Tacize uğradığım aklıma geliyor

Canım sakın buradaki sacma sapan yorumları dikkate alıp da cesaretini kırma. Bosver o dalga geçenleri kendi utanclarıyla başbaşa bırakmak lazım. Bir çözüm bulmak istiyorsan ailenle konuşman gerektiğini dusunuyorum. Ne olursa olsun olay tabii ki senin kafanda bitiyor ama öncelikle doktora gidersin, o sana yolu gösterir, en son da is sende, kendi icinde çözersin. Herkes kendi kendisinin psikologudur özünde. Ama önce doktora git ki sana yol göstersin.

Ailen seni zamanında psikiyatra götürmüş o yüzden ikinci kere götürmek de zor olmaz, en azından bu tarz seylere acıklar. Ben kalp carpıntılarım yüzünden kaç tane kardiyolog dolaştım. Çaresini bulamadılar sonunda panik atak dediler psikiyatra gidecegim ki ben yıllardır doktora gitmek icin konuyu acıyorum ama imkanım olmasına rağmen gidemedim. Ailem hep önyargılı yaklaştı "ne sorunun var ki?" diye. O yüzden sen daha onceden gittiğin icin ailen önyargılı yaklaşmaz doktora. Mutlaka git, carpıntılarım var de eski depresyondaki Halime geri dönmekten korkuyorum nefesim kesiliyor uyuyamıyorum falan de.

Teşekkür ederim ve sizede geçmiş olsun.Bi ihtimal "zaten gitmiştin bi daha gitmene gerek var "diyebilirler bundan da korkuyorum.Biraz büyüdüğüm zaman eğer hala bu sorunlarım devam ederse tek başıma gideceğim şimdilik unutmaya çalışıyorum ve düzelmeye çalışıyorum sadece ama tavsiye için çok teşekkür ederim

Rica ederim canım ileride kendını bu sorunları asmış hıssetsen bıle ben gitmen taraftarıyım cunku bazen bılıncaltımız bızı sasırtabılıyor. Kendine iyi bak

Bir Derdim Var bölümüne Kazen'i hatırlatma zamanı gelmiş, Kazen'i BDV'ye çekmeyin isterseniz.
Bir girerse toplu katliam olur hatırlatırım Kazen cezalarını. İnanmadığınız konuları bildirin, arada birde konuların gerçek olabileceğini düşünün, he sahte çıksa ne olur? Üye zaten banlanır ama gerçekse kırmamış olursunuz.

Abla ben annemi buraya üye yapsam aynen bu karikaturdeki gibi oluruz . Aklima geldikce guluyorum

Ayrica konu sahibine nerede yasiyorsun diye sormam neden sorun oldu? Bir de o kadar yorum yaptik cevap gelmeyince de sasirdik.
Ben kendisinden kendi adima Özür diliyorim. Yardim edebilecegim bir konu olursa bana özelden ulasabilirsin konu sahibi...

ALLAH size bunlari yapanlarn belasini versin kesinlikle pskologa git canim cok faydasi olur

hersey gonlunce olsun İNŞALLAH

[/QUOTE]

Konu gercekse ozur dilerim.

Ancak burda cok defa cocuk tacizi konusuna denk geldimm boyle garip bi anlatim hic gormedim. Yeni uye. Guldum gectim falan yazmasi. Dun anladim tacize ugramisim o yuzden depresyona girmisim. Tuhaf geldi sadece.

Tuhaf olani bu tacizi gerceklestoren de cocuk. 10 11 yaslarinda kendi yasitin cocuklar tarafindan boyle bir seye maruz kaldiysan senin bi sucun yok. Ama o cocuklarin da yok bi sucu. Ailelere cok is dusuyor gercekten.

Küçück yasta nasl bir kızmışsın ki her gelen sana yaslanıyor.Komiksiniz ya.eger konu gercekse buraya yazarak daha da psikolojinibozma.eger fake se bu yaptihin hic komik degil.boyle bir kotulugu yasayanlari alaya aliyorsun ddemektr !

sevgili Kara Murat dan hallice üyeler "dün anladım tacize uğramışım" derseniz dün ne oldu diye sorulur? bu soruda alay, inanmamazlık yoktur.. sizin gibi "ah, vah, tüh" yazılmadığı için kimsenin yorumunu alıntılayıp beddualara gark edemezsiniz sevgili yurdum insanları..

kaldı ki o kadar sene eğitim almış bir psikiyatr konu sahibinin tacize uğradığını nasıl anlayamıyor ona da takıldım.. haydi şimdi bunun için de saydırın..

Canım cevaplara üzülmüşsün evet ama asla bir daha beddua etme. Senin başına gelenler hoş bir durum mu ki başkasının başına gelmesini istiyorsun? Böyle bir şey bir daha yapma . Ne yazık ki o kadar çok erkek var ki aramızda bizde tedirgin oluyoruz.

Durumuna gelince küçük yaşlarda bende buna benzer bir şey yaşadım. Aklıma geldikçe utanırım ve o insandan nefret ederim. Ama yaşandı işte geri alınmıyor. Sende zamanla ilacına merhem olursun umarım. Bu kadar kafana takma.. Ne yazık ki bir çoğumuz buna benzer şeyler yaşıyoruz. Daha beteri olmadığına şükretmeli...

Konu gercekse ozur dilerim.

Ancak burda cok defa cocuk tacizi konusuna denk geldimm boyle garip bi anlatim hic gormedim. Yeni uye. Guldum gectim falan yazmasi. Dun anladim tacize ugramisim o yuzden depresyona girmisim. Tuhaf geldi sadece.[/QUOTE]

Güldüm geçtimi neden yazdığımı açıklıyım çocuktum bilmiyordum oyun eğer bilseydim ben niye gülüp geçiyim ? Arkadaşlarım daha sonra bana her şeyi anlattı o zaman öğrendim zaten.Dün anladım tacize uğramışım demedim sadece dün anladım taciz yüzünden depresyona girdiğimi dedim.Cümlelerim karışıktı sanırım ama kendimi böyle ifade edebildim

Ne hakla bana utanmaz bir insan olduğumu söylüyorsunuz ? Burası forum bende içimi dökmeye geldim.Diğer konuları da okudum kimsenin üstüne bu kadar gidilmemiş ve yardım edilmiş.Hadi diyelim ben yalan söylüyorum benim durumumda biri bunları okusa acaba içiniz rahat edecek mi çok merak ediyorum.Asıl utanmaz olan sizsiniz bence.Böyle bir durumla dalga geçiyorsunuz çünkü ama takmayacağım artık yardım etmeye çalışan moralimi düzelten insanlar var en azından.Onlara tekrar teşekkür ederim.

Ah vah tüh yazılmasını istemiyordum ben dalga geçildi farkındaysanız.Ne söyleseydim ? Sağolun mu deseydim ? O an üstüme gelindiği için öyle yazdım.Bende kimsenin yaşamasını istemem.Şu konu sahibi ya gerçekse diye bir kere bile düşünmüşlermidir acaba çok merak ediyorum.O konuya gelince ben tacizle ilgili doktora bir şey anlatmamıştım

Ailene annene felan anlattın mi bu durumu?
Yaniii sizi önünüze aldı ne yaptı da sizee diğer arkadaşlarınız gidip tehdit etmiş o çocuğu kızmış..
Açıkca yazılamaz belki ama ne bilim

Her gelen sana yaslanıyor demek ya ? Ne kadar çirkince bir yorum.2 kişi böyle bir şey yaptı etrafımdaki her erkeğin bana yaslandığı yok.Yorumlarına dikkat edersen sevinirim.Küçük yaşta normal içine kapanık sessiz bir kızdım erkeklerle çok iyi anlaştığım da söylenemezdi zaten .

Ailene annene felan anlattın mi bu durumu?
Yaniii sizi önünüze aldı ne yaptı da sizee diğer arkadaşlarınız gidip tehdit etmiş o çocuğu kızmış..
Açıkca yazılamaz belki ama ne bilim

Aileme anlatmadım.Beni kollarımdan tuttu nasıl anlatsam bende bilmiyorum ama arkadan kötü bir şey yaptı başka bir şey olmadı .Orda bulunan başka bir çocukta vardı her şeyi gördüğü için arkadaşlarıma anlattı arkadaşlarımda doğal olarak kızdı ve çocuğu tehdit ettiler

Kaç sene önce oluyor bu peki_?

Doktorun anlamamis olmasi basli basina bir hata. Senin anlatmana luzum yok ki. Doktor o. Egitimini almis bunun.

Anlatim seklini de yasina veriyorum. Cok hizli hizli ve karisik yazmissin. O yuzden tepki aldin. O kadar cok fake konu aciliyo ki. Bisey okuyup uzuluyosun. Etkileniyosun napabilirim diye dusunup duruyosun bi bakiyosun kandirilmissin. O yuzden de bi onyargi olusuyor ister istemez.

Olan senin konuna oldu iste. Kendi adima tekrar ozur dilerim.

Sen kendini guzelce ifade ettigin surece inanilmayacak bir sey yok. Biz seni tanimiyoruz. Ama annen taniyor. Yalan soylerken suratinin girdigi sekli senden daha iyi bilir emin ol. Su an sana annenden baskasinin yardim etmesi cok guc.

Merak ettim hic sevgilin oldu mu? Erkeklerle iliskilerin su an nasil?

Sanırım ben kendimi ifade edemedim evet ama cümle kurma da çok zayıfım.Bu kadar açıklayabildim ama bu olayların hepsini bizzat yaşadım bu konuları bir kız olarak asla dalgaya almam

Hiç sevgilim olmadı.Erkeklerle aram hiç iyi değil şuan. Sevgili de istediğim söylenemez saçma buluyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…