• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz...

Aaa nadir de olsa erkeklere de oluyor.

Vardı bir arkadaşım. Yaşlı bir adam eliyle taciz etmiş bu çocuğu. Çıkışmış "ne yapıyorsun" diye. "Ne yapayım otobüs kalabalık" demiş pişkin pişkin.

Bir de yaşlı adamın taciz edildiğini de gördüm. Adam bastıydı tokadı. Bastonu kafasına indirmişti.
o ne ya yaşlı adamı taciz edecek kadar ne yaşamış o adam :KK53: yoksa kadın mı taciz eden?:KK17:

Benim ilginç bi taktiğim var.
Sizinle de paylasayım..
Yolda gidiyorum birinden de rahatsızım takip etmesi olası..
Dümdüz ilerliyorum o önümde ilerleyip düz gidicek gibi yapıyorum sonra araliğa dönüyorum.
Ama yol düz ya hic yan yola donerim imajı cizmiyorum.
Eğer o kişi ardımdan geliyorsa potansiyellik sapık.
Gelmiyorsa benim hüsni kuruntum. Takıntım. Diğer sapıkların suçunu masuma yüklemek :(

Ne yazsam yetersiz görüyorum bu çirkinliği anlatmaya.

Aklıma hep şu gelir ;

İngiliz yargıç, gece yarısı parktan geçen kızı korkutan adama, 7 yıl, 7 gün hapis verince, şaşıran gazeteciler sormuşlar: "adam kıza elini bile süremedi. kaçan kızın çığlıklarına yetişenler de adamı yakaladılar. bu 7 yıl, 7 gün çok değil mi?" yargıcın yanıtı hukuk tarihine geçecek düzeydedir: " kızı korkutmanın karşılığı 7 gündür. 7 yıl, İngiliz kızlarının gece yarısı parkta dolaşma özgürlüklerine saldırmanın cezasıdır.

İlk tacize uğradığım da ilkokul 7. Sınıfa gidiyordum yani 13 yaşında hayattan soğumuştum kendimden nefret ettim psikolojim allak bullak olmuştu. Utancımdan ölüyordum. Kimseye söyleyemedim. Şuan 24 yaşındayım hala bazı yerlerde tacize ugruyabiliyorum. Giydiklerime de özen gösteren biriyim ama neden bilmiyorum çözümü iğne batırmakta buldum sonuna kadar batırıyorum içimin yağları eriyo o acıyı çekerken onlar bütün kıyafetlerimin yakasında bi toplu iğne bulundururum ben size de tavsiye ederim . Bu dünya daki bütün taciz eden erkeklerin hepsini allah kahretsin. Kabir azabı ceksinler.

İlk tacize uğradığım da ilkokul 7. Sınıfa gidiyordum yani 13 yaşında hayattan soğumuştum kendimden nefret ettim psikolojim allak bullak olmuştu. Utancımdan ölüyordum. Kimseye söyleyemedim. Şuan 24 yaşındayım hala bazı yerlerde tacize ugruyabiliyorum. Giydiklerime de özen gösteren biriyim ama neden bilmiyorum çözümü iğne batırmakta buldum sonuna kadar batırıyorum içimin yağları eriyo o acıyı çekerken onlar bütün kıyafetlerimin yakasında bi toplu iğne bulundururum ben size de tavsiye ederim . Bu dünya daki bütün taciz eden erkeklerin hepsini allah kahretsin. Kabir azabı ceksinler.

Seyine de batırmak lazım.
Bi taraftan batırıp diğer taraftan çıkartmak gerek

Allahın belası iğrenç yaratıklar her yerde. Bugün bizzat şahit olmasamda duyduğum olayı anlatayım.

Okulumuzun havuzunda bi kadın tuvalete gidiyor ve peşinden erkek öğrenci giriyor. Kadının olaydan haberi yok tuvalette iken erkek öğrenci kadının fotoğraflarını çekmeye çalışıyor. Şans eseri başka bi kadın tarafından farkedilip polis tarafından götürülüyor.

Umarım cezasız kalmaz hak ettiklerini bulurlar. Hoş burası Türkiye ne olacağı malum ya.

Yolun ortasında essegin teki off memelerrr dedi daha bu hafta.
Geçen hafta da sağlık ocağına giderken yine aynı şekil " dam üstünde un eler tombul tombul memeler " dedi teki.
Serefsizler..
Sürekli ya sözle ya bakışla surekli ugruyoruz tacize..

Zaman zaman "acaba yeryüzünde tacize uğramamış kadın var mıdır?" diye düşündüğüm çok oldu...
Gözle tacizi geçtim. Sözle tacizi de bir kenara bırakalım... Dokunarak taciz konusunda bile o kadar cürretkar oluyorlar ki..:KK43: Tüylerim diken diken oluyor... Daha bugün haberlerde 17 yaşındaki genç kızın tacize uğraması sonucu sokak ortasında bayıldığını gördüm... Midem buladı..İçim çok kötü oldu.. :KK61:
Sıra beklerken, otobüs beklerken, toplu taşıma araçlarında her gün binlerce kadın tacize uğruyor..
Evet ben de uğradım.. Merak ediyorum hiç uğramayan var mı ?
Bence yok... o_O
İçim çok kötü. Bu konu hakkında yapabileceğimiz pek bir şey yok belki ama içimi dökmek istedim...
Yollarda tedirgin yürüyoruz. Tenha sokaklarda araba yanlarından geçerken kalbimiz ağzımızda atıyor,
otobüste tek kaldığımızda cep telefonuyla aramadığımız insan kalmıyor.. neden? Olur da bir şey yapma düşüncesi gelirse şoföre anında telefon karşısındaki insanın haberdar olacağını bilsin ve bir şeye yeltenmesin diye...
En çok ta neye üzülüyorum biliyor musunuz.. Bugünkü taciz olayındaki herif tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.. Bu herif aynı zamanda evli ve 2 çocuk babası...

Ben çok küçük yaşta tavce ugradım defalarca kez. Ilk baslarda psikolojimi hiccccc duzeltemedim hala aklima geldigimde kotu oluyorum ama suan asla ve asla firsat vermem. Ve eger o gunlere donsem cevremden çok akrabam arkadasim dayak yerdi

Artık neresine denk gelirse batır gitsin. Hiç ses te çıkartamıyolar. Çok zevkli oluyo bağımlılık yaptım metrobüste ki bütün iğrenç insanlara batırasım geliyodu :-D

Aklımda bulunsun bu.
Çengelli iğne bulundurayım yanımda.
Normalini kendime batırırım ben :KK70:
Zaten biber gazın var erkek kardeşim almış.
Daha kullanmam gerekmedi çok şükürrrrr !

Bende üniv. Senliklerinde uğradım dönmemle yüzüne yumruğu çakmam bir oldu bütün erkekler şok..tuttular beni arkadaslar ezmediıime pişmanım. ne yaptımki bişey yapmadım deyip kalabaloğa daldı..sonra okulun delikanlıları toplanıp aradılar bulamadılar baktım artıslik yapıolar delikanlılardan birinide dövdüm çünkü önüne kim çıksa itip kakıolar onu soruolardı karakolluk olacaz die korktum.okul bitene kadar nefesimi kesmiştin o ne yumruklardı diodu.her kızın dövüş eğitimialması şart...

neden kendimden utanan ben oluyorum? onlar elini kolunu sallayıp hayatını yaşarken, utanmadan başka sapkınlıklar peşinde koşarken, neden utanan ben oluyorum, çıldırcam. 7 yaşında ekmek alıp evine giden bir çocuk, apartmanda mıncıklanak ne yapmış olabilir? suçum merdivenleri önde çıkmak mı? en kötüsü de küçükken anlamlandıramadığımız şeylerin şimdi taciz oldugunu anlamak.

aklımın kestiği zamanlarda yaşadıgım sözlü, eylemli tacizlerde de hep dondum kaldım. niye utanan benim, başından aşağı kaynar sular dökülüyormuş gibi hisseden benim, sanki ağzımı açarsam başıma bela alacakmışım korkusu yaşayan benim. böyle yaptıgımız, ağzımızı açmadıgımız için... neyse daha fazla bir şey yazamıcam. bundan sonra ne olursa olsun bagrıcam, caydırıcı cezalarımız olmadıkca bunların akıllanacagı yok. nolursa olsun bagırın kalabalıktan korkmayın. annesi, bacısı, eşi olan hala insanlıgını kaybetmemiş birileri bize sahip çıkar umarım. öbür türlü suçluluk duygusuyla yaşamak daha zor, hem de suçsuzken

ben artık "nolur benden önce insin" diye dua etmekten ziyade bagırıcam, aglamak yok güçlü bagırmalıyız.

Son düzenleme:
8-9 yaşlarındayken akrabamın tacizine uğradım, yerden kaldırıyordu düşmüş müydüm çok iyi hatırlamıyorum, eli göğsüme değerek kaldırdı beni, bir yanlışlık olduğunu hissetmiştim ve bir daha yanıma yaklaştırmadım, kaç sene geçti şimdi daha iyi anlıyorum tabi ama neden anneme söylemedim onu hiç bilmiyorum.

Beni taciz ederken teyzem gördü tüm sülale biliyor. Yaşadıklarımı anlatmak için konu açtım hatta.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kucukken-beni-taciz-eden-akrabam.800188/
Yaaaa gozyaslariyla okudum cok uzucu ama sen ne kadar saglam guclu bi insansin teyzelerine asiri asiriii sinirlendim hatta bugun bu uzuntu ve sinirle kesin uyuyamam onlarla gorusme bence onlar seni sarmaliycaklari yerde seni minicik en masum bebek halinle hirpalamislar onlardan teyze olsa ne olur kucucuk cocuga soylenecek laflarmi sen ne bilceksinki o yaslarimi hayal meyal hatirliyorum ben cocuk bile degilsin yani cok kucuk beneklikten yeni cikmis sayilirsin o dayim utanmadan evlenmis cocuk yapmis allahin cezasi acaba bir nebze pisman olup utandimi. Allah sana dunyada bu derdi verdi ama oteki tarafta sen cenneteyken bu kotulukleri yapanlar cehennemde azap cekicek allah bidaha kotulerle karsilastirmasin seni.

Uğramayan var mı acaba ?
Çok kalabalık bir meydan da sapığın biri resmen avuçladı popomu kafamı çevirdiğimde bıçak gösterdi şerefsiz donup kalmıştım.
Serbest bırakmışlar adamı , hay nasıl sövsem bilemedim

Uğramayan var mı acaba ?
Çok kalabalık bir meydan da sapığın biri resmen avuçladı popomu kafamı çevirdiğimde bıçak gösterdi şerefsiz donup kalmıştım.
Serbest bırakmışlar adamı , hay nasıl sövsem bilemedim
Bicak cekti haa ayy cok korkmusdundur nasil kactin elinden

Back
X