sizi taciz eden bir hocadan ne kadar ders öğrenebilirsiniz ki ...
Bana çok saçma geldi...
resim kursu bu.. en geç ben geliyorum ve en son çıkıyorum. diğer öğrenciler gittikten sonra oluyor olan.. neden saçma diyorsunuz
Açıkçası bana da saçma geldi.
Ders verirken arada taciz mi ediyodu?
Birşey öğrenebildiniz mi bari?
Özel bir kurs değil mi ?
Başka bir kurs bulamamak daha önemli sizin için
Tacize uğramak çok normalmiş gibi..
Size de anormal gelmedi mi ?
1-2 ay önce tacize başladı ilk başta tepki gösterdim yemin etti pişman olduğunu bi daha olmayacağını söyledi. ama tekrar tekrar devam etti geleceğim için sustum sessiz kaldım göz yumdum sevgilisi gibi davranıyordu bana görmezden geldim 7-8 aya kurtulucam nasıl olsa dedim. ama susmamalıymışım. şimdi polise gitmeyi düşünüyorum ama kendimide suçlu gibi hissediyorum çünkü zamanında çekip gitmedim. sınava hazırlanıyorum kendisi hocalık yapıyo ders alıyorum. yeni bir kurs bulmam çok zor bu saatten sonra...
zamanında susmasaydım çekip gitseydim böyle ikilemde kalmazdım çok hatalıyım.. polise gitmeli miyim neden bunca zaman sustun demezler mi? yoksa susmalı mıyım. kafam çok karışık
dindardı sözde. namazını kılıyordu Allah korkusu vardı. hani nerede? bir arkadaşıma daha aynısını yapmış bana söyledi bende ona açıkladım bana da aynılarını yaptığını, polise gidelim diyor
herkesin derdi mantıklı da bir benimki mi saçma? çalışmak zorundaym gündüz çalışıyorum akşak kursa gidiyorum ve bu şekilde kurs yok.
herkesin derdi mantıklı da bir benimki mi saçma? çalışmak zorundaym gündüz çalışıyorum akşak kursa gidiyorum ve bu şekilde kurs yok.
bundan 3 yıl önce dershaneye gidiyordum.
Bir kız arkadaşımla beraber yolda yürüyorduk.
2 adam bizi takip etmeye başladı.
Arkadaşımın evine yemek yemeye gittik ordada takip ettiler.
Biz nereye onlar oraya.
Sonra kalabalıklaştılar.
Sanki bizi kaçırakmışlar gibi geldi bize.
Bizde hemen polise gittik.Karakolda şikayet ettik.
Eşgallerini tarif ettik.
Adamın 1 i tam karakolun önünden geçiyordu.
Biz bi bağırdık işte o diye.
Hemen içeri aldılar yaka paça.
Bir dayak yedi bir dayak akıllara zarar.
Polis adama ' senin annen kardeşin yok mu utanmıyormusun diye.
Adamda bidaha olmayacak dediler.
Şikayetçimisiniz dediler.
Yok dedik olay büyümesin.
Sonra eve gittim anneme anlattım afferin kızım dedi.
Erkek gibisiniz valla dedi.
Babamada anlattım tebrik ettiler.
Sussaydık ne olacaktı?
Belki bizi kaçırıp öldüreceklerdi..Tecavüz, işkence ne bilim iğrenç şeyler geldi aklımıza hemen polise koştuk.
Sen bi sapık adamdan nasıl kurs alıyorsun ne tuhafsınız?
Hiç bişey yapmazsalar bile bu şekilde gözleri de korkar....
Aferin size gerçekten, sessiz kalmak en büyük ödül onlara cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?