Taciz..

Ya hu bu erkekler ne kadar rahat boyle.
Gecen bir kadinin gomleginin düğmesi acilmisti da söyleyeyim mi diye kaç saat düşündüm .
Yanlis mi anlar Gogusume mi bakiyorsun sen sanane der tersler belki diye bile aklimi geldi.

Bence bi arkadasinda belirttigi gibi.
Eski korkusuz gunlerine donmek yerine artik dikkatli davran.
Boylece tkrarlanmaz.

Ee aksam saati boyle bir olay yasadigin bi semtte neden aksamlari yuruyuse cikiyosun ki tekin degil belli ki. Bununla gecmis olsun Allah beterinden korusun

kadınların mutlaka kendini savunma amaclı birseyler ogrenmesi lazım orda bir guzel pataklıycan onu gerci sonra adam yerine koyarlar ceza yersin

Başımdan ciddi anlamda çok taciz vakası geçti.
Biber gazına alışık olmayanlar kullanmasınlar.
Öyle hiç tabir edildiği gibi olmuyor, çıkarıp sıktığında ters rüzgar esiverirse adam kadar sen de etkileniyorsun ve daha savunmasız bir hale düşebiliyorsun. Havada çok kolay yayılan bir gaz, biraz bağışıklığınız yoksa hiç bulaşmayın. Ciddiyim.

benim peşime de takılmıştı biri.. ben 13 yasımdayken 40 yaslarında bir adamdı... korkunu çok iyi anlayabiliyorum, canım benim.... nerde olursan ol mutlaka çığlık at.. rezil et.. ben bir süre sonra dayanamayıp çığlık atınca takibi bırakmıştı

Evlendikten iki ay sonra okuldan gelirken aksam 6 gibi kis vakti pazar yerinde bi araba takip etmeye basladi farlarini yakip gozumu aliyordu ,ustumde etek ceket vardi fari yakip icimi gosteriyordu belli ,aksam ustu 6 da bi Allahin kulu yoktu sokakta,plakasini aldim,sonra yasli bi amca cop dokmeye cikmis aglaya aglaya kostum yanina anlattim Allah razi olsun esi de geldi arabasiyla eve kadar biraktilar ..Nasil korktugumu bir ben bir Allah bilir ayaklarim titredi..Sonra esim gelince karakola gittik sikayetci oldum,mahkeme acildi bu pislikler is yeri arabasiyla beni taciz ettikleri icin islerinden atildi,8 yil once adam basi 575 lira ceza odediler ve pisliklerden biri evliydi..
Ikincisi gene bi aksamustu kursa gidiyorum tam kurs binasina girdim arkamdan bi el koluma yapisti oyle bi ciglik attim 6 katin tamami duymustur,ben sizden cok hoslaniyorum dedi manyak evliyim ben gerizekali dedim olsun diyo En son tekme attim kacti ,o zamanda Allah korudu ..
Velhasil bi kac kere daha geldi basima ama yanimda biber gazi tasiyorum bi kez daha olursa sikicam suratina lanet gelsin boyle sapiklata insallah..

Polise şikayet edecektin. Daha az önce gazetede okudum böyle bir suçtan 4 sene
Ceza almış bi sapık. Şimdi başka kızlara çocuklara da yapıyordur

Adamın yüzünü görebildin mi? Bence polise gidip eşgalini vermelisin. Bu adam tehlikeli bir sapığa benziyor. Seninle uğraşmayı bıraksa bile belki başkalarını rahatsız edecek.

Nasıl bir erkeklik bu ya?

Bu ne ya? Evlerden ırak...

Adamın yüzünü tam göremedim arkamdan saldırdığı için ama olay öncesinde arkama doğru bakarken birkaç kez gördüm.
Ben daha anneme bile söyleyemedim olayı.
Çok utanıyorum. Çünkü bir başkasının benim mahremime dokunması çok zoruma gitti, bu olayı kabullenip anlatamadım.
Polise de gitmedim o yüzden.
Ama polise gitsem herhalde seçebilirdim adamı.

Anladım canım. Dokunma kısmını anlatma o zaman. Bana saldırmak üzereyken kaçtım falan desen olmaz mı? Detay vermesen yani?

Ben de 12 yasindayken, ailem yanimda oldugu halde tacize ugradim, adam yapacagini yapti sonra yokoldu resmen, o gunden beri hep etrafimda mental bir cember ile yuruyorum, cok yaklasan biri olursa ona donuyorum, saldirmaya hazir halde. Istemsizce oluyor bu. Bizim ulkemiz boyle maalesef, cok gecmis olsun, bir daha eskisi gibi olamayacaksiniz ama en azindan hazir olursunuz. Biber gazi sart bence de.

Çok geçmiş olsun.
Bu olay başıma 14 yaşında geldi, hem de apartmanımızın içinde.

Markete gittim, dönerken arkamda bir adam..Bizim burası site..Hiç kuşkulanmadım. Apartmana girerken apartman kapısının camından gördüm, bir sağa bir sola baktı sonra apartmana girdi..Çocuk aklımla hemen çakamadım durumu.
Arkamdan Öyle bir taciz etti ki anlatamam. Eve çıktım deli gibi ağlıyorum. Babamı çağırdı annem..
Babam attı beni arabaya bütün kahveleri dolaştırıyor.
"Baba ne yapacaksın" diye sordum, "bişey yapmıcam, anlayacağı dilden konuşucam" dedi.
Götürdüğü bir kahvede gördüm, beni görünce cin çarpmışa döndü şerefsiz. Yok dedim babama.
Evden çıkarken makinesini de aldı babam(ruhsatlı).
Desem ki gördüm, biliyorum ki öldürecek onu orda.

2 hafta adımımı atamadım evden dışarı. Benim çocukluğum hep otobüslerde geçti. Bu tip tacizlere çok uğradım ama cidden bu en kötüsüydü.

Sanıyorum 5-6 sene önce arabadayım, siteden çıkarken gördüm şerefsizi. Bisikletin üzerinde..Düştüm peşine. Bizim buralar çok yoğun değildir, kimsenin olmadığı bir anda çarptım savurdum pisliği bilmemkaç metre öteye.
Heralde kırılmıştır bitarafları..
Bastım gittim ondan sonra.

Yine görsem yine zarar veririm o şerefsize.
14 yaşındaydım ya. Hala atamadım üzerimden o şoku.

Çok çok geçmiş olsun..

valla sizi rahatlatacaksa eger askerlik anilari gibi sayarim baya
cok yasadim bu tur seyler
malesef
malesefe dunyada böyle ruh hastalari var
bunun icin birsey yapamiyoruz
biraz zaman ihtiyacin var
ama yaninda biber gazi eksik etme derim
zaman su anda daha kötü

Sapık kaynıyor ortalık.
Bence de çantada biber gazı taşımak lazım.
Aslında sert bir cisim taşımak lazım direk kafaya.
Geberirse de gebersin it.
Namus sebepli katilleri anlıyorum ben ve saygı duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…