Ben o şokla ve korkuyla sesimi yükseltemedim adam öküz gibi bağırdı. Bu şerefsiz sapıkları geçtimde bu millet ne zaman böyle duyarsız oldu bir genç kızım sonuçta o kadar insan vardı kimse gıkını çıkarmadı. Hayvan gibi bağırıp kendini savununca hak verenler bile çıkmıştır aralarında.
aynısını bana da denk gelmişti.. . Minibüse 3 4 genç binmişti bayramda.. Çocugun teki okadar yer varken yanıma oturmuştu kro.. birde bacaklarını açmış yayılmıştı.. dayanamadım en sonunda az ileri kayda düzgün otur dedim.. bana dediği cevap parasını verdim de oturdum sanane dedi.. bende rahatsız oluyorum ileriye kay dedim ...az kalsın dövcektim.. pisliğin beyfendi bi arkadası cekti kolundan olum adam ol biraz dedi de öyle kurtuldum hiç kendimden beklemediğim bir davranıştı.. bazen cesaret geliyor... minibüscüde hiç oralı olmadı.. eskiden bir taciz olayı oldugunda adamı döver öyle minibüsten atarlardı.
Herkes gibi benim de çok başıma geldi ama öyle bağıranı görmedim. Pısıp kaçıyolar genelde.
Danimarkalı iki hanım misafirim vardı, bi gün şehri gezdiriyoruz onlara, tramvaydayız. Sarışın dev fizikli hatunlar tabii bunlar da. Teki yanımda oturuyor diğeri de arka koltukta başka bi arkadaşla. Biz aramızda ing.ce konuşuyoruz bişeyler anlatıyorum vs. Bir denyo beni de yabancı sanmış olacak ki kenardan koluma bi tarafını sürtmeye başladı öküz. Önce sarsıntıdan mı bi emin olamadım. Daha önceki seferlerde sessiz kalmış olmanın pişmanlığıyla ağzıma geleni saydım, bişey yapmadım yok filan diye mırıldansa da ilk durakta sıvışarak indi.
Yalnız garip olan etraftaki kimseden ses çıkmamıştı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cuppeli sarikli bi adam yaninda carsafli karisi, marketteydim. Popoma el atmisti sinsice sevgilimin yaninda hayvan. Cok kotu oldum kazadir heralde falan diye dusunmeye calistim ama sanirim diildi. Ve rezil edemedim pisligi, cok icimde kaldi.
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?