- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
Ee aksam saati boyle bir olay yasadigin bi semtte neden aksamlari yuruyuse cikiyosun ki tekin degil belli ki. Bununla gecmis olsun Allah beterinden korusunİyi akşamlar kızlar..
Size bir şey anlatmak istiyorum kimseye anlatamıyorum yengeme ve 2 arkadaşıma anlattım, anneme anlatamadım, utanıyorum.
Ve buradaki kızları, ablaları, kardeşlerimi gerçekten samimi bulduğum için anlatıyorum..
Ben bu yaz ders paramı biriktirmek için işe girdim.
Bazen canım sıkkın olunca falan işten eve yürüyordum mesafe var biraz ama birkaç şarkıyla son buluyordu yol.
Bir akşam 9 buçuk gibi yine yürüyorum, bir adam arkamdan geliyor farkındayım ama beni takip ettiğini sanmıyorum, aklıma gelse de geçiştiriyorum..
Yol gidiyor ben gidiyorum adam da hala peşimde.
Bu 15 dakika devam etti.
Yolda ıssız kimseler yok tek tük insanlar.
Sonra birden biri arkamdan saldırdı, arkamdan eliyle sıktı arkamı, ben çığlık attım, adam kaçtı sonra bir adam; siz tanıyor musunuz dedi ben de ağlayarak hayır dedim adam peşinden koştu yakalamak için.
Resmen şoktayım, ağlaya ağlaya durağa gidiyorum ama durakta ters şeritte.
Biraz daha yürümem gerekti.
Biraz ilerledim, tam çaprazımın gerisinden o adam gene belirdi, beynimden vurulmuşa döndüm.
Ağlıyorum, korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım.
İleride bir pastane vardı. Hemen girdim içeri.
Biri var peşimde sapık beni takip ediyor biraz burada kalabilir miyim dedim.
Tabi dediler pastanedeki insanlarda soruyor kızım ne oldu falan diye.
Bir şey diyemiyorum tabi ağlıyorum.
Sonra babamı aradım, babamın motoru var gelip beni alması için.
Pastanenin karşısında bir adam belirdi, yine o adam.
Karşıda bankalar var, orada atm ile uğraşıyormuş gibi yapıyor, elinde sigara oralarda dolanıyor.
İşte şu adam dedim çevremdekilere sonra birden kalktılar, adam farketti ve kaçmaya başladı.
Sonra babam geldi, ağlıyorum ama nasıl anlatamam.
Babama bir şey söylemedim.
Annem bu sırada memlekette, beni dayımlara bırakır mısın baba dedim, dayımlara bıraktı.
Yengeme anlattım, o da beni rahatlatmak için gençken bir konserde onun da başına buna benzer bir olay gelmiş onu anlattı.
Ben ilk haftalar arkama bakmadan yürüyemiyordum.
Şimdi düzeldim çok şükür.
Ama artık o olayın gerçekleştiği yere tek başıma gidemiyorum.
Genel olarak bir korku oluştu bende hem çevreye hem erkeklere karşı.
Ben önceden akşamları yürüyüşe tek başıma çıkardım bizim mahallede büyük bir park var, spor aletleri falan da var oraya giderdim, şimdi korkuyorum ve gidemiyorum.
Bu korkumu nasıl yenebilirim?
Ya da yaşayan birileri varsa aramızda bana ne önerebilirsiniz?
Eski korkusuz günlerime dönmek istiyorum.
Bu mümkün mü??
aynen öyle.. ülkenin adalet sistemi kadına karşı..kadınların mutlaka kendini savunma amaclı birseyler ogrenmesi lazım orda bir guzel pataklıycan onugerci sonra adam yerine koyarlar ceza yersin
Bu ne ya? Evlerden ırak...Evlendikten iki ay sonra okuldan gelirken aksam 6 gibi kis vakti pazar yerinde bi araba takip etmeye basladi farlarini yakip gozumu aliyordu ,ustumde etek ceket vardi fari yakip icimi gosteriyordu belli ,aksam ustu 6 da bi Allahin kulu yoktu sokakta,plakasini aldim,sonra yasli bi amca cop dokmeye cikmis aglaya aglaya kostum yanina anlattim Allah razi olsun esi de geldi arabasiyla eve kadar biraktilar ..Nasil korktugumu bir ben bir Allah bilir ayaklarim titredi..Sonra esim gelince karakola gittik sikayetci oldum,mahkeme acildi bu pislikler is yeri arabasiyla beni taciz ettikleri icin islerinden atildi,8 yil once adam basi 575 lira ceza odediler ve pisliklerden biri evliydi..
Ikincisi gene bi aksamustu kursa gidiyorum tam kurs binasina girdim arkamdan bi el koluma yapisti oyle bi ciglik attim 6 katin tamami duymustur,ben sizden cok hoslaniyorum dedi manyak evliyim ben gerizekali dedim olsun diyoEn son tekme attim kacti ,o zamanda Allah korudu ..
Velhasil bi kac kere daha geldi basima ama yanimda biber gazi tasiyorum bi kez daha olursa sikicam suratinalanet gelsin boyle sapiklata insallah..
Adamın yüzünü tam göremedim arkamdan saldırdığı için ama olay öncesinde arkama doğru bakarken birkaç kez gördüm.Adamın yüzünü görebildin mi? Bence polise gidip eşgalini vermelisin. Bu adam tehlikeli bir sapığa benziyor. Seninle uğraşmayı bıraksa bile belki başkalarını rahatsız edecek.
Nasıl bir erkeklik bu ya?
Anladım canım. Dokunma kısmını anlatma o zaman. Bana saldırmak üzereyken kaçtım falan desen olmaz mı? Detay vermesen yani?Adamın yüzünü tam göremedim arkamdan saldırdığı için ama olay öncesinde arkama doğru bakarken birkaç kez gördüm.
Ben daha anneme bile söyleyemedim olayı.
Çok utanıyorum. Çünkü bir başkasının benim mahremime dokunması çok zoruma gitti, bu olayı kabullenip anlatamadım.
Polise de gitmedim o yüzden.
Ama polise gitsem herhalde seçebilirdim adamı.
Bunu yapabileceğimi sanmıyorum, olay duyulur o yüzden..Anladım canım. Dokunma kısmını anlatma o zaman. Bana saldırmak üzereyken kaçtım falan desen olmaz mı? Detay vermesen yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?