Bugün minibüste şerefsizin teki taciz etti arkadaşlar okadar sinirliyim ki anlatıyım nasıl oldu. Kalabalıktı minibüs yan tarafımda da bir kız bir de bi adam duruyor. Çok hafif yan tarafıma bir şey deydi kalçama doğru. Yanımdaki kızına çantası dirseğinde duruyordu o dur heralde diye düşündüm yinede rahatsız olup pozisyonumu değiştirdim. Sonra biri indi yerine ben oturdum. İli dk falan gitti minibüs durakta baya inen oldu rahatladı minibüs. Sonra o şerefsiz oturduğum koltuğun yan tarafında durdu. Minibüslerin şoförlerinin ralli yapar gibi kullandığını biliyorsunuz adam sürekli bitarafını koluma değdirmeye başladı kasıtlı olarak. Daha öncedende otobüste taciz edilmiştim ve sesimi çıkaramadığım için çok pişman olmuştum. Bu defa biraz uzak durur musunuz okadar yer var bana değiyorsunuz rahatsız oluyorum dedim. Ben kısık sesle söylemiştim adam bana bağırmaya başladı hayvan gibi. Hemen uzaklaşıp nerde değiyorum arada okadar mesafe var vs diye bağırmaya başladı. Şoför falanda dönüp baktı ama bişey demedi bende bağırmak sizi haklı yapmaz iftira atmıyorum heralde dedim. Nerdeyse üstüme yürüyodu i... Okadar kötüyüm ki sinirden ağlamak üzereyim