Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fizikten biraz anlıyorsanız aynayla nereden geldiğini tespit edebilirsiniz aslında. Yine aynı şekilde size lazer tutulduğunda lazere ayna tutun ve nereye yansıdığına bakın aynayla yansıyan lazer arasındaki açı, lazerin size gelme açısına eşittir. Buradan lazerin nereden tutulduğunu anlarsınız. İnternetten yansıma konusuna bakın ve mantığını anlayın sonra bu yöntemle kolaylıkla hangi apartmandan nereden tutuluyor anlarsınız (kat olarak birşey söylemek zor) Birinde arkadaşlarımdan dinlemiştim hoc tahtaya yazı yazarken bir öğrenci tahtaya tebeşir fırlatmış hoca da açıya dikkat ederek kimin tebeşiri fırlattığını tespit etmişti oradan geldi aklıma umarım başarılı olur ve kurtulursunuz
passta bende sabah yedıye on kala servıse bınıyorum sabahın korunde cocugumu anneme bırkaıyorum o halde bıle bebek arabasıylaylken veya arabaylayken bıle cocuk var kucagımda dımı yok
hamıle ınsanlara nasıl laf atılıyorsa o sekılde bı durum
ınsanın en guvenılır en huzur buldugu yerı evıdır
dımı bız suan hem tasınacagımızdan hemde su esımın gece calısacagı gunlerden oturu keyfımız kactı
esım tasınana kadar sadee 1 gece gececı gıdecek
:S o gecede annem bızde kalır atlatmıs oluruz ınsallah
çok haklısın canım ama diyorumya insanlar zıvanadan çıkmış. ya 70 yaşındaki kadını eve kapatıp şeyyapmıştı birisi. aklıma gelen birde 55 yaşında yapılıp öldürüldü. Allah korusun kesinlikte seni dahada tedirgin etmek için söylemiyorum bunları sadece önlem al dikkatli ol diye söylüyorum. ben 2. katta oturuyorum ama hala korkuyorum acaba yan balkondanmı gelirler. yok ip atıpmı tırmanırlar. balkon kapılarımı mutlaka kilitlerim hep. girileceği varsa çatıdan gelirler wc penceresinden gelirler. çok paranoyağım o konuda. sende dikkat et nolur. 3 gün-5 gün diye önemsememzlik etme. o gece mutlaka birini misafir et evinde. belki oda biliyordur son gecen olduğunu şansını denemek ister.
Ya inşallah snei korkutmuyorumdur, biliyorum yazdıklarım çok kötü ve rahatsız edici ama başına bişey geldikten osnra keşkeler insanı yer bitirir. bu yüzden en kötüsünü düşünüp önlem almak şart. hiçbi koşulda peşini bırakma..