Tacize uğradığım aklıma geliyor

Senesini hatırlamıyorum 9-10 yaşlarımda

Sen açık açık beni önüne aldı yazarsan bende sana her gelen seni mi önüne alıyor yazarım.tacize uğradn mı uğramadn mı bilemiycm ama tacize ugramış biri bu kadar açık beyan anlatmaz bu korkunç durumu.yaşın küçkmş.eger gerçekse buna veriyorm.

Yazmanız doğru değil.Yakalamaca oynuyorduk o da tuttu beni küçük aklımla bende bunu oyun sandım arkadaşlarım bana her şeyi sonradan anlattı.Olay bu.Ayrıca ben gerçek hayatta kimseye anlatamadım zaten forumda bahsetmenin yanlış olduğunu düşünmüyorum

Senesini hatırlamıyorum 9-10 yaşlarımda
Bence boşu boşuna kuruntu yapıyorsun kendine..
Yanii tmm yaşanmasaymış iyimiş ama..
Daha beteride olabilirdi...
Bunu tekrar tekrar bilinç altına sokupta ortalığa çıkartmana gerek yok..
Değişik aktiviteler bul kendine. Daha fazla sosyalleşş...

Allah uardmcn olsun o zaman.Boyle ciddi seyler bu foruma yazilinca haliyle alay konusu oluyor.inandirici gelmiyor insanlara.cnku bu cok cok ciddi bir mesele.Ya ailene anlat bu durumu.Yada psikolojik destek al.

26 yaşında, insan hakları alanında doktora yapan, kadın dernekleri ve tacizle yakından ilgili, çok sevdiği insanlardan tecavüze uğramış kişiler bulunan bir avukatım. ve bildiklerime dayanarak söylüyorum ki evet, küçükken tacize uğramış bir insan aynen böyle anlatır. ne eksik ne de fazla. burda sorun sizin iğrençliğiniz. siz savcı olsanız yanınıza gelen tecavüze uğramış kadınlar ağlaya ağlaya odadan çıkar. polis olsanız bıyık altından gülersiniz, mağduru daha da mağdur edersiniz. siz kimsiniz be? kimsiniz de yok fakemiş yok bilmemneymiş deme hakkını kendinizde buluyorsunuz? yok yaşayan bunları anlatmazmış da bilmemneymiş de. yuh. size göre tacize uğrayan sussun, isimsiz cisimsiz olarak bir kadın platformunda bile anlatamasın. diyelim ki fake, ne olacak yani ne olacak anlamıyorum. ne kadar iğrenç, rezil, pespaye bir yaklaşım sergilediğinizin farkında mısınmısınız acaba?mıız acaba? bu

burada bir kadın olarak sinirden kudurdum bu kayıtsız terbiysiz yorumları okurken.

sana gelince canım, cinsel istismardan hayatta kaldım diye bir blog var, sana onu tavsiye ederim. belki yaşadıklarını paylaşan insanların yazdıklarını okuyunc biraz anlamlandırabilirsin. annene söyleyip söylememek sana kalmış, bu konuda ne desem yanlış olur. bir de uygun bir zamanında bu konuda uzman birine gitmelisin. diğerlerinin söylediği gibi, kirlenmiş kelimesini sakın duymayalım. yaşadıkların senin suçun değil, bu dünyada kötü erkekler var ama karşına çok iyileri de çıkacak. güçlü olursan hayat sana çok güzel şeyler de verecek.sevgiler canım.

Öncelikle kirlenmişim gibi düşünceleri aklından çıkart çünkü yaşın çok küçükmüş.Destek alman ve biriyle bunalrı konuşman gerekir psikoloğo gitmişsin ve etkisini görememişsin doğal olarak ama şimdi belli bir yaşa geldiğin için çok iyi yönde olabilir

benim bu siteye üye olmamın sebebi kız kardeşime yapılan şerefsizce durumu böyle kaliteli bir sitede paylaşmaktır. herkese bu durumu duyurup böyle adi insanların aramızdan temizlenmesidir. .... bünyesinde muhasebeci olarak çalısan .....adlı şerefsiz kız kardesimin hayatını mahvetti. Kardesime istediği dışı zorla yaşattıgı yakınlaşma yüzünden artık kimseyle evlemeyecegi gibi hayatı da mahvoldu. bu insanın düzgün insanlar arasında çalışması uygun degildir. Tanıyanların haddini bildirmesini önemli rica ediyorum. sizinle resmini paylaşıyorum. tanıyanlar hakkından gelsin. kendinizi kardesimin yerine koymanızı rica ediyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:

Istegi disinda zorla tecavuz edildigi icin mi evlenemeyecek kardesiniz yoksa psikolojisi bozuldugu icin mi? Polise gittiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…