• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacize mi uğradım

Rahatsiz oldugun an susacagina "hop hop dur reis oralara ellesme" deyip uyarabilirdin. Rahatsız olduğun bisey varsa söyle. Totona vuruyorsa sende ona omuz at boş durma

Kadın uzun iri biriydi. Ben 45 kilo kısa bir kızım. Yaş olarak da 10 yaş büyüktür herhalde benden. Hem anlayamadım ki noluyo. 😕

Utandım o an anlayamadım. Zaten vuruyorken yüzükoyun yatıyordum şoke oldum

Bakın böyle durumlarda anlık tepkiler önemlidir, şaplağı attığı an tepki verecektiniz
Benzer bir durum kuaförde yaşadım, kaşımı alan kadın yanağımı sıktı fıstık dedi, kaşlarımı çattım bu şekilde teması sevmiyorum yapmayın dedim hem istemediğim bir şeye maruz kalıp hem de susacak mıyım katiyen olmaz

Ya ister istemez güldüm 😅ama beni asıl utandıran kadının elinin krem sürerken orama burama değmesi oldu. Yanlışlıkla olamayacak kadar da tekrar etti bu durum yani. Hala şoktayım. Hala anlam veremiyorum.

Lazeri hem bacak hem bikiniye mi yaptırıosun? Sadece bikini bölgesine ise bacağa krem sürmek ne alaka? Kadını şikayet et

Bakın böyle durumlarda anlık tepkiler önemlidir, şaplağı attığı an tepki verecektiniz
Benzer bir durum kuaförde yaşadım, kaşımı alan kadın yanağımı sıktı fıstık dedi, kaşlarımı çattım bu şekilde teması sevmiyorum yapmayın dedim hem istemediğim bir şeye maruz kalıp hem de susacak mıyım katiyen olmaz

Ayyy berbatmış...fıstıgı batsın

Kadın uzun iri biriydi. Ben 45 kilo kısa bir kızım. Yaş olarak da 10 yaş büyüktür herhalde benden. Hem anlayamadım ki noluyo. 😕
Kız totosu yere yakın olandan korkacan derler ama senin yaptığına bak hele..
Korkma kız.bi daha vurursa dayak yiyeceğini bildiğin halde giriş

Kız totosu yere yakın olandan korkacan derler ama senin yaptığına bak hele..
Korkma kız.bi daha vurursa dayak yiyeceğini bildiğin halde giriş

Yani ciddien tacize mi uğradım yoksa sadece laubali biri miydi? Kadın hiç muhattap olmadığı için benle, cıvık biriydi de diyemedim. Off

Ama cıvık olmasa popoma vurmazdı. Hiç bir şey anlamıyorum. 😕😅😖

Back
X