Sesinizi neden çıkartmadınız?
Alnınızdan öptü bacağınıza dokundu ama çıkartmadınız normal davrandınız öyle mi?
Ne yapıyorsunuz hocam deyip ayağa kalkmadınız yani?
İlginç. Not için bunlara katlanmışsınız gibi geldi bana kusura bakmayın.
kızları babasız diye uzülme kim bilir senden sonra kaç kızı taciz edecekti hala mesleği yapıyosaBen de aynı hatayı yaptım hocaya yakıştıramadım tacizi, anlamadım niyetini uzun süre. Iki küçük kızı olan evli bir adamdı sonuçta, üstelik rehberlik hocası. Bana mı kalmıştı?
Sonuç odasında zorla aldığı bir öpücüktü. Dudaklarıma sigara kokan pis nefesi sinmiş gibi hissettim uzun süre. İğrendim kendimden.
Sonra karısı bunları öğrenip boşamış adamı. Aylarca suçluluk hissetmiştim benim yüzümden kızları babasız kaldı diye.
Aklıma geldikçe kızıyorum kendime niye daha büyük tepki vermedim diye.
Yapıyor ama zarar veremez artık kimseye. Odasının yerini değiştirdilerkızları babasız diye uzülme kim bilir senden sonra kaç kızı taciz edecekti hala mesleği yapıyosa
Bnimde basima boyle bir olay geldi camii hocasiydi bunu yapan bnde tesetturlu bir bayanim namazi herkes kendi icin kiliyor her namaz kilan insan durust temiz diye birsey yok namaz inancimizn geregi sarti farzi cok dini konulara girmek istemiyorum bu forumda yasak oldugu icin fakat eger konu sahibi bunu kasitli yaptiysa o onun gunahi bizi ilgilendirmez her musluman inancinin geregi gibi yasasaydi bu dunya su an bu halde olmazdi zaten malesef cogu musluman oldugu halde inancinin gereklerini ne oldugunu bilmeyen tonlarca insan varrrrrBu tur konulara, neden bahsi gecen kisinin dini inanclari katilir hic anlamiyorum. Konunuzu yazarken, adamin namaz kildigini soylemenize hic gerek yoktu. Gereksiz bir ayrinti. Zira namaz kiliyor olmasi, onu ne temize cikarir, ne de "tamam iste, ibadetlerinin arkasina sakliyor yaptiklarini" dedirtir. Acik konusmak gerekirse, ben bu tur konularin maksatli acildigini, ibadetlere ozellikle vurgu yapildigini dusunuyorum.
O yuzden birakin kim ne isterse onu yazsin kimse konu sahibi namaz kiliyordu ama sapikti dedi diye her namaz kilan insandan uzak duracak kadar salak bir millet olmadigimiz kanisindayimBu tur konulara, neden bahsi gecen kisinin dini inanclari katilir hic anlamiyorum. Konunuzu yazarken, adamin namaz kildigini soylemenize hic gerek yoktu. Gereksiz bir ayrinti. Zira namaz kiliyor olmasi, onu ne temize cikarir, ne de "tamam iste, ibadetlerinin arkasina sakliyor yaptiklarini" dedirtir. Acik konusmak gerekirse, ben bu tur konularin maksatli acildigini, ibadetlere ozellikle vurgu yapildigini dusunuyorum.
Yo sanmiyorum konu sahibesi durumu anlatmak icin yazmis o anki durumdan bahsediyor o sirada namaz kiliyormus ya...ama namaza laf etmek buyuk tehlike varsa oyle niyeti olan zaten belli eder cevabinnida alirBu tur konulara, neden bahsi gecen kisinin dini inanclari katilir hic anlamiyorum. Konunuzu yazarken, adamin namaz kildigini soylemenize hic gerek yoktu. Gereksiz bir ayrinti. Zira namaz kiliyor olmasi, onu ne temize cikarir, ne de "tamam iste, ibadetlerinin arkasina sakliyor yaptiklarini" dedirtir. Acik konusmak gerekirse, ben bu tur konularin maksatli acildigini, ibadetlere ozellikle vurgu yapildigini dusunuyorum.
Ne kadar acimasizsiniz.Sesinizi neden çıkartmadınız?
Alnınızdan öptü bacağınıza dokundu ama çıkartmadınız normal davrandınız öyle mi?
Sesinizi neden çıkartmadınız?
Tokalaştığımız ya da selamlaşmak için yanak yanağa öpüşecek kadar samimi rkadaşlarımızla bunu yaptığımız için alakasız bi hoca bacağımıza elleyebilir ya da alnımızdan öpenilşr mi yani? Erkeklerle tokalaşan kadınlar kişisel mahremiyetlerine dikkat etmiyorlar mı? Ne ilgisi var nlamadım. Bir erkekle bir kadının tokalaşmasının nesi garip ona da anlam veremedim. Tokalaşmayla bu durumun ilişkisiniyse hiç anlayamadım.normalde bir erkek ile bir kadının birbiriyle tokalaşmasını, dokunmasını vs.. garipsemiyor iseniz bence garip bir durum yok ortada.. ancak mahremiyete dikkat eden birisiyseniz hoca veya başka birisi... her kim olursa olsun tepki vermeliymişsiniz. tabi tepki vermediğiniz için pişman olmuşsunuz ancak hoca bu konuda hassasiyetinizin olmadığını düşünerek davranmış olabilir. bazı insanlar bu konuda daha rahat iken bazısı yanlış görebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?