• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz

Henüz 23 yaşındayım ve ilk defa yaşadığım için çok şaşırdım. Bundan sonra öyle birşeyle karşılaşırsam , umarım karşılaşmam asla sessiz kalmayacağım.
Korkmuşsunuzdur, maalesef hepimiz soğukkanlı olamıyoruz ama bu sapıklarda susunca herşeyi kendinde hak görüyor.

Kapali oldugunu belirtmeseydin yorum yapmak destek olmak istemistim aslinda.Bi kadinin bunu dusunmesi bu tacizci zihniyete cok uzak olmadigini gosterir.Aciksa haketmistir sanki.

Bu tarz konularda " kapalıyım" denmesinden çok rahatsız oluyorum.
Kapalıyım tahrik etmiyorum dokunulmazlığım var
Açığım tahrik ediyorum gelip taciz edebilirler
Bu çıkıyo ortaya
Kimsenin tanıdığı tanımadığı biriyle istemdışı tensel ve sözlü temas kurması hiç bi koşulda doğru değil

Dün çok kalabalık biyerde genç bi kıza garson tuvaleti gösterirlen tecavüz etmiş saat geç diye insanlar tecavüzcüyü haklı görüyo hatta kimisi parada anlaşamamışlar diyo bu pis zihniyetler yok olsun hepsi sapık benim gözümde
Canım bak açıklama aşağıda. Hadin iyi akşamlar.
Bakın tek düze düşüncelerinizden önce yaşadığım kötü bir olayı paylaştım.
Konu nasıl ki her kapalı kadın kusursuz hatasız ibadetini kusursuz yerine getirmiyorsa yani bir kıyafet onu edepli ahlaklı yapmıyorsa , yada her açık edepsiz veya ahlaksız değilse, açık olduğu için ibadetini yaptığı anlamına gelmiyorsa bir kadın açık ve kapalıdan önce insan ve kadin olarak değerlendiriliyorsa , açık insanlara taciz veya tecavüz hak değil .
Birşeyi nasil anlamak istiyorsaniz öyle anlamayınız lütfen...

Gecmiş olsun gerçekten ... Çok Haklısın benimde metroda basıma benzer bir olay gelmişti Allah'ın dan bulsun sapıklar

Konu nasıl ki her kapalı kadın kusursuz hatasız ibadetini kusursuz yerine getirmiyorsa yani bir kıyafet onu edepli ahlaklı yapmıyorsa , yada her açık edepsiz veya ahlaksız değilse, açık olduğu için ibadetini yaptığı anlamına gelmiyorsa bir kadın açık ve kapalıdan önce insan ve kadin olarak değerlendiriliyorsa , açık insanlara taciz veya tecavüz hak değil .
Hıhı ok

Pardon ? Benim yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız ?
Kadın hernerede görsel olarak hangi şekilde olursa olsun isteği dışında kimse tensel ve sözlü taciz edemez diyorum hakkı yok buna olamazda
Siz kendi yazdığınızı birde benim yazdığımı birdaha okuyun belki hangisinin doğru olduğunu anlarsınız

Kadın hernerede görsel olarak hangi şekilde olursa olsun isteği dışında kimse tensel ve sözlü taciz edemez diyorum hakkı yok buna olamazda
Siz kendi yazdığınızı birde benim yazdığımı birdaha okuyun belki hangisinin doğru olduğunu anlarsınız
Kendini yoruyorsun arkadaşım.

Yani kapalı olunca birşey değişmiyor diyoruz zihniyet meselesi diyoruz biz buna
Geçmiş olsun

Kapalı açık dinlemez onlar kalabalık her ortamda bulduğu an yapar pislikler. Otobüslerde çok olur özellikle. Geçmiş olsun, normalleştirmek de istemiyorum ama böyle şeref yoksunları için sıkma canını. Umarım tekrar yaşanmaz ama bir daha yaşanırsa direkt bağır, elle işaret et, herkese ifşa et. Otobüste yanıma oturup bacak tacizi yapan bir adamı bağırarak bütün otobüse ifşa edip otobüsten indirttim. Senin suçun yok, bunu yapanları cümle aleme rezil edeceksin.

Bu durumun kapanmayla aciklikla alakasi yok tacizci sapik bir adam icin hersey tahrik edicidir.
Bazi insanlar var uzun etegini giyer bol giyinir saci acik ama ilgi cekmez bazi kapalilar vardir dar giyinir süslenir ilgi ceker malesef. Yani bu kapali acik üzerinde tartismak pek mantikli degil.
O adami rezil etmeniz gerekirdiki birdaha bu igrencligi yapmasin diye"!

Kapali oldugunu belirtmeseydin yorum yapmak destek olmak istemistim aslinda.Bi kadinin bunu dusunmesi bu tacizci zihniyete cok uzak olmadigini gosterir.Aciksa haketmistir sanki.

Kapaliyim demeniz aci..
Acik olunca hak etmiş olmuyoruz.

Kapalı bi bayansan ayıp etmiş açık olsaydın hak mıydı ? Tövbe yarabbim ya. Allah sabir versin size de.
Asla kapalı olduğum icin haketmiyorum demedim . Yanlış anlaşılmasın. Dikkat çekecek kadinsal bir cekicilik barindiran bir kiyafet yoktu ve bakildigi zaman çocuk gibi görünüyorum 16 17 yaşlarında gibi bu yüzden anlam veremedim.

Asla kapalı olduğum icin haketmiyorum demedim . Yanlış anlaşılmasın. Dikkat çekecek kadinsal bir cekicilik barindiran bir kiyafet yoktu ve bakildigi zaman çocuk gibi görünüyorum 16 17 yaşlarında gibi bu yüzden anlam veremedim.

Ben sizi kastederek yazmadım aslında sizin konunuza yazan birinin mesajına cevabendi. Ama sizin düşünce stiliniz de doğru değil. Sapık her şekilde ve her yerde sapıktır. Bu ülkede bebekler, cansız nesneler dahi tatmin için kullanılıyor. Bu iğrenç insanlar için kapalı olmanız, çocuk gibi göstermenizin hiçbir önemi yok.

Ayni sey iste.Taciz niyetinde olan bi adam sadece cekici giyinene yapmiyor.Boyle bakmayin olaya.Gecmis olsun

Bende bundan bahsediyorum .
Çok haklısınız ..
Beni sizin yorumunuz üzerinden anlamayan ısrarla konuma hala beni taşlar şekilde yorum yazan bir arkadaş var kendi kapalilara bileyli demek ki bu şekilde algiladi kusura bakmayin ayni şeyi savunuyoruz

Ben sizi kastederek yazmadım aslında sizin konunuza yazan birinin mesajına cevabendi. Ama sizin düşünce stiliniz de doğru değil. Sapık her şekilde ve her yerde sapıktır. Bu ülkede bebekler, cansız nesneler dahi tatmin için kullanılıyor. Bu iğrenç insanlar için kapalı olmanız, çocuk gibi göstermenizin hiçbir önemi yok.
Aslında savunduğum herkesle ayni ama anlatamadim kendimi .

Aslında savunduğum herkesle ayni ama anlatamadim kendimi .

Olabilir neyse yazıyoruz sonuçta bazen cümleler düşünüldüğü gibi yazılmayabiliyor. Geçmiş olsun tekrar, canınızı sıkmayın. Yaşamamanızı dilerim ama ola ki tekrar yaşarsanız muhakkak sesinizi çıkarın. Bu tipler korkaktır ağzına edeceksin hepsinin.

Back
X