tacize sessiz kalmak....

dnzden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
10
0
0
İstanbul
1-2 ay önce tacize başladı ilk başta tepki gösterdim yemin etti pişman olduğunu bi daha olmayacağını söyledi. ama tekrar tekrar devam etti geleceğim için sustum sessiz kaldım göz yumdum sevgilisi gibi davranıyordu bana görmezden geldim 7-8 aya kurtulucam nasıl olsa dedim. ama susmamalıymışım. şimdi polise gitmeyi düşünüyorum ama kendimide suçlu gibi hissediyorum çünkü zamanında çekip gitmedim. sınava hazırlanıyorum kendisi hocalık yapıyo ders alıyorum. yeni bir kurs bulmam çok zor bu saatten sonra...

zamanında susmasaydım çekip gitseydim böyle ikilemde kalmazdım çok hatalıyım.. polise gitmeli miyim neden bunca zaman sustun demezler mi? yoksa susmalı mıyım. kafam çok karışık

dindardı sözde. namazını kılıyordu Allah korkusu vardı. hani nerede? bir arkadaşıma daha aynısını yapmış bana söyledi bende ona açıkladım bana da aynılarını yaptığını, polise gidelim diyor

Son düzenleyen: Moderatör:
sizi taciz eden bir hocadan ne kadar ders öğrenebilirsiniz ki ...
Bana çok saçma geldi...

arkadaşım kendi şahsına söylemiyorum ama burda böyle sahte konular açıp insanları kandırıyorlar onlardan olmadığını var sayarak yazıyorum
kesinlikle polise gitmelisin.
kaçıncı sınıftasın

Açıkçası bana da saçma geldi.
Ders verirken arada taciz mi ediyodu?
Birşey öğrenebildiniz mi bari?

Geleceğim söz konusu sustum derken neden anlamadım.
Başka hocamı yoktuda çektiniz o kadar zaman kahrını.Hocaların soyumu tükendi
Zananın da gitmemişsiniz bence bir an bile beklemeyin gidin polise

resim kursu bu.. en geç ben geliyorum ve en son çıkıyorum. diğer öğrenciler gittikten sonra oluyor olan.. neden saçma diyorsunuz

Özel bir kurs değil mi ?
Başka bir kurs bulamamak daha önemli sizin için
Tacize uğramak çok normalmiş gibi..

Size de anormal gelmedi mi ?

Kurs sadece bir resim kursu ve sizin geleceğiniz söz konusu..

Kusura bakmayın da değil sıradan bir kurs hocası, şu kariyer basamaklarında yol aldığım kuruluşun en düşüğünden en yüksek rütbesindeki adama kadar her kim beni taciz ederse, ettiği ilk taciz onun hayatının dersi olur.. (Yani sizin gibi uzun müddet tacize sessiz kalmayı direk kenara atın, daha ilkinde hukuksal ve toplumsal tüm yaptırımları uygularım üzerinde..)

bn anlatsam roman olur heralde erkeklerden bıktım resmen tedavı bıle gordum ya kilitlenip kalıyorum mahvoldum bu huyumdan

herkesin derdi mantıklı da bir benimki mi saçma? çalışmak zorundaym gündüz çalışıyorum akşak kursa gidiyorum ve bu şekilde kurs yok.

bundan 3 yıl önce dershaneye gidiyordum.

Bir kız arkadaşımla beraber yolda yürüyorduk.

2 adam bizi takip etmeye başladı.

Arkadaşımın evine yemek yemeye gittik ordada takip ettiler.

Biz nereye onlar oraya.

Sonra kalabalıklaştılar.

Sanki bizi kaçırakmışlar gibi geldi bize.

Bizde hemen polise gittik.Karakolda şikayet ettik.

Eşgallerini tarif ettik.

Adamın 1 i tam karakolun önünden geçiyordu.

Biz bi bağırdık işte o diye.

Hemen içeri aldılar yaka paça.

Bir dayak yedi bir dayak akıllara zarar.

Polis adama ' senin annen kardeşin yok mu utanmıyormusun diye.

Adamda bidaha olmayacak dediler.

Şikayetçimisiniz dediler.

Yok dedik olay büyümesin.

Sonra eve gittim anneme anlattım afferin kızım dedi.

Erkek gibisiniz valla dedi.

Babamada anlattım tebrik ettiler.

Sussaydık ne olacaktı?

Belki bizi kaçırıp öldüreceklerdi..Tecavüz, işkence ne bilim iğrenç şeyler geldi aklımıza hemen polise koştuk.

Sen bi sapık adamdan nasıl kurs alıyorsun ne tuhafsınız?

Özel bir kurs değil mi ?
Başka bir kurs bulamamak daha önemli sizin için
Tacize uğramak çok normalmiş gibi..

Size de anormal gelmedi mi ?

aynen arkadaşım ben üniversite zannedip bi ümit gerçektir dedim. ama resim kursunu görünce anladım

herkesin derdi mantıklı da bir benimki mi saçma? çalışmak zorundaym gündüz çalışıyorum akşak kursa gidiyorum ve bu şekilde kurs yok.

Olmasın arkadaşım, taciz ediyor diyorsunuz? Bu bahsettiğiniz sözlü taciz değil herhalde değil mi?

Tramva yaşamıyorsunuz herhalde?

Kariyer, eğitim, sınav yerin dibine batsın nasıl buna sessiz kalırsınız?

Derdiniz saçma değilde siz bile bile lades demişsiniz.

Hiç bişey yapmazsalar bile bu şekilde gözleri de korkar....

Aferin size gerçekten, sessiz kalmak en büyük ödül onlara cünkü

resim kursuna bir hobi olsun dıe mı gıdıyorsunuz işiniz geregı mı nıe gıtmek zorundasınız anlamadım

canım eğer elinden bişi gelıcekse yap sonra bnm gıbı olursun psikıyatrıstlere gıdersın daha kotusu olur

Hiç bişey yapmazsalar bile bu şekilde gözleri de korkar....

Aferin size gerçekten, sessiz kalmak en büyük ödül onlara cünkü

Evet canım.

Bize bişi yapamadılar.

İnşallah başkalarınada yapmamışlardır.

Gözleri korkmuştur.

Şikayet etme cesareti göstersek zaten böyle şeyler çok olmaz diye düşünüyorum.

Polisler bizle çok iyi ilgilendiler.

Allah razı olsun.

Hatta öğle yemeğinde dürüm yiyordu biri.

Aynı arka sokaklardaki adam gibi.Asabi olan varya aklıma gelmedi şimdi

Yermisiniz diyor bide.Çok iyi polisler ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…