- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.781
- 388
- 45
- Konu Sahibi pembepepe08
Bugün çok yakın bir kız arkadaşımla nişanlımın iş yerine gittik.Nişanlımın iş yeri çok işlek bir caddede.Kız arkadaşımla biraz dolaşalım dedik.Nişanlımın iş yerinin biraz ilerisinde bir kilise var ve bahçesi çok geniş.İçeri girdik resim falan çekildik bahçede derken arkadaşım bir kedi gördü sevmek için durduk.Yanımıza 40-45 yaşlarında bir adam yaklaştı.Kediyi sevme bahanesiyle birşeyler diyor ama ben anlamadım.Başka bir dil konuşuyor.Yarı ingilizce yarı başka bir dil.Adın ne dedi bana zannedersem bende başka bir isim söyledim.Sen turk ? Falan diyor bende evet türküm dedim.
Ben öyle diyince adam elimi tutup öptü “şap” diye.Tabi ben şok oldum tepki veremedim.Daha sonra elini omzuma falan atmaya çalışır gibi hareketler yaptı.Belimden falan tutmaya çalışıyor.Ben geri çekildim.Yabancı birşeyler söyleyerek (dua gibi) saçımı okşamaya başladı.Bende thats enough. ( yeter) dedim elini ittirerek.Bu sırada kız arkadaşım kediyi seviyor arkası bana dönük olayların farkında değil.
Ben o hareketi yapınca adam hemen tedirgin olup bye dedi ve gitti ancak bu saat oldu ben hala kendime gelemedim. Allahtan nişanlım görmedi yoksa olay çok farklılaşırdı.Yanlış mı anladım acaba ? Başka birşey yapmaya mı çalışıyordu?
Ve düşününki ben bir avukatım ancak bu olay karşısında tutuldum kaldım.
Thats enough mı hahaha daha kibarı yok muydu?
Bizimkiler ruslara, eller bize hayran