Tacizmi ediliyorum_ Uyarimi aliyorum ?

böyle birseyi haber vermelisiniz. tasınacak olsan da.

belli ki yapan cocuk değil. bildigin sizi takip eden biri,eşinin ne zaman gececi çalıstıgını senin hangi günler yalnız kaldıgını biliyor.:19::19:

biran önce şikayet etmelisiniz.

ayy eve stor perde yaptırmaya korktum şimdi.:25:

Allah akıl fikir versin insanlara

Ney 70 yasinda 55 yasindaki kadinlari dami !! aman ALLAH'im tüylerim diken diken oldu!! ALLAH islah etsinn inanilmazz seyler dünya tersine dönüyorr !! :20:

kesinlikle. Allah ıslah etsin böylelerini.. canım sanada kolaylık versin. inşallah sende peşini bırakmazsın. çünkü bakıyorki bunu yapan senden bir tepki almıyor afedersin ama bu kadın yollu zaten diye düşünebilir. inşallah kurtulursun canım bu baş belası, can sıkıcı olaydan.

Bunu yapanın yetişkin olma olasılığı daha yüksek...

Tekrar olursa ışığı kapatın ve karanlıktayken dışarısı daha net görünür,canım kenarından kendinizi göstermeden dikkatlice bakın bakalım,belki görürsünüz... :ssz:

Hatta bir akşam eşiniz mutfakta hiç görünmesin, lazer tutarlarsa başka karanlık bir odadan izlesin belki görür.. :ssz:

polise söylemek de önemli de polis ne yapacak bütün evleri tek tek arayamaz ya..

bunu yapanın ınsanlıgından suphe ederım ben.ne demek esının evde olmadıgı geceler kucucuk cocuguyla yalnız kalan genc bır kadını korkutmak.madem tasınacaksın canım bır sure perdelerın kapalı otur ıdare et.

kesinlikle. Allah ıslah etsin böylelerini.. canım sanada kolaylık versin. inşallah sende peşini bırakmazsın. çünkü bakıyorki bunu yapan senden bir tepki almıyor afedersin ama bu kadın yollu zaten diye düşünebilir. inşallah kurtulursun canım bu baş belası, can sıkıcı olaydan.

allah korusun annemde dıyor sen perde acık tutmaya devam edersen aranıyorsun sanırlar dıyor :S

stor perdede katlamalı perdede onermıyorum cam acacaksın guneslık olsa normal tul olsa altından cam acılır ama bu sekılde perdelerı cekmek gerekıyordu camı acasın :S yenı eve tasnıncıaz kendı evımıze eısm oaraya raylı cam balkon yaptırdı onları sıyah yapmak ıstedı ben seffaf yaptırdım karanlık olur dıye sımdı bana benı dınlemıyorsun onlara fılm cektırecegım dıyor :S
kı bu evdede on odaların (ev 3 cehpe goruyor)mutfaktan baska o cehpede oda yok yanda banyo var) perdelerını acmamı ıstemıyordu karsıda konfeksyon calıstıgı ıcın gec vakte kadar :S
esım elbete suclamıyor ama sımdı cocukmu adammı yaslımı bellı olmayan kısıler yzuuden esım camlara fılm cektırecegınıs oyluyor :S

Biz senin icin diyoruz es gecme ister polise karsi rezil ol ister olma güveninden cocugundan önemli degil hemen sikayetini et sonradan böyle yapsaydim keske dememek icin..

Öyle insanlar varki hersey gecer akilallarindan! Aileni güvene al umursanmicak birsey degil bu heleki esinin evde olmadigi zamanlar ise..

bu aksam perdelerı acıp led ısıkları yakıp hatta tezgahın kosesıne buyuk bır ayna koyup ben cam onunde oturayım esımde tam kaarsımda kor noktada durursa sanırım kımın tutturugunu gorecegız :S

esımın bası belaya gırmesınde ınsallah kucuk bı cocuktur

Yok ALLAH'in yardimiyla birsey olmaz.. kontrol edin kimdir isik nerden geliyor diye ama birsey görürsenizde bunu polise bildirin yanina fln gitmeyin tabi..

umarim hemen atlatirsiniz durumu insALLAH.

kızlar haber veremedım
dun perde ısık acık o kadar orada vakıt gecırdımkı esımde karsı kısımda hıc bısey olmadı
gec vakıt camasır serdım gene olmadı

eşini farketti demekki evde olduğunu yapmıyor bu işle genelde çocuklar uğraşır korkutmak hoşlarına gider yada tacizci işi gücü olmayan bir sapık

muhtemelen eşinle eve girdiğinizi de görüyordur. o yüzden yapmamıştır.
Önce çocuktur dedim ama Çocuk olsaydı çok takip edemez eşin evdeykende yapardı. Bence taciz ediliyorsun canım :(

Ah kuzum ya ne insanlar var. Çocuk oldugunu düşünmeye çalışıyorum ama sanırım çocuk bukadar takip edemez. :26:
Anneanneme gittik eşimle yeni evlendiğimizde perdeler açık ( hiç kapanmaz ama kimse görmediği için.) ben de saçlarımı falan açtım oturuyoruz eşimin rengi değişti birden. Perdeleri kapattı ki anneannem 13. katta ve çevresi açık görebilecek insan kasıtlı olarak baksa ancak görür yani öyle söyleyeyim.
Eşim o muhiti bildiği için bana eve giderken bi olay anlattı meger orda bi amca 75-80 yaşlarında akşama kadar dürbünle evleri gözetliyomuş. Evde gördüklerini ona buna anlatıyomuş falan. :53:
Sürekli şikayet ediliyomuş ama kanıtlayamıyolar ki yaşlı insan kim tahmin eder. Düşün yani ölücek ama ne derdinde. :47:
Pis insanlar ya, zihniyet her yaşta aynı oluyo.

İnşallah can sıkıcı bi duruma sebebiyet vermez.
Taşındıgınız yeri kimse bilmesin, o yolları kullanmamaya çalış.
Allah yardımcın olsun ya çok canım sıkıldı şimdi. :50:

Resmen tuylerim diken diken oldu :( bence kesinlikle polise gidin, birsey yapar ve ya yapmazlar, siz elinizden geleni yapin. Polise gittiginizi de etrafa duyursaniz belki kulagina gider o kisinin,korkar. Sakin yeni yere tasinicam diye ihmal etmeyin,ya ogrenirse yeni yeri,ayni seyi yaparsa? Ne ruh hastalari var ya,allah kahretsin boylelerini.

perdeler açık nasıl oturulur ya hele de yakınlarda evler varken. resmen görünüyor içeri hiç rahat değil.
ben lambayı açtığım an güneşlikleri de kaparıtım etrafımız açık oldugu halde..

inşallah çocuklar yapıyordur ya kötü bi durum :/

polise hbr verin belki polis anket yapar karsi apartmana falan gider yapan kisi kim ise korkup bi daha yapmaz, çikip geleceklerini zannetmiyorum sonuçta polise isim vermiyorsunuz "x"i sikayet ediyorsunuz...

Siz ışıkları açıp, perdedeki tülü de açın ve normal zamanda ne yapıyorsanız onu yapın.

Bu arada eşiniz işten 1 gün izin alsın, apartmandaki üst katta oturanlardan rica etsin durumu anlatıp. Oradan izleyerek ışığın hangi daireden geldiiğini bulsun.

Hemen şikayet edin

kızlar bız bu evden tasındıkkk
10 gun fılan oldu belkıde daha fazla 28de tasındık
yerımıze mahalleden baska bırı tasındı yenı evlenecekler
mutfak dıolabnını sılerlerken lazer tutulmus
artık kım yapıyorsa psikolopata bagladılar herhalde

cnmm tahmin ettiğiniz yeri görebilen bir kamera falan var mı
varsa hiç durma polis e şikayet et :34:
yoksa birdahakine direkt hemen perdeyi açma nereden geldiğini anlamaya çalışmak için farkedilmeyecek şekilde yanş cama o şekilde bulmaya dene birde

Back
X