- 6 Nisan 2016
- 129
- 84
- 13
- 38
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
-
Mahalleyi basima toplamadim ki gunduz vakti ben ciglik atinca kimi camasir asiyor kimi cam siliyor herkes gordu yanisöylesen ne olacak ki? adam kaçmış zaten. eşinizin yapacağı bir şey yok. zaten tepkinizi vermişsiniz.
ben olsam belki yanlış ama adama tepkimi veririm tabiki ama bütün mahalleyi başıma toplamazdım.geçmiş olsun.
Bende oyle dusunuyorum ama bilmiyorum bu bizi cok sarsacak onu biliuorumCok geçmiş olsun. Allah bildiği gibi yapsın o pisliği,dilerim yakalayıp bir güzel dövmüşlerdir.
Eşiniz gelince yanınıza anlatırsınız birebir. Telefonunda söylemeyin derim,uzaktaymış. Geldiği zaman konuşun, başkasından duyarsa hoş olmaz
B
Mahalleyi basima toplamadim ki gunduz vakti ben ciglik atinca kimi camasir asiyor kimi cam siliyor herkes gordu yani
Zor biliyorum ama densizin biri görüpte "eşini taciz eden adamı yakaladık,dövdük vs"diyebilir bu daha çok sarsar muhtemelen.Bende oyle dusunuyorum ama bilmiyorum bu bizi cok sarsacak onu biliuorum
Aynen o an insan beyni gidiyor resmen adami yakalamalari icin oyle bagirdim herhalde birde herkes colugina cocuguna sahip ciksin diye belki bilmiyorumtaciz etti diye bağırdım dediniz ya ondan dedim .ama tabiki o an mantıklı düşünemeyebilir insan. umarım çocuklarınız korkmamışttır.
Yok gormedim ama gorsem hemen tanorim iyice bakmistim parkta yüzüne bidaha suphelendigim tiplerin resmini cekicem polise gitsem esim duyacak off bilmiyorum yaaGeçmiş olsun daha önce gormusmıudınuz o adiyi?
Eşinizle gezerken karşınıza çıkma ihtimali var mi?
Eşinize hafiften cıklatın com abartmadan eşinizin sinirle ilgili problemi varmiş kötü bir şey olmasın
Belli ki sapığın teki ya bulunur ya bulunmaz.Yok gormedim ama gorsem hemen tanorim iyice bakmistim parkta yüzüne bidaha suphelendigim tiplerin resmini cekicem polise gitsem esim duyacak off bilmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?