Tacize uğradım

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.779
133
40
Bugün annemin evine gittim. Salata yapmak için salatalık domates alayım diye tekrar çıktım gelirken mahalle arasında kamyonetle satış yapan sebzeci görmüştüm. Tam ezan vaktiydi kimse yoktu başında bakındım ne var ne yok diye. O sırada bi adam geldi. 15 sene oturduğum yer adam sima olarak tanıdık ve benden en az 20 yaş büyüktür. İyice dibime yaklaştı. Aaaa salatalık yok muydu dedim. Var deyip malum yerini gösterdi. Şok oldum bi an. Anlamadım dedim. Bu kez yok dedi. Hiç cevap vermeden sinirle uzaklaştım ordan. Neden cevap vermedim. Neden domatesleri suratına fırlatmadım. Neden adamı orada rezil etmedim bilmiyorum. Annem sebzeci vardı neden almadın dedi. Güzel değildi dedim. Ona bile anlatamadım. Bi yandan kadın orada yalnız yaşıyor. Yakınlarında bir sapık var çok rahatsızım bu durumdan da. Hala olayın şokundayım. Karışık ve uzun anlattıysam kusura bakmayın.

Bugün annemin evine gittim. Salata yapmak için salatalık domates alayım diye tekrar çıktım gelirken mahalle arasında kamyonetle satış yapan sebzeci görmüştüm. Tam ezan vaktiydi kimse yoktu başında bakındım ne var ne yok diye. O sırada bi adam geldi. 15 sene oturduğum yer adam sima olarak tanıdık ve benden en az 20 yaş büyüktür. İyice dibime yaklaştı. Aaaa salatalık yok muydu dedim. Var deyip malum yerini gösterdi. Şok oldum bi an. Anlamadım dedim. Bu kez yok dedi. Hiç cevap vermeden sinirle uzaklaştım ordan. Neden cevap vermedim. Neden domatesleri suratına fırlatmadım. Neden adamı orada rezil etmedim bilmiyorum. Annem sebzeci vardı neden almadın dedi. Güzel değildi dedim. Ona bile anlatamadım. Bi yandan kadın orada yalnız yaşıyor. Yakınlarında bir sapık var çok rahatsızım bu durumdan da. Hala olayın şokundayım. Karışık ve uzun anlattıysam kusura bakmayın.
Sikayetci olun

Kendinize yüklenmeyin. Onların aklı fikri uçkurlarında olduğu için rahatça laf atabiliyolar. Ama bizim günlük hayatta aklımıza gelmiyor durduk yere taciz edilebileceğimiz. O yüzden şaşkınlıktan tepkisiz kalmamız çok normal. Allah’tan dokunmamış size pislik adam. Şikayetçi olun bence korkusu bile yeter bir daha yapamaz kimseye böyle bir şey.

Kal gelmiştir bir anda. Kendinizi suçlamayın.
Yani salatalık var mı deyince soykasını gösteren birine her gün denk gelmiyorsunuzdur. Şok olmanız gayet normal.
Ama annenizi uyarsanız iyi olurmuş. Yanına yaklaşmasın tacizcinin.
O sorduğu anda anlatsaydım kesin aglayarak anlatırdım. Biraz sakinlesince anlatmak istiyorum.

Devamlı gittiğim kuaförün tacizine uğrayıp sessiz kalmıştım sadece adama sessizce yapma diyebilmiştim. Bak karın içerde kendine gel dedim o kadar. Koşarak uzaklaşıp ağladım evde. Aylar sonra eşim benden birşeyler sakladığını düşünüyorum lütfen anlat demişti. Aslında kendimce normal davranıyordum ama hissetmiş. Ağlayarak anlattım. Eşim evden çıktı. Kuaföre müşterilerin yanında açık açık sormuş. (Kameraların konumuna vs bakmış) Kuaför tabiki inkar etmiş. Karısıda "kemalim yapmaz" modunda imiş. Tartışmışlar baya. Eve geldi. Yaptığı yüzünden belliydi. İnkar edişinden aslında yalan söylediği çok netti. Çok korktu ve savunma psikolojisine girdi. Senin bahsettiğin yere bakan bir kamera yok. Üzerinden aylar geçmiş keşke ilk anda anlatsaydın dedi.
Ben hep böyle bişey yaşasam bağırırım kavga çıkarırım derdim. Ama bende senin gibi kalakaldım. Neden bağırmadım? Neden olay çıkarıp şahit toplamadım? Rezil etmedim? Arkadaşım diyebilceğim bi insandan, karısını bile tanıdığım sohbet ettiğim insandan beklemiyordum sanırım. Ama kendini suçlama. İnsan kalakalıyor gerçekten

Allah belasını versin annenize anlatın derim, umarım daha fazla başınıza bela olmaz sapık herif. O anın şokuyla sessiz kalmışsınız her insan tepki veremiyor böyle durumlarda. Allah göstermesin çok dikkat edin kendinize.

Ay sinirden güldüm resmen 😅
Normal bir şey gibi var demiş ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😆😆
Ay tövbe tövbe .
Ya bende yaşadım taciz olayını o an bağırıp çağırıp tepki veremiyorsun. Çünkü hiç beklemediğin anda oluyor. İnsan önce bi donup kalıyor sonra farkediyorsun tacize uğradığını.
Umarım bir daha yaşamazsın. Hatta hiç kimse yaşamasın çok berbat bir şey

Taciz ve tecavüze hadım cezası verilmeli. Ve kadının beyanı esas alinmalı. Mesela siz bu şahısı şikayet etseniz adam ben yapmadım dese sabıkası da yoksa hakimin de yapabileceği bir şey yok.

Ay sinirden güldüm resmen 😅
Normal bir şey gibi var demiş ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😆😆
Ay tövbe tövbe .
Ya bende yaşadım taciz olayını o an bağırıp çağırıp tepki veremiyorsun. Çünkü hiç beklemediğin anda oluyor. İnsan önce bi donup kalıyor sonra farkediyorsun tacize uğradığını.
Umarım bir daha yaşamazsın. Hatta hiç kimse yaşamasın çok berbat bir şey
Aynen aynen o an anlayamıyorsun tacize uğradığını bu neydi şimdi diyorsun sonradan jeton düşüyor

Back
X