Taciz..

Çok zor bir durum gerçekten. Hemen unutmanız çok zor ki zaten bir süre unutmayıp temkinli dawranmak yarariniza olacaktır..

Geçmiş olsun. Bence eski korkusuz gunlerine dönme. Her zaman tetikte ol, mümkün olduğunca da yalniz gezme. Bende de ayni korku var. Devir kotu, şerefsiz kayniyor disarisi. Bu devirde basina gelebilecekleri her zaman düşünüp temkinli olmalisin. Korku temkin getirir. Tekrar geçmiş olsun..

geçmiş olsun gerçekten ..
yaşadıklarınızı çok iyi anlayabiliyorum. çok zor atlatılması ..
ama zaman geçtikçe bunu da unutacaksınız en azından daha temkinli olmanız gerektiğini biliyorsunuz artık.
umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu korkunuzu ..

Yanına biber gazı falan al. Rahatlatır seni en azından. Böyle hayvanlar çok malesef. Geçmiş olsun.

Benide 55 yaslarinda biri taciz etmisti. O gun bugündür yaşlılardan korkuyorum. Zor bi durum zamanla gecer insallah..

çok geçmiş olsun,etraf sapık kaynıyor iyi daha beteri başına gelmeden atlatmışsın.

Teşekkür ederim hepinize, yengem o olayın akşamında bana bir tane biber gazı verdi de işte korkum hala var.
Dediğiniz gibi ben de bir farkındalık yarattı,
Herkesi kendimiz gibi sanmaktan, masal aleminden çıktım çok şükür.
bu güzel evet ama tedirginlik kaldı.
İnşallah dediğiniz gibi zamanla bu tedirginliğim geçer, sadece farkındalık olarak kalır, zamana bırakıyorum..

Canım benim senin hiç bir suçun yok..
Üzülme.
Zamanla geçecek. .
Ama biber gazı al bi tane 5 10 tl ye satılıyor
Benim ablam da uğradı gazı sıktı adamı yakaladı esnaf

açık konuşmak gerekirse önceden fazla cesaretliymişsin.
ama bu korkunuda bi süre sonra atlatırsın merak etme. yanına biber gazı falan al ve gerçekten temkinli ol. etrafta pislik dolu.

malasef pek çok bayanın başına geliyor bu iğrenç durum zaamanla geçer inşallah bı daha hiç ir bayanın başına gelmez dıycemde fazla ıyı nıyetli kalıcam

Sen yine de tedbirli ol canım
Dikkatli ol
Insanlar insanlik tan çıktı
9 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz ediyorlar
Sen dikkatli ol yine de bebeğim

Benimde basima geldi hemde gunduz vakti yasli birinden. O günden beri kucuk bir çakı tasiyorum. Asla çakı olmadan çikamiyorum bna guven veriyor.

Geçmiş olsun. Beni de evimin balkonuna kadar (giriş katındayım) takip etmişti bir adam. Ben kapıyı açana kadar arkamda bekledi. O an aklımdan geçen ihtimalleri anlatamam.
Bir süre gece geç döndüğümde ya arkadaşlarımdan eve kadar bırakmalarını rica ettim, ya da taksiyle geldim. Yürüdüğümde de devamlı arkamı kolladım.

Bir süre sonra rahatladım, hala arada arkama bakıyorum ama o korku kalmadı.

Banada olmuştu buna benzer birşey ozamanlar ortaokula yeni başlamıştım dersler bitti okul dağıldı servisi bekliyorum ben serviste birkaç okul daha var ilk onları alıyor en sonda beni benimle beraber bi çocuk daha vardı ogun yoktu oda gelmemişti bi adam normal yuruyo elleri cebinde yanimdan geçti iki uç adim ilerledi bi baktım dondu arkasını montun onunu açtı açmış bu her yerini herbiseyi olduğu gibi ortada gösterdi baktım kaçmaya başladı bende bağırarak kaçmaya başladım bide lisede olmuştu yanimda bisuru kız arkadaşım var çıkış saati yine evimize gidiyoruz adam yine açmış herbiseyi oturmuş arabada öyle arabanın yanından geçerken gormemle bagirmam bir oldu benim telasima hemen basti gaza gitti teşhirci sapiklar hep bunlar benimmi basima geliyor derdimde yalniz değilmişim çok zaman geçti üzerinden çok kotu hissediyordum ozamanlar anlıyorum seni simdi guluyorum allah ıslah etsin sapiklari

off ya inşallah benim başıma ciddi bi olay gelmez çünkü ben donuyorum ağzımı açamıyorum milim hareket edemiyorum kaskatı kesiliyorum tamam normal hayatta cazgır biri değilim ama kendimi savunurum ama işte bu taciz olayında bana bişeyler oluyor ((( bu arada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…