Sesinizi neden çıkartmadınız?
Alnınızdan öptü bacağınıza dokundu ama çıkartmadınız normal davrandınız öyle mi?
Ne yapıyorsunuz hocam deyip ayağa kalkmadınız yani?
İlginç. Not için bunlara katlanmışsınız gibi geldi bana kusura bakmayın.
Çok üzüldüm tantanis, geçmiş olsun. Eşi öğrenmiş. Siz mi söylediniz?Ben de aynı hatayı yaptım hocaya yakıştıramadım tacizi, anlamadım niyetini uzun süre. Iki küçük kızı olan evli bir adamdı sonuçta, üstelik rehberlik hocası. Bana mı kalmıştı?
Sonuç odasında zorla aldığı bir öpücüktü. Dudaklarıma sigara kokan pis nefesi sinmiş gibi hissettim uzun süre. İğrendim kendimden.
Sonra karısı bunları öğrenip boşamış adamı. Aylarca suçluluk hissetmiştim benim yüzümden kızları babasız kaldı diye.
Aklıma geldikçe kızıyorum kendime niye daha büyük tepki vermedim diye.
Teşekkür ederim. O gün benim fotoğraflarımı çekiyordu herkesi çekiyorum demişti. Çekti bir kaç poz sana mail atarım bunları dedi. Sonra olay oldu. Bi süre sonra fotoğrafları mail attı bana. Ben de beni ne kadar kırdığını, yaptığının eşine de bana ve çocuklarına da haksızlık olduğunu söyleyen bi cevap verdim. Silmemiş. Olayı açık açık söylemedim ama bir şeyler olduğu anlaşılacak bir maildi.Çok üzüldüm tantanis, geçmiş olsun. Eşi öğrenmiş. Siz mi söylediniz?
alnından opmus yani bilemedim sapıkca fikirler icinde olsa alından opmezdi ya sanki acaba bendemi iyi niyetliyim cok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?