Tacize uğradım:((((((

Kakaolu-sut

İç güveysinden hallice ;)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
129
84
13
38
Hayatimda ilk defa boyle biseye maruz kaldim cok kotuyum daha bugun oglen olayin sokundayim (((( cocuklari parka goturdum enteresan bi tip vardi belliydi hareketlerinden bi halt yiyecegi cocuklara bisey yapmasindan korkup hemen cocuklari alip ciktim parktan baktim bizi takip ediyor yavas yavas yurudum gitsin diye ayakkabısını duzeltir gibi yapiyor oda oyalaniyor yolun karsisina gectim cocuklarla oylandim baktim kosede tlf konuşuyor hizli hizli gittim tam yanindan gectim derken eliyle arkamdan taciz etti serefsizz birden donup napiyosun aen diye ciglik atmamla kacti cocugun bisikleti devrildi onu yerden kaldirana kadar kostu uzaklasti butun mahalle duydu sesimi yakalayinn bu adam beni taciz etti diye bagirdim cocuklari birakip pesinden kosamadim amcalar filan gitti pesinden ama pislik insallah dovmuslerdir belkide ben onun pesinden kosacaktim baska biride gelip cocuklari kaciracakti.komsular beni eve getirdi aglama krizindeydim.kimseye soylemedim esim sehir disinda söylersem kafayi yer cikar gelir is falan demez bilmiyorum zaten sinirle alakali sorunlari var soylesem mi soylemsem mi arada kaldim ama soylemessemde butun mahalle duydu biri soylerse bana guveni sarsilir baska sakladigim seyler oldugunu dusunur bilmiyorum siz olsaniz napardiniz (((((
Bu arada esim sinirlendiginde hastalaniyor epilepsi nobeti gibi nobet geçiriyor bu yuzden soyleyip soylememe konusunda çaresiz im.bi akil verin

söylesen ne olacak ki? adam kaçmış zaten. eşinizin yapacağı bir şey yok. zaten tepkinizi vermişsiniz.ama herkes duyduğu için hafiften anlatmanız lazım artık.

ben olsam belki yanlış ama adama tepkimi veririm tabiki ama bütün mahalleyi başıma toplamazdım.geçmiş olsun.

B
Mahalleyi basima toplamadim ki gunduz vakti ben ciglik atinca kimi camasir asiyor kimi cam siliyor herkes gordu yani

Bende oyle dusunuyorum ama bilmiyorum bu bizi cok sarsacak onu biliuorum

gecmis olsun.eşin sinirlenmez niye sinirlrnsin nöbet geçirecek kadar ,sanmam dsha iyi bilmedi önlem alır.

Geçmiş olsun daha önce gormusmıudınuz o adiyi?
Eşinizle gezerken karşınıza çıkma ihtimali var mi?
Eşinize hafiften cıklatın com abartmadan eşinizin sinirle ilgili problemi varmiş kötü bir şey olmasın

o kadar sinirlenip nöbet geçireceğini falan düşünüyorsan söyleme diyecektim fakat olay mahallede olmuş başkasından duymasın aynen bu şekilde anlatmalısın

taciz etti diye bağırdım dediniz ya ondan dedim .ama tabiki o an mantıklı düşünemeyebilir insan. umarım çocuklarınız korkmamışttır.
Aynen o an insan beyni gidiyor resmen adami yakalamalari icin oyle bagirdim herhalde birde herkes colugina cocuguna sahip ciksin diye belki bilmiyorum( cocuklarda korktu ikiside buyuk dort yasinda o adam hirsizmiydi bizimi kaciracakti diyo(

eşiniz madem rahatsz ben olsm soylemzdm am komsulardn duyma ıhtımalıde var. baskasndan duyması ımkansızsa sızde soylemyn

Yok gormedim ama gorsem hemen tanorim iyice bakmistim parkta yüzüne bidaha suphelendigim tiplerin resmini cekicem polise gitsem esim duyacak off bilmiyorum yaa

BENCE EŞİNİZE SÖLEYİN.. geçmiş olsun taciz çok kötü yaa Allah düşmanimada dert vermesin bizede inşallah((

Yok gormedim ama gorsem hemen tanorim iyice bakmistim parkta yüzüne bidaha suphelendigim tiplerin resmini cekicem polise gitsem esim duyacak off bilmiyorum yaa
Belli ki sapığın teki ya bulunur ya bulunmaz.
Keşke parklarda da kamera olsa daha güzel ve güvenli olurdu.
Eşinize durumu detaya girmeden anlatın olan olmuş toparlanın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…