Taciz bir cok kadının basına gelmiştir gerek söz gerek hareketle belirli bir yeri zamanı yok heryerde başımıza gelebilir.siz hic taciz yasadınızmı yada nasıl bir taciz yasadınız ve nasıl bir tepki verdiniz.
Aslında cocuk tacizlerine hic girmek istemem cünkü beni derinden etkiliyor asla izahı affı olmayan bir konu benim icin.kim olursa olsun böyle bir olaya sahit olmussak lütfen herkes elinden geleni yapsın görmemezlikten duymamazlıktan gelmeyelim.otobüste tacizcilwri dövüyorlarmíş ama hic rastlamadımçocukken dolmuşta hödüğün biri kalçamı ellemişti baya baya ellemişti ama 12 yaşlarındaydım elimdeki su şişesini kafasına geçirmiştim
yıne çocukken konserde yıne hödüğün biri eteğimin ustunden kalçamı ellemişti ona yetısemedım maalesef
allah cezalarını versın
benm zamanmda ben soyledıgmde tabı kmse tepkı gosterememıstı cocugum ya hanı yalan soyleyebılırım (!)Aslında cocuk tacizlerine hic girmek istemem cünkü beni derinden etkiliyor asla izahı affı olmayan bir konu benim icin.kim olursa olsun böyle bir olaya sahit olmussak lütfen herkes elinden geleni yapsın görmemezlikten duymamazlıktan gelmeyelim.otobüste tacizcilwri dövüyorlarmíş ama hic rastlamadım
Bu konuda bilirsiniz millet olarak biraz etrafımızı düsünürüz.bize ayıp sus öğretilir bizde ayıpla karsılasınca susarız etrafımızdaki insanların bizi suclamasından .kimbilir ne yaptıki denir yada aile ilgilenmiyo tabiki yaparlar denir .her ne olursa olsun ayıbı yapan sucludur ve cocuklar bunu ailesine anlatacak kadar bilinclendirilmelidiren kötüsüde çocukken yaşamak. ilkokuldayken okulun hademesi olucak pislik taciz etmişti. hala unutamadım.
kesinlikle çok haklısınBu konuda bilirsiniz millet olarak biraz etrafımızı düsünürüz.bize ayıp sus öğretilir bizde ayıpla karsılasınca susarız etrafımızdaki insanların bizi suclamasından .kimbilir ne yaptıki denir yada aile ilgilenmiyo tabiki yaparlar denir .her ne olursa olsun ayıbı yapan sucludur ve cocuklar bunu ailesine anlatacak kadar bilinclendirilmelidir
Ne kõtü degilmi dikkate alınmamak oysaki uzmanlar cocugunuz ciddi bir koudan bahsediyorsa iki eliniz kanda olsa bırakın ve olayın pesine düsün demisti.benm zamanmda ben soyledıgmde tabı kmse tepkı gosterememıstı cocugum ya hanı yalan soyleyebılırım (!)
Inan cok sevindim malesef cogunluk bunu yasıyoçok şükür yaşamadım
maalesef tam aksı oluyor..Ne kõtü degilmi dikkate alınmamak oysaki uzmanlar cocugunuz ciddi bir koudan bahsediyorsa iki eliniz kanda olsa bırakın ve olayın pesine düsün demisti.
yoookkk artık sertleşmiş erekte halde birde bu nasıl bir cesaret ya ruh hastası pislikOtobüsteyim üstelik annem ve babamda var yanımda.ayaktayız arkam dönük tam kapı agzındayım kalcama bis degiyor canta falan sandım bakmadım bile ben bakmayınca baya bi hissetmeye baslayınca birde ne göreyim adam ceketini cıkarmıs koluna koymus önüne tutmus yandan yandan dokunduruyo birsey yapmaya kalmadıki adam indi zaten inecegi icim isi hızlandırmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?