arada yaşamak zorundayız ne yazık ki.

Asil mesele olaya sahit olan 2 bayan arkadasimin sahit olmamasi
Abarttigimi dusunmeleri
Bikac gun sonra o kuyruk sallamasaydi adam asilmazdi derler. Sikma canini uzak dur. Bu isin pesini birakma. Bosaninca asilmaya hak mi goruyor serefsiz insan kiligindaki poslik. Dimdik dur o kizdan da uzak dur. Gozu acik gayet. Allah uardimcin olsun.

Sınır yazmis nirileri me sınırı ya. Adama surat asarsin nazli olursun gulersin basit olursun evlenirsin kocasiyla arasi bozuk olur evlenmezsin cani ceker olur bosanirsin herseye jerkese acik olir. Ne sınırı? Ozgecan sınır koymamis miydi onlarca tecavuze ugrayan sinir koymamis miydi? Biraz empati yapin...

Sen böyle büyük konuşmaya devam et bacım, başına gelince ahlayıp vahlar, bir de konu açarsın burada. (Umarım yaşamazsın tabii)

Konu sahibi: çok geçmiş olsun, kadınlar böyle ne yazık ki, çok az kadın kadına yardım ediyor. Kadın kadının en büyük düşmanı diye boşa dememişler.

işin garibi dağın başından kopup büyük şehire gelenleri daha çok büyük şehirde kim kime dum duma diye düşünüyorlar.sanki koca şehirde bir masa altına saklanacakmış gibi.

YOK YAAAAA!!
Peki ben kışın dersaneye giderken karşıdan gelen adam kalçamı avuçladığında da kuyruk sallamışmıydım sence?
Okula giderken beni sıkıştıran çocuk kalçamı okşadığında cilve mi yapıyordum?
Çocukken mememi cimcikleyen akrabama da maymunluk yaptım mı?
Yolda eve giderken arkadaşımla etrafımız çevirildiğinde de mesafeli değil miydik?
Karşıdan karşıya geçerken üstüme araba sürülürken de adama cilve yapmış mıydım?
Karşıdan karşıya geçerken korna çalanların arabasına binmişmiydim?

Sen ve senin gibiler bu toplumun kanser hücrelerisiniz.
Aynı bu kızın arkasında durmayan o kadınlar gibi.
Korkaksınız, içten pazarlıklısınız!
Kirli düşüncelerinizi kendinize saklayın!
Yaymayın virüs gibi.
Zehirlemeyin kimseyi!

gelmiş geçmiş olsun.iş yeri sokak aile bir yerler de vardır bu sürüngenlerden.
sizin boşanmış olmanız benim evli olmam bu insan müsvettelerine birşey ifade etmiyordur emin olun.
bir yerde sizde patlak vermiş olması iyi olmuş sizden sonra siciline işlenecek kadınların neler yapacagına şahit olacak sessiz kalarak korkup sinerek kendini koruyamayacagını anlayacak bir çok kadına örnek olacagınıza.inanıyorum
iş yerinde daha dik durun tavrınızı o ekmegi ile oynuyorsuna getirenlere karşı daha sert oluşturun
nihayetinde bugun bana yarın sanadır hayat

Geçen günlerde kedi ve asker haberini izlemişsinizdir. Ona bile, "kedi kesin bi pislik yapmıştır" yorumunu yazan gördüm ben.
Size de kuyruk sallayan kadın muamelesi yapmaları normal yani, üzerinize alınmayın. İnsanların kendi içi "pis" olunca...

Asil mesele olaya sahit olan 2 bayan arkadasimin sahit olmamasi
Abarttigimi dusunmeleri
İnşallah başlarına gelirde anlarlar ne hissettiğinizi.
Kadın kadının en büyük düsmanı olabiliyor bazen ne yazıkki.
Hiç üzülmeyin ekmeğinden olacak diye. Ekmeğinin derdinde olsaydı bunca pisliği yapmazdı. İşiyle ilgilenirdi sizi orada burada sıkıştıracağına.

aynı şey benim başıma çalışma hayatım bıyunca bir defa geldi fiziksel taciz değildi benimki adam evli torun torba sahibi çok zengin yaşlı bir p.....k bana duygusal saçma mesaj atıyo gece attı engeledim hemen ve telefonumu arkadaşımdan istemiş arkadaşımda sorgulama gereği duymadan vermiş pazartesi işe gidince ortalığı dar ettim ikisinede arkadaşım asla böyle niyetle istediğini düşünmediğini felan defalarca söyledi hala sinirimi alamadım gerçi aklıma gelince çıldırıyorum sarılmak öpmeye çalışmak nedir ya heralde ona orada çok kötü birşey yapabilirdim öyle birşey olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…