• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacize mi uğradım

Mononoke hime

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
43
50
3
Hanımlar bu benim ikinci üyeliğim. Haber veridim. Kendi üyeliğimle yazmak istemedim takdir edersiniz. Utanarak yazıyorum lütfen anlayışlı olun.

Bugün anlam veremediğim bir şeyler yaşadım. Bugün lazer epilasyon randevum vardı. Her zaman lazer yapan kadın izinliymiş. İlk kez gördüğüm bi kadın yapacak dediler. Neyse çıktım üst kata soyundum dökündüm. Kadınla konuşamya çalıştım bir iki kez ama çok oralı olmadı. Sessizce geçti seans. Neyse. Ben yüzükoyun dönükken atışları bitirince, birden kadın popoma şaplak attı. :olamaz:Ben şok. Hadi neyse, ayağa kalktım o sırada. Kadın krem sürelim dedi. Diz çöküp 4-5 dakika bacaklarımı kremledi. Normalde 30 sn falan sürebilirdi. Tabi bacaklarıma krem sürerken bayağı bir süre cinsel bölgeme de değdi tekrarlayan bir şekilde.:olamaz:Bu beni çok rahatsız etti. Çok utandım ama belli etmedim.

Nasıl anlatabilirim bilmiyorım ama kendimi iyi hissetmedim. Böyle yazınca sanki ben abartmışım gibi feliyor.

Neyse sonra kadın çok konuşmadan gitti. Şu an kendimi kirlenmiş hissediyorum. Sizce bu tacize uğramış olabilir miyim? :olamaz:

E bacım kaldırıp kafanı diyemedin mi hacı nörüyon hoşlanmam öyle şeylerden ben diye hem utanacak bisey yok o yaparken utaniyo mu hayır sen niye utanasın

Ya ne bileyim şimdi, yanlış anlamışımdır diye düşündüm. Biraz yumuşakl yüzlü biriyim.

:)))) Lazerden sonra mutlaka son vuruş olarak şaplak atılır evet...Yaw arkadaş benim gözler mi garip görüyor bu konular mı gerçek??

Ya ister istemez güldüm 😅ama beni asıl utandıran kadının elinin krem sürerken orama burama değmesi oldu. Yanlışlıkla olamayacak kadar da tekrar etti bu durum yani. Hala şoktayım. Hala anlam veremiyorum.

Back
X