Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,burada çoğunuzdan yaşça küçüğüm ama daha olgun kişiler olduğunuz için derdimi daha iyi anlayabilirsiniz diye düşündüm.9-10-11 yaşlarımda tam hatırlamıyorum yaşımı büyük erkek kuzenim tarafından her bize geldiğinde ya da biz onlara gittiğimizde taciz ediliyordum.Küçük olduğum için doğru düzgün hiçbir şey bilmiyordum ve yapmasına izin veriyordum.İzin verdiğimi düşündükçe kendimi kirlenmiş hissediyorum ve utanıyorum.Bir gün evde kimse yoktu bu sefer tecavüz etmeye kalktı bacaklarımı tuttu bende çığlık attım kaçmaya çalıştım en sonunda yumruk attım bir şey yapamadı.
Bir gün mahalleye yeni bir çocuk taşınmıştı yanında bir tane daha çocuk vardı beni yakalamaya çalıştılar bende kaçtım oyun zannettim ama o yeni taşınan çocuk beni önüne aldı yakalayıp ve terbiyesiz bir şey yaptı taciz etti ben tabi naptığını bilmiyordum gülüp geçtim yanında bir tane daha çocuk vardı dedim ya o nolduğunu anlamıştı ve arkadaşlarıma anlatmıştı çocuğu tehdit etmişlerdi çocuk o günden sonra taşındı zaten.
Bu olanları hep içime attım aileme bile anlatmadım .6. sınıfta depresyona girmeye başladım ve aradan neredeyse 5 sene geçti hala depresyondayım Niye depresyona girdiğimi hiçbir zaman anlayamamıştım ama dün her şeyi anladım ve araştırdım.Meğerse bu tacizler yüzünden depresyona girmişim.Etkisini ergenlik dönemimde görmeye başlamışım.Tedavisi varmış ama bunu çok geç anladım.Hem zaten ailem beni psikiyatriste götürmüştü tabi o zamanlar ben neden depresyonda olduğumu bilmediğim için etkisini göremedim.Şimdi tekrar beni götüreceklerini sanmıyorum hem bunları da anlatamam çok utanıyorum.Biri bana dokunduğunda veya nefesini hissettiğimde ara sıra iğrenirdim bunun nedenini hiçbir zaman anlayamamıştım ama şimdi hepsini anlıyorum.Bu takıntımı yenmeye çalıştım ama hiç başaramadım.Dünden beri bu konu aklımda ne yapmam lazım ? Sizce bunu anlamam çok mu geç oldu ? ve kendimi kirlenmiş hissediyorum bunlar aklıma geldikçe
Öncelikle geçmiş olsun.hemen bir doktora gitmeni tavsiye ederim.sanirim ergenlik cağindasin erkeklerle ilişkiler bu dönemde farklılaşiyor begenmeler flörtler başliyor..sende bunu her genç kiz gibi normal yaşamalisin yoksa ilerleyen zamanlarda hem ruhsal hem cinsel problemler yaşarsın.bunu ancak doktora giderek atlatirsin yapaninda allah belasini versin..Merhaba,burada çoğunuzdan yaşça küçüğüm ama daha olgun kişiler olduğunuz için derdimi daha iyi anlayabilirsiniz diye düşündüm.9-10-11 yaşlarımda tam hatırlamıyorum yaşımı büyük erkek kuzenim tarafından her bize geldiğinde ya da biz onlara gittiğimizde taciz ediliyordum.Küçük olduğum için doğru düzgün hiçbir şey bilmiyordum ve yapmasına izin veriyordum.İzin verdiğimi düşündükçe kendimi kirlenmiş hissediyorum ve utanıyorum.Bir gün evde kimse yoktu bu sefer tecavüz etmeye kalktı bacaklarımı tuttu bende çığlık attım kaçmaya çalıştım en sonunda yumruk attım bir şey yapamadı.
Bir gün mahalleye yeni bir çocuk taşınmıştı yanında bir tane daha çocuk vardı beni yakalamaya çalıştılar bende kaçtım oyun zannettim ama o yeni taşınan çocuk beni önüne aldı yakalayıp ve terbiyesiz bir şey yaptı taciz etti ben tabi naptığını bilmiyordum gülüp geçtim yanında bir tane daha çocuk vardı dedim ya o nolduğunu anlamıştı ve arkadaşlarıma anlatmıştı çocuğu tehdit etmişlerdi çocuk o günden sonra taşındı zaten.
Bu olanları hep içime attım aileme bile anlatmadım .6. sınıfta depresyona girmeye başladım ve aradan neredeyse 5 sene geçti hala depresyondayım Niye depresyona girdiğimi hiçbir zaman anlayamamıştım ama dün her şeyi anladım ve araştırdım.Meğerse bu tacizler yüzünden depresyona girmişim.Etkisini ergenlik dönemimde görmeye başlamışım.Tedavisi varmış ama bunu çok geç anladım.Hem zaten ailem beni psikiyatriste götürmüştü tabi o zamanlar ben neden depresyonda olduğumu bilmediğim için etkisini göremedim.Şimdi tekrar beni götüreceklerini sanmıyorum hem bunları da anlatamam çok utanıyorum.Biri bana dokunduğunda veya nefesini hissettiğimde ara sıra iğrenirdim bunun nedenini hiçbir zaman anlayamamıştım ama şimdi hepsini anlıyorum.Bu takıntımı yenmeye çalıştım ama hiç başaramadım.Dünden beri bu konu aklımda ne yapmam lazım ? Sizce bunu anlamam çok mu geç oldu ? ve kendimi kirlenmiş hissediyorum bunlar aklıma geldikçe
Ya sen fake misin genc? Hayir inanmadigim nokta herkesin sizi her gordugu yerde taciz etmesi..
Ya sen fake misin genc? Hayir inanmadigim nokta herkesin sizi her gordugu yerde taciz etmesi..
Yasida sanirm 15 anlamadim fake mi bilemedim ama eger doğruysa tacizi yapan tecavuz eden butun erkekleri ALLAH kahretsin
9-10-11 yaşları da cabası ,olanları net hatırlıyor ancak zaman kavramı yok ,bir de bize olgun demiş pek inandırıcı değil![]()