Hamile komşumuz vardı ne zaman kurabiye yapsam sevdiği için götürürdüm. Neyse bi akşam yine götürdüm erkek kardeşi açtı kapıyı
Geç ablam içerde dedi. Salona geçtim,kapıyı kapadı. bekliyorum abla hala yok. Ben kalkayım dedim nereye gidiyorsun otur diyip kolumdan çekti
Eciş bücüş ama nasıl güçlü. Bak dedim çekil bağırrım,bağır sen rezil olursun ablam hastanede,annemm yanında. Zeboş yanıma geldi derim ya dediğimi yaparsın
ya da buyur bağır dedi. Baktım kaçamıycam bekle evden izin alayım senle güzel vakit geçirelim,şimdi annem gelir olmaz dedim
Tamam diyip bıraktı. Eve girdim buz gibiyim kardeşim noldu dedi. Dedim böyle böyle oldu. Gitti çekmeceyi açtı,bıçağı aldı, yürü dedi. Ben önden kapıyı çaldım çocuk açtı
Ben adımımı attım kardeşimde ardımdan. Salona çektik vur allah vur,sen misin hem taciz hemde tehdit eden.Bağır hadi dedim komşular şimdi sorsun
ölür diye kafası hariç her yerine vurmuştuk.O sırada beni bırakmasaydı rezil olmayı göze alarak tabi ki bağıracaktım ama benim derdim ona iyi bi ders vermekti
Babam duysa,polis gelse hiç suçum olmadığı halde babamın yasak listesiyle karşılaşacaktım.
Ertesi günde erkek arkadaşım bi temiz dövüp,kolunu kırmış
Evet benim yöntemlerim çağdışı ama herkesin anladığı bir dil var
Asla mecbur değilsiniz