Tacize uğradığım aklıma geliyor

Tacize uğradığın için neden gülüp geçtin orayı anlayamadım.

çok geçmiş olsun ağır olaylar atlatmışsın bundan sonra bu olaylar karşında susma suçlular cezasını çeksin.

canım benim ya sen kirlenmiş falan değilsin..keşke herkes senin kadar saf temiz olsa.. sakın öyle düşünme.. ama annene mutlaka anlatmalısın..bunda senin utanacağın bişey yok..onu yapan insanlar utansın.. annene anlat ve psikologa gitmek istediğini söyle.. inan kendini çok rahatlamış hissedeceksin anlatınca..

sen kirli değilsin,neden öyle hissediyorsunki,beterin beteri vardır..lütfen silkelen ve kendine gel artık küçük bir kız değilsin ve hiç kimse sana istemediğin bir şeyi yapamaz,artık güçlüsün..kendini koruyabilirsin..geriyi düşünmek sana hep kaybettirecek bunu sakın unutma..

Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum canım benim. Yaşadıklarını bende yaşadım, daha kötü şeylerde yaşadım. Benimde tüm ergenliğim psikiyatristlerde geçti. Şuan 22 yaşındayım, sen kaç yaşındasın bilmiyorum. Yaşım ilerledikçe gerçek çözümün psikiyatristlerde değil kendimde olduğunu anladım. Onların verdiği ilaçlar insanı uyuşturmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Ne zamanki atlatıp ayağa kalkacağım, güçlü olacağım diyorsun, işte o zaman iyileşmeye başlıyorsun. Ne zamanki bu hayatta benden daha değerli birşey yok, bak hala nefes alıyorsam günlerimi güzelleştirme fırsatım var diyorsun işte o zaman iyileşmeye başlıyorsun. O yüzden içindeki gücün farkına var, hayatta olmanın güzelliklerinin farkına var zamanla iyileştirğini farkedeceksin. Kimse yada hiçbir yaşadığın senden değerli değil, psikolojinden değerli değil, hiçkimse yüzünden üzülmeyi haketmiyorsun. Hayat güzel, her gün yeni bir güne başlamak güzel. Düşün bunları, eminim sende gün geçtikçe kendi yaranın yara bandı olacak kadar güçlü bir kızsındır. Hayat herşeye rağmen çok ama çok güzel bunu asla unutma.. :)

Öncelikle geçmiş olsun.hemen bir doktora gitmeni tavsiye ederim.sanirim ergenlik cağindasin erkeklerle ilişkiler bu dönemde farklılaşiyor begenmeler flörtler başliyor..sende bunu her genç kiz gibi normal yaşamalisin yoksa ilerleyen zamanlarda hem ruhsal hem cinsel problemler yaşarsın.bunu ancak doktora giderek atlatirsin yapaninda allah belasini versin..

Neden sen kirlenesin ki?
Daha buyuk bir sey gelmemis basina ya da eriskin biri tarafindan tecavuz, allah korusun..
Yardim almalisin bence kendi kendine yillardir atlatamamissin

Ya sen fake misin genc? Hayir inanmadigim nokta herkesin sizi her gordugu yerde taciz etmesi..

9-10-11 yaşları da cabası ,olanları net hatırlıyor ancak zaman kavramı yok ,bir de bize olgun demiş pek inandırıcı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…