Tacizmi ediliyorum_ Uyarimi aliyorum ?

Binamizin kapisi kitleniyor daire kapim kitli o camxa acilan demir var camasir icin oradada kilit var ve binamizin disarida bes kamerasi var ama kamera binalari almiyor bagce benim cam on ve yan kisimlar
Polise haber vermek ajlima geldu ama yalnizim kalkip gelssler naparim diye cekindim
Ama bu gece abimin cocugu bende onlar uyyyunca takip etmeyi dusunuyorum ama kasinirmiyim diyorum
Tv programinda ne vardi ?

polisten çekinme bence ya da eşinin gitmediği birgün gitmiş gibi yapın sen camda otururken o görünmeden ışığın nereden geldiğine baksın

veya işe gittiği birgün gitmesin sadece bu olay için o zaman rahatça anlarsınız

canım böyle röntgenci bir adam evlerin camından kadınları röntgenliyor hatta bi kadınla göz göze bile geliyorlar ve gece uyuyunca evlerine giriyorlardı tabii yabancı ülkede olmuş seri tecavüzcü vakası

aklıma o geldi daha dün izledim çünkü

Alice aklima bende soule dusundum seb mutfagi gordun sol kisimda dolabim l donuyo ve isiklari var dolabin diyorum tul inikken ( disarsi gozukuyo ) tv ve o ledler yansa bende otursam ve beklesem ve gorsem :$ korkuyorumda

polisten çekinme bence ya da eşinin gitmediği birgün gitmiş gibi yapın sen camda otururken o görünmeden ışığın nereden geldiğine baksın

veya işe gittiği birgün gitmesin sadece bu olay için o zaman rahatça anlarsınız

bu çok mantıklı, taşınacağınız için uğraşmak istemiyorsanız da eşinizin olmadığı günlerde bir yakınınız sizinle kalsın rahat olursunuz en azından

Bende korkuyorum ama anneme filan soylesem bana.kixar icme sigara der orada oturma der
Takip edeyimmi ? Bu olaylae olmadan henuz yeni alismistim gece esim olmadan kalmaya vurup kafsyi sekizde dokuzda uyuyodum ama bi on gundur cok gec yatiyorum normalde oglumun odasi ayri ama ven yanima aliyorum simdi Allah esirgesin polese haber versem kimin ve hangi ev bilmesem ilgilenecwklermi suclanirmiyim peki perde acik durdugum icin

Alice aklima bende soule dusundum seb mutfagi gordun sol kisimda dolabim l donuyo ve isiklari var dolabin diyorum tul inikken ( disarsi gozukuyo ) tv ve o ledler yansa bende otursam ve beklesem ve gorsem :$ korkuyorumda

sen o şekildede izlemeye alabilirsin canım korkma yada eşinin olduğu bir günde izleyebilirsiniz hangi evden geliyor o lazer ışık korkma canım hatta çaktırmadan telefonunda kameraya çek elinde delil olsun polise verirsin...:34:

Bende korkuyorum ama anneme filan soylesem bana.kixar icme sigara der orada oturma der
Takip edeyimmi ? Bu olaylae olmadan henuz yeni alismistim gece esim olmadan kalmaya vurup kafsyi sekizde dokuzda uyuyodum ama bi on gundur cok gec yatiyorum normalde oglumun odasi ayri ama ven yanima aliyorum simdi Allah esirgesin polese haber versem kimin ve hangi ev bilmesem ilgilenecwklermi suclanirmiyim peki perde acik durdugum icin

korkma canım korkma

suçlanmazsın tabi ki neden suçlanasın çekinme çok rahatsız olursan haber ver bence

Bence bunu yapan yetişkin biri olabilir.

Çünkü mesela oglumun da lazeri var bazen balkonda falan tutar, hemen müdahale ederim,
evlere tutulmaz, şikayet ederler diye...

Yani çocuk olsa ebeveynleri tarafından bir şekilde uyarılır.

Ayrıca çocuk eşinin evde olmadıgı günlerin takibini yapamaz bence.

Mutlaka polise bildirin...

panjur yok mu?
o zaman cekersiniz panjurlari kimse rahatsiz edemez sizi
yüksek ihtimalle ergendir bence
yani öyle olmasini umuyorum
devam ederse polise bildirmenizde fayda var

Sanirim en uygun baslik bu oldu 7 ay evvel suan oturdugum daireyi kiraladik esyalar geldikce koyduk ama 3 aydir burada yasiyoruz sorun su ki bi suredir belli belirsix zamanlarda lazer tutuluyor uxerime evdeyken
Soyle balkonsuz yuksek giris kose binanin yan binasiyiz mutfagimda tv var sigarada ictigim icin mutfakta vakit geciriyorum cocugum uyudugunda (esim haftaniniki uc gunu gece calisiyor)

Cam buyuk petek hizasina kadar uzun yani iki perde vae katlamali tyl ve stor
Sigara icerken ya tamamen acik yadatul inik oluyo
Bu isik surekli sagdan geliyor sol karsim bos manzaram var tam karsimda giris ve bi ustu ve yan kose binadada beni gorebilecek yuksek bodrum ve giris var
Dun aksam emin oldum camin ununde perdeler kapali oturuyodum burada konu okuyodum gogusumde ve camda isik belirdi en son gecen esim gececiykwn olmustu ama afalladim ben kalkana kadar devam etti (tel yaxiyorum kusura bakmayin )

Perdeyi actigim anda tutuldu sobra cami acip bakindim goremedim perdeleri kapatik kapiya kadar uzaklastim ve yeniden tutuldu ve yatana kadar ara ara devam etti korkuyorum haliyle bi cocuk bi ben kaliyoruz ve mutfak hep yanik kaliyo gece isik olsun diye

Bunu teyzemle konustum bugun kapali bi yer burasi belki rahatsix oluyolar dedi isik acik kalin perden inik degil ama oyle olsa perdeleri kapatik isigi kapadigimda devam etmwzdi
Ayrica cocukmu eriskinmi bilmiyotum ama yakalamak ve sikayette bulunmak istiyorum
Basima bela alirmiyim
Bu mesaji yaxarken isik acik ve iki perdede kapaki ancak isik yine var kirmizi lazer esim bugunde gececi :s

Kamera fılan koy yanı yada sende saklan bı kenara kenardan dıger pencerelerden gızlıce dısarıya bak

çocuk falandır bence, yetişkin biri elinde lazerle öyle beklemez gibime geliyor...çocukların yaptığı cinlik işte yani inşallah öyledir..

gecen sene yaz ya da bu sene yazdi pek hatirlamiyorum,

böyle birsey oldu ama biz yurt disindayiz yani birgün önce eve tutuldu,sonra annem aksam üstü eve gelirken üzerien tutuldu yürüdügü yola filan,

ardindan eve geldi evin icine tutulmaya basladi sürekli evimizin yaninda polis var:)

hemen gittik oradaki polislerden biri bunun icin bakamayiz filan dedi digeri siz eve gidin biz bakalim dedi geldi bakti ama polisi gröünce yapmadi polis bir iki sordu

kimsede tabiki ben yaptim demedi,dedigi sey eger kim oldugunu bilirsiniz iste bir uyari filan yapabilirz ama nerden bilecegiz sonra yapmadi sagolsun ama sanirm cocuktu yani

bu kadar sacma biseyi baska kim yapar..

sizinkide cocuk olabilir..

eşin varken de yokken de geceleri perdeyi kapat mutlaka.
sigara içerken ışığı kapatıp öyle aç camını perdeni.
bir süre, sadece eşin mutfakta perde açıkken görünsün.
bakalım ona da yapacak mı.
çocuksa yapar sanıyorum.

Sanirim en uygun baslik bu oldu 7 ay evvel suan oturdugum daireyi kiraladik esyalar geldikce koyduk ama 3 aydir burada yasiyoruz sorun su ki bi suredir belli belirsix zamanlarda lazer tutuluyor uxerime evdeyken
Soyle balkonsuz yuksek giris kose binanin yan binasiyiz mutfagimda tv var sigarada ictigim icin mutfakta vakit geciriyorum cocugum uyudugunda (esim haftaniniki uc gunu gece calisiyor)

Cam buyuk petek hizasina kadar uzun yani iki perde vae katlamali tyl ve stor
Sigara icerken ya tamamen acik yadatul inik oluyo
Bu isik surekli sagdan geliyor sol karsim bos manzaram var tam karsimda giris ve bi ustu ve yan kose binadada beni gorebilecek yuksek bodrum ve giris var
Dun aksam emin oldum camin ununde perdeler kapali oturuyodum burada konu okuyodum gogusumde ve camda isik belirdi en son gecen esim gececiykwn olmustu ama afalladim ben kalkana kadar devam etti (tel yaxiyorum kusura bakmayin )

Perdeyi actigim anda tutuldu sobra cami acip bakindim goremedim perdeleri kapatik kapiya kadar uzaklastim ve yeniden tutuldu ve yatana kadar ara ara devam etti korkuyorum haliyle bi cocuk bi ben kaliyoruz ve mutfak hep yanik kaliyo gece isik olsun diye

Bunu teyzemle konustum bugun kapali bi yer burasi belki rahatsix oluyolar dedi isik acik kalin perden inik degil ama oyle olsa perdeleri kapatik isigi kapadigimda devam etmwzdi
Ayrica cocukmu eriskinmi bilmiyotum ama yakalamak ve sikayette bulunmak istiyorum
Basima bela alirmiyim
Bu mesaji yaxarken isik acik ve iki perdede kapaki ancak isik yine var kirmizi lazer esim bugunde gececi :s

ben evlenmeden once aynı sorun wardı.karsmz manzaraydı we bi nikah salnu yapılyrdu.ordaki insaatta adam lazer tutuyordu.canıma tak etti kuzenlerme soledm.yaka paca aldlar adamı.ondan oncede polsi aramstm.bidahada gormemstk.polisi ara derim.k.bakma telden yazdım su anda biraz karısık yazms olabilirim :)

küçükken biz de yapardık lazerle böyle şeyler,binalara tutardık-şansımıza biri gelseydi ona da tutardık şakasına.Ne bileyim su balonlarını doldurur,alttan geçen arabalara falan atardık:)
çocukluk böyle şeylerin adrenalin olarak adlanıldığı salak bi dönem,bana nedense söyle bişey gibi geldi.
içinizi ferah tutun,tekrarlıyorsa bir çare düşünebilirsiniz..

Bence Polise gidin. bir cocuk ise bile isinizi garantiye almis olursunuz.

Bu devirde ne sapiklar ne insanlar görüyoruz o yüzden hic teredüt etmeden polise gidin bence.

cocugunuzda varmis, esinizde gece calisiyormus.

Siz bence polise gidin.

Biz de yaşadık bunu yeni taşındığımızda, sonra durdu. Çocuktu sanırım.

Çocuk da olsa çok çirkin bir durum ya.

Lazerin geldiği pencereyi, perdeyi çok uzun süre açmayın, panjur varsa kapatın.

Çocuksa bir süre sonra unutur zaten.

Back
X