Tacize uğradım

Ben o şokla ve korkuyla sesimi yükseltemedim adam öküz gibi bağırdı. Bu şerefsiz sapıkları geçtimde bu millet ne zaman böyle duyarsız oldu bir genç kızım sonuçta o kadar insan vardı kimse gıkını çıkarmadı. Hayvan gibi bağırıp kendini savununca hak verenler bile çıkmıştır aralarında.

Tam da yarama tuz bastin kucuklukten beri defalarca tacize ugramisimdir her seferinde gikimi bile cikaramadim utanmasam alistim diyecem o derece..hepsi neyse de biri var hic unutamiyorum kac yasinda oldugumu tam olarak hatirlamiyorum ama kucugum yani tahmini 5-6 yasindayimdir sokakta oynarken karsi komsumuzun oglu beni cagiriyo bahcede duvvara yaslayip fermuarini acip cinsel organini elletti bana allahim yazarken bile utaniyorum daha cocugum ne bi tepki ne bi agliyip sizlama.. hayal meyal hatirliyorum zaten..bu insanlarla ayni dunyada yasamak bile utanc verici..

Öncelikle geçmiş olsun umarım bir daha hiç olmasın herkes için bu dileğim biliyorum mümkün değil ama ben bu aralar bu konudan çok hassasim,hatırladığım bir taciz olayım yok yani kucuklukte yaşayıp bilinçaltıma gindermediysem tabi.Arkadaşlarımdan dinlediğim ,eksiden okuduğum binlerce şey var ama artık en sonunda ben bisileri farkına varmiyorum diyerek gözümü açtım ve çevremdeki olayları da görmeye başladım.Yanıbaşımda bir turist kızı taciz etmeye çalışan bir adam vardı mesela.O an tepki vermek istedim kitlendim sadece napiyorsun sen gibi sacma bi cümle kurabilmistim.Savunma konusunda üst düzey eğitimli birinden bazı tüyolar aldım bu konuda.Bağırmayip kitlenildigini biliyoruz bole durumlarda.Hos bağırmak uyarmak ise yaramaz demişti kendisi.Çantayı baş bölgesine sert bi şekilde indirebilecegimi,ayakkabinin topuguyla ayağına basmami ve uzun süre cekmememi ,uygun pozisyondaysan da bacak arasına tekme at demişti.Aslında başka taktikler de var ama bunlar az zararlı olanlar ,aciklamadiklarim ölümcül olabilirmiş.Umarım kimsenin bunlara ihtiyacı kalmaz.

Cuppeli sarikli bi adam yaninda carsafli karisi, marketteydim. Popoma el atmisti sinsice sevgilimin yaninda hayvan. Cok kotu oldum kazadir heralde falan diye dusunmeye calistim ama sanirim diildi. Ve rezil edemedim pisligi, cok icimde kaldi.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Uçkuru kopsun ..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bazen bağırmak da işe yaramıyor karşı taraf dengesiz olunca tepki verdiğin için pişman bile olabiliyor insan
Ablam görmüş bir minubuste kadın tepki vermiş pis sapık da o..
F.. Küfür yağdırmış neredeyse dövecekmiş
Herkes de izlemiş
Bu sapıklara ayrı bi dunya olmadığı için bence artık kadın erkek farklı taşıt kullanmalı
Buna karşıydım ama bunun başka bi yolu yok gibi

Herkes gibi benim de çok başıma geldi ama öyle bağıranı görmedim. Pısıp kaçıyolar genelde.
Danimarkalı iki hanım misafirim vardı, bi gün şehri gezdiriyoruz onlara, tramvaydayız. Sarışın dev fizikli hatunlar tabii bunlar da. Teki yanımda oturuyor diğeri de arka koltukta başka bi arkadaşla. Biz aramızda ing.ce konuşuyoruz bişeyler anlatıyorum vs. Bir denyo beni de yabancı sanmış olacak ki kenardan koluma bi tarafını sürtmeye başladı öküz. Önce sarsıntıdan mı bi emin olamadım. Daha önceki seferlerde sessiz kalmış olmanın pişmanlığıyla ağzıma geleni saydım, bişey yapmadım yok filan diye mırıldansa da ilk durakta sıvışarak indi.
Yalnız garip olan etraftaki kimseden ses çıkmamıştı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynısını bana da denk gelmişti.. . Minibüse 3 4 genç binmişti bayramda.. Çocugun teki okadar yer varken yanıma oturmuştu kro.. birde bacaklarını açmış yayılmıştı.. dayanamadım en sonunda az ileri kayda düzgün otur dedim.. bana dediği cevap parasını verdim de oturdum sanane dedi.. bende rahatsız oluyorum ileriye kay dedim ... az kalsın dövcektim.. pisliğin beyfendi bi arkadası cekti kolundan olum adam ol biraz dedi de öyle kurtuldum hiç kendimden beklemediğim bir davranıştı.. bazen cesaret geliyor... minibüscüde hiç oralı olmadı.. eskiden bir taciz olayı oldugunda adamı döver öyle minibüsten atarlardı.

Nefret ediyorum şu oturma biçiminde salaklar ya. İki kişilik mi para vermiş? Görgüsüz herif

Aynı olayı yaşamışsınız sizde sarsırtı ayağına değdiriyorlar. Bir iki kişi destek olsa biz bir şey dediğmizde bu kadar cesaret bulmazlar

Benimde buna benzer bir olayım olmuştu. Otobüsteydim yanımda iki kız arkadaşım vardı konuşup gülüyorduk ama öyle rahatsı edici derece değil. Yanımda da cübbeli sarıklı bastonlu bir adam durmuştu. Elindeki sopayla koluma vurup ittirdi. Hiç sesimi çıkaramadım hemen indi sonra. İçerdekiler falan söylendi indikten sonra

Mutlaka yanında iğne bulundur baktın taciz var adamın poposunu geçir inan gıkı çıkmaz şerefsizin
bilsin her kuşun eti yenilmez olduğunu , bazı erkek siteleri var tacizi teşvik ediyorlar birde ne yazıyorlar biliyormuısun kadın size bağrınca siz ona daha fazla bağrın ki siz haklı olun diyorlar ,
erkek demeye şahit lazım böyie i........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…