tacizci pisliğin düğünüme gelmesi :(

popis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
42
0
26
Ankara
kızlar nasıl anlatsam bilemiyorum. ilk kez anlatıcam bunu. ben çok küçüktüm, 7-8 yaşlarındaydım, o pislik 17 falandı. teyzemin oğlu olan o pislik sürekli beni taciz ediyordu çok utandığımdan kimseye anlatamamıştım o zaman:( birkaç ay devam etti tacizler sonra neden bilmiyorum bir daha yapmadı. bu pislik şu anda iğrenç bir adama dönüştü sülalede kimse onu sevmez itin kopuğun tekidir. ben anneme; onu düğünüme çağırmayacağım çok pis bir insan düğünümde sadece sevdiklerim olsun istiyorum dedim. annemde olur mu öyle şey o gelmezse teyzende gelmez küser falan dedi. çok moralim bozuldu :( teyzemi çok seviyorum onun orda olmasını istiyorum ama o pislik en mutlu günümde o-la-maz. yakın zamanda evlenmeyeceğim ama yine de benim kafama çok takıldı. ne yapmalıyım bilmiyorum kimseye anlatamam da :(

Ben de teyzemin pislik oğluyla muhattab olmuyorum. Yalnız seninki daha yüzsüzmüş ki düğününe gelebilmiş. Bizim hıyar gelmemişti. Allah Uzak etsin böylelerinden.

Ben de teyzemin pislik oğluyla muhattab olmuyorum. Yalnız seninki daha yüzsüzmüş ki düğününe gelebilmiş. Bizim hıyar gelmemişti. Allah Uzak etsin böylelerinden.

yok canım ben evlenmedim daha, gelmesini engellemeye çalışıyorum. o benim bu olayları hatırlamadığımı sanıyor :(

en güzel en özel günümde beni rahatsız edecek insanları asla istemezdim.teyzenizde bu yuzden gelmiycekse kendi bilir bence güzellikle anlatın

Bırak küserse küssün teyzen. Seni daha çocuk yaşında taciz etmiş bir pisliğin düğününde ne işi var?

Back
X