Tacizmi ediliyorum_ Uyarimi aliyorum ?

Bence bir akşam ışığı kapat ve perdenin kenarından izle kim yapıyor diye anlamaya çalış...
Sonra şikayette bulun...

böyle sürekli olması çok korkutucu,hem çocuk olsa bi gün yapar ertesi gün unutur büyük biri bence
ışık açık olduğunda perdelerinizi açmayın ki göremesin içeriyi

Çocuk olsa ertesi gün unutmuyor maalesef.Bizim evimiz de 1.kat çocuklar oyun halina getirmişti sert çıkışmayınca bırakmıyorlar.Balkonda oturamıyorduk yazın gözümüze tutuyorlardı lazeri.
Ama dediginiz gibi taciz de olabilir.Eşiniz evde oldugunda böyle bişey olmuyorsa lazeri farkettiginizde kameraya çekin en azından şikayetinizde kanıt olur bi derece de olsa.

Çocukken biz de kardeşimle çok yapardık babam evlere tutmayın dedikçe daha bir ısrarla evlere tutardık lazeri.Bana bir çocuğun işi gibi geldi ama her gün her gün oluyorsa polise gidebilirsiniz.

Canım konunu okuyunca eşime sordum (eşim polis) işlem yapılır mı dedim yapılırmış. şikayet ettiğinde gelip ilgileniyorlarmış yani çekinme ama nereden geldiğini bilmelisin dışardan bi lazer geliyor desen polis nereyi araştıracak di mi. önemsiz gibi ama bu devirde temkinli olmakta fayda var. taşınacağın yer şimdiki evine uzak değil seni takip ediyorsa aynı şekilde devam edebilir. geçmiş olsun eşin kesinlikle bilmeli

Son düzenleme:
Fizikten biraz anlıyorsanız aynayla nereden geldiğini tespit edebilirsiniz aslında. Yine aynı şekilde size lazer tutulduğunda lazere ayna tutun ve nereye yansıdığına bakın aynayla yansıyan lazer arasındaki açı, lazerin size gelme açısına eşittir. Buradan lazerin nereden tutulduğunu anlarsınız. İnternetten yansıma konusuna bakın ve mantığını anlayın sonra bu yöntemle kolaylıkla hangi apartmandan nereden tutuluyor anlarsınız (kat olarak birşey söylemek zor) Birinde arkadaşlarımdan dinlemiştim hoc tahtaya yazı yazarken bir öğrenci tahtaya tebeşir fırlatmış hoca da açıya dikkat ederek kimin tebeşiri fırlattığını tespit etmişti oradan geldi aklıma umarım başarılı olur ve kurtulursunuz

o gun telefondan yazamadım
bızde kucukken teyzeme gıttıgımızde boyle tutardık bı ara sonra env sahıplerı bızı sıkayete geldı ama 2 gun ard ardarda yapmsıtık dıye hatılıyorum
ne rahatsız edıcı bıseymıs sımdı anlıyorum :S

o geceden berı henuz olmadı dun sabahtan bu sabaha kadar perdemız tamamen acık idi cunku yagıslı ve cok karanlık oluyor herhangı bısey olmadı esımın evde oldugu gun ama mac ıcın dısarı cıktı o aradada olduysa gormedım erken yattım cunku
anneme soyledım aynen kızdı bana kapat oerdeyı ıcme sıgara dıye
ayrıca ben nedense bır evden suplenıyorum yanı o gun mutfak lambası acık olan yerden sureklı oraya bakıyorum eger orasıysa onların ev bıraz yokusta kalıyor perdem acıkken corabıma kadar goruyordur :S 27-28 gıbı tasınıcaz ama rahatsız edıcı bısey S:

Fizikten biraz anlıyorsanız aynayla nereden geldiğini tespit edebilirsiniz aslında. Yine aynı şekilde size lazer tutulduğunda lazere ayna tutun ve nereye yansıdığına bakın aynayla yansıyan lazer arasındaki açı, lazerin size gelme açısına eşittir. Buradan lazerin nereden tutulduğunu anlarsınız. İnternetten yansıma konusuna bakın ve mantığını anlayın sonra bu yöntemle kolaylıkla hangi apartmandan nereden tutuluyor anlarsınız (kat olarak birşey söylemek zor) Birinde arkadaşlarımdan dinlemiştim hoc tahtaya yazı yazarken bir öğrenci tahtaya tebeşir fırlatmış hoca da açıya dikkat ederek kimin tebeşiri fırlattığını tespit etmişti oradan geldi aklıma umarım başarılı olur ve kurtulursunuz

sımdıye kadar olan her olayda ısıgın sagdan yanı o kose bınadan geldıgını thamın ettım ancak baya bı tutulduktan sonra onun lazer oldugunu fark ettım cunku her an aklımda olmuyor ,yada elımde teleofnum oluyor veya cocugun bır mıkrofonu vs bısey camdan ısık yansıyınca dıkkatımı cektı herdefasında
acıkcası dedıgım gıbı yakalamayı bende cok ıstıyorum ama cocuksa sıkayetcı olamam herhalde

Beklemen büyük bir hata hemen kocana haber ver polisi ara takip etsinler gizli bir sekilde .

Esinde evde yokmus gibi davransin perdeleri acik tut mutfakta otur bakiyorsunuzki yine o isik esine mutfaga girsin birden korkup kapatacakmi.

Cocuk olsa illaki anne baba olsun biri kizar yani hemde cocukda gece gece hep esinin olmadigi günlere o saatlere uycak degilya..

Psikolojisi bozuk biri bence, dikkatli olun vede evde yanliz kalmayin.

Allah yardımcın olsun canım. çocukta olsa, büyükte olsa bence mutlaka şikayetçi olmalısın. Büyükse Allah korusun başına bişey gelmeden kurtulmuş olursun, çocuksada ona ders olur ve birdaha bişey yaparken 2 kere düşünür.. yaptığı şeylerin sonucunu görmüş olur.
kendine dikkat et canım. bende çok iyi bir yerde ıturmuyorum. sabahları sokağın başınsa servise bindim 2 ay, 2 ayda burnumdan geldi aynı sokakta oturduğumuz koca koca adamlar bakıyorlarr. eşime söylemesem bne rahatsız oluyorum, söylesem eşim olay çıkartacak. bende kibarca hepsini anlatmadan söyledim en sonunda çok kızdı eşim bikaç kez o da bekledi benmle beraber. bikaç kez denk geldiler. sonra hiç görmedim. zate sonrada servis kapının önünden aldı sorun olmadı. ama mutlaka önemsemek lazım. artık insanlar kafayı yemiş.

canım aksamları gec saatte oluyosa cocuk olmaz diye düşünüyorum:ssz::ssz:bence psikolojisi bozuk birine benziyo neler duyup okuyruz her gün:26:eşinle birlikte şikayette bulunun bir arastırılsn bence çünkü devir kötü arkadasım:ssz::ssz:

passta bende sabah yedıye on kala servıse bınıyorum sabahın korunde cocugumu anneme bırkaıyorum o halde bıle bebek arabasıylaylken veya arabaylayken bıle cocuk var kucagımda dımı yok
hamıle ınsanlara nasıl laf atılıyorsa o sekılde bı durum
ınsanın en guvenılır en huzur buldugu yerı evıdır
dımı bız suan hem tasınacagımızdan hemde su esımın gece calısacagı gunlerden oturu keyfımız kactı

esım tasınana kadar sadee 1 gece gececı gıdecek
:S o gecede annem bızde kalır atlatmıs oluruz ınsallah

passta bende sabah yedıye on kala servıse bınıyorum sabahın korunde cocugumu anneme bırkaıyorum o halde bıle bebek arabasıylaylken veya arabaylayken bıle cocuk var kucagımda dımı yok
hamıle ınsanlara nasıl laf atılıyorsa o sekılde bı durum
ınsanın en guvenılır en huzur buldugu yerı evıdır
dımı bız suan hem tasınacagımızdan hemde su esımın gece calısacagı gunlerden oturu keyfımız kactı

esım tasınana kadar sadee 1 gece gececı gıdecek
:S o gecede annem bızde kalır atlatmıs oluruz ınsallah

çok haklısın canım ama diyorumya insanlar zıvanadan çıkmış. ya 70 yaşındaki kadını eve kapatıp şeyyapmıştı birisi. aklıma gelen birde 55 yaşında yapılıp öldürüldü. Allah korusun kesinlikte seni dahada tedirgin etmek için söylemiyorum bunları sadece önlem al dikkatli ol diye söylüyorum. ben 2. katta oturuyorum ama hala korkuyorum acaba yan balkondanmı gelirler. yok ip atıpmı tırmanırlar. balkon kapılarımı mutlaka kilitlerim hep. girileceği varsa çatıdan gelirler wc penceresinden gelirler. çok paranoyağım o konuda. sende dikkat et nolur. 3 gün-5 gün diye önemsememzlik etme. o gece mutlaka birini misafir et evinde. belki oda biliyordur son gecen olduğunu şansını denemek ister.
Ya inşallah snei korkutmuyorumdur, biliyorum yazdıklarım çok kötü ve rahatsız edici ama başına bişey geldikten osnra keşkeler insanı yer bitirir. bu yüzden en kötüsünü düşünüp önlem almak şart. hiçbi koşulda peşini bırakma..

çok haklısın canım ama diyorumya insanlar zıvanadan çıkmış. ya 70 yaşındaki kadını eve kapatıp şeyyapmıştı birisi. aklıma gelen birde 55 yaşında yapılıp öldürüldü. Allah korusun kesinlikte seni dahada tedirgin etmek için söylemiyorum bunları sadece önlem al dikkatli ol diye söylüyorum. ben 2. katta oturuyorum ama hala korkuyorum acaba yan balkondanmı gelirler. yok ip atıpmı tırmanırlar. balkon kapılarımı mutlaka kilitlerim hep. girileceği varsa çatıdan gelirler wc penceresinden gelirler. çok paranoyağım o konuda. sende dikkat et nolur. 3 gün-5 gün diye önemsememzlik etme. o gece mutlaka birini misafir et evinde. belki oda biliyordur son gecen olduğunu şansını denemek ister.
Ya inşallah snei korkutmuyorumdur, biliyorum yazdıklarım çok kötü ve rahatsız edici ama başına bişey geldikten osnra keşkeler insanı yer bitirir. bu yüzden en kötüsünü düşünüp önlem almak şart. hiçbi koşulda peşini bırakma..

Ney 70 yasinda 55 yasindaki kadinlari dami !! aman ALLAH'im tüylerim diken diken oldu!! ALLAH islah etsinn inanilmazz seyler dünya tersine dönüyorr !! :20:

Allah kötülük düşünene fırsat vermesin. Canım çok yakında taşınacaksın zaten, kalan sürede çok dikkatli ol evde yalnız kalma, kapıyı açarken kontrol etmeyi unutma.

kamerayla tv takıp edıyoruz gelenı gecenı
ama acaba benı dısarıda gorse tanırmı bılmıyorum yanı ben tanımam dıye dusunuyorum
tasınacagım yer uzak degıl yakın ama henuz kımse bılmıyor tasınacagımı hanı ev sahıbım bıle bılmıyorkı komsular duysun :S

Allah kotulere fırsat vermesın dıyorum

şehir magandaları dolu etrafımız bence biran önce yap şikayetini... insanın en güvende hissettiği yer evi olmalı evinde bile huzuru yoksa ne anlamı var yada taşınma imkanınız varsa taşının..

Biz senin icin diyoruz es gecme ister polise karsi rezil ol ister olma güveninden cocugundan önemli degil hemen sikayetini et sonradan böyle yapsaydim keske dememek icin..

Öyle insanlar varki hersey gecer akilallarindan! Aileni güvene al umursanmicak birsey degil bu heleki esinin evde olmadigi zamanlar ise..

Back
X