Tacize uğradım:((((((

Nooolcak bu halimiz sokağa parka çıkmaya korkar olduk eşiniz gelince anlatın bence

söylemeden önce sakinleştirici birşeyler verin.

bence polise şikayet edin . polis kesin biliyordur o adami . tarif edin sikayetci olun.

parka gitmeye korkar olduk pislik herifler . ne oldu acaba taciz edince pislik herif nasıl bi kafadir ya . allahin belalari.

Bence eşinize anlatın ama taciz etti demeyin bana dokunamadan bağırdım çığlık attım deyin.
En azından dokunmadığını düşünüp aşırı sinirlenmez.
Çocuklara birşey yapacak sandım ondan öyle bağırdım de daha iyi olur gibi öyle derseniz.

Dibime kadar gelince korktum diyim demi en iyisi böyle heralde

Anlatın bence ama gelmesini bekleyin çünkü mahalleliden duyarsa kuşkulanır o konuda haklısınız.Bende uğradım küçükken 13-14 yaşlarımdaydım o zamanki şokumu bi süre düşüncelerimi hatırlıyorum ama geçiyor gidiyor kötü bir anı olarak kalıyor

ne zaman gelecek geldiginde soyleyin desem adamin huyunu bilmiyorum bu sapiklar yuzunden sizi kisitlamaya kalkmasin bide, yada psikopata baglamasin ne yaptin nerdesin gibi. Valla kocanin huyunu en iyi sen bilirsin her erkek sinirlenir boyle seye ama insallah ters tepmez bir anne gunduz vakti mahallenin parkina cocugunuda cikaramayacaksa toptan atese verip kapisini cekip cikalim bu ulkenin yani.

Eşine anlatacaksan sözle taciz etti falan de el olayını anlatma bence boşuna sinilenecek olan oldu.hasta olduğu için sakın öyle söyleme önemsiz bişeydi bağırdım koturdular peşinden de.ağlama krizine girdim şöyle oldu böyle oldu deme...
Cok gecmiş olsun buarada çocukların yanında durman iyi olmuş

Esinize soylesebiz ne olacak tacizci kacmis.ama baskalarindan duyabilir mahhaledekilerden.
Gecen otobuate bir tacizciyi linc etmislerde haberlede gordum.
Nasil insanlar anlamiyorum dokundugun kisi bir kadin bir es bir anne namusuz adiler

Neden oyle dediniz sizindemi eşiniz kiskanc biliyorumki söylersem cok abartacak
Benim eşim yok ama şu yüzden dedim, bin tane soru soracak seni sıkacak ayrıca güvenmeyecek, sen yine yalnızken sokaktayken sürekli arayıp kontrol edecek paranoya yapacak o yüzden pişman eder diyorum. Bir de kendini de suçlu hisseder bu suçluluk duygusunun hıncını senden çıkarır..

Cumartesi gelecek.illaki soylemem lazim cunki dort yaşındaki gordu herseyi anlatir adam gelmisti bagirmisti aglamisti filan oda sorar dediginiz gibi psikopata baglar boyle bisey yasanmamisken bile surekli disari cikinca dikkat et dikkat et diyen birisi cunki

Çok geçmiş olsun Allah cümlemizi korusun bu hastalardan.
Eşinize söyleyin bence başkalarından duymasın ama eve dönünce söyleyin.

Ahh ahh neyse soylemeniz lazim baskasindan duyarsa basiniza bela alirsiniz, soyleyin ama yani yapacaginiz birsey de yokmus aslinda keske yakindaki dukkan bakkal ne varsa birine girip bekleseydiniz yada yardim isteseydiniz cocukla kosmaya calismasaydiniz keske neyse artik..

Eşinize söylemeniz en mantıklısı. Yolda tanıdık birini görür söyler en azından benim haberim var diyebilsin adam. Şaşırıp kalmasın. Ayrıca siz sanki adama kur mu yaptınız şer*fsz gelmiş taciz de bulunmuş.

yanindan bile gecmedim.yani bide ben (kimsenin ne giydigi beni ilgilendirmez yanlis anlasilmasin) tesetturlu siyah feraceli siyah turbanli bi kadinim ama adam sapik tahrik olabilecek hic bisey yok ki gorebilecegi yerde yanlis anlaşılmasın bu söylediğim kesinlikle herkes ozgur kimse biseyi hakeder gibi bisey demedim oralara cekilmesin pls

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…