tadilat fiyatları :)

atscns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
14
0
36
Ankara
günümüzün en önemli sorunu maddiyattt :) herkese öncelikle selam eder ve sorumu sizinle paylaşmak isterim. biz evlendiğimizde evin tadilatını yaptıramadık süremiz kısıtlıydı sonrada ne yaptıysam evi içime sindiremedim aslında evden çıkıp yeni bi eve gitmek istiyorum ama eşimle iyice gıcıklaştık birbirimize oyüzden onu yapamıyorum bende baştan aşağı değiştirmeye karar verdim ama tadilat fiyatları konusunda pekbir fikrim yok yakın zamanda tadilat yaptıranlar fiyat bilgilerini paylaşabilirmi??? duvar kırma seramik kırma işçilik banyo WC ve mutfak konusunda özellikle :)))

5 aydır tadilatını aptal bes para etmez bi marangoza denk geldigimiz icin bitiremedigimiz bi evimiz var.kapılar degisti yeni mutfak dolapları yaptırdık banyo komple tekrar fayans kaplandı(bu arada eski fayansları kırmaya gerek yok artık yeni cıkan bi maddeyle eski fayanları kaplıyorlar yapıstırıcı gibi bisey ve o madde fayansları resmen betona dönüstürüyor ve onun üzerine yeni fayansları yapıstırıyorlar yani bide kırma dökme isiyle ugrasmadık tesisat dısında tabi) yerler parke yapıldı boya yapıldı.balkonum komple fayans yapıldı ve cam balkon yaptırdık.hepsi toplam 10 bin gibi rakama denk geldi belki 3-5 fazladır ama ortalama fiyat bu.ayrıca banyo mutfak ve balkon icin secdigimiz fayansların hepsi porselen seramik dedikleri sekilde yani fiyatları normal fayansların 2 katı gezdigimiz bütün yerlerdende ortalama bu fiyatı aldık.

benım evım aldığımda hurda gıbı bırşeydı
afedersınız ıt bağlasan durmaz o şekılde
tam 18mılyara ıçı yapıldı, duvarlar yerler fayanslar banyo mutfak cam pencere vs. aklına ne gelırse
22senelık apt ama benım evı görsenız yenı gıbı
ama ben bu tadılatı 2008de yaptırdım.
tam bı sene önce tekrar sorun çıktı, duvarlar boyandı balkonda kı tavan dökülüyordu alçı yapıldı
banyo fayansları söküldü yenı yapıldı bıde bacada sorun vardı
allahtan sıgorta vardı ama toplam 8mılyara patladı bu tadılatda

hıç sevmıyorum şu ev tadılatlarını ıkısındede anam ağladı valla

evlendıgımızde kendı evımızde oturacagız. bızde bastan asagıya tadılat yaptırıyoruz ve daha elektırık prızlerı fılan bıle takılı degıl. yerler için laminantı 2,500 3,000 civarı olacak 1500 civarı badanası var 7500 mutfak dolapları + birde yüklük denilen ama bildiğimiz yaatak odası dolaplarından yaptırdık. aşağı yukarı hepsi 14,000 civarı filan tutacak sanırım

Merhaba canım biz de yakın zamanda evimizi tadilata soktuk bu süreçte aramadığımız firma kalmadı fakat kimisi içimize sinmedi kimisi de fiyat açısından çok yüksek geldi. En son bir firma ile anlaştık evimizi baştan aşağı 19 gün gibi bir sürede bitirdiler. Yapılan tüm işlere 2 yıl garanti verdiler, mimarları da çok şeker, ilgili ve alakalıydı. Benim önerim sakın ha sakın sözleşmesiz iş yapmayınız. Bizim firma sözleşme ile 20 günde bitireceğini söyledi ve 19. günde bize teslim etti. Tüm evin 3 boyutlu çizimlerini gördük, isteyen olursa yardımcı olabilmek için isimlerini veririm. Ay bu tadilat dönemi her haliyle çok sıkıntılı kızlar, bir sürü ustayla uğraşmaktansa tek kişiyle muhatap olmak en iyisi

kesinlikle bir dekorasyon firmasıyla görüşün.. artık bi dolu firma var zaten, hepsi de ücretsiz keşif yapıyorlar, gelip ölçülerinizi alıyorlar, 3 boyutlu çizimler hazırlanıyor, daha sonra birlikte çizim üzerinde değişiklik yapıp malzeme ve renklere karar veriyorsunuz..buna göre size toplam bir fiyat veriyorlar.. muhattabınız da tek kişi oluyor..yok marangozuyla uğraş, elektrikçisiyle, boyacısı,alçıcısı,parkecisi,seramikçisi vs.. ohoooo ..
fiyatlar sizin beğendiğiniz malzeme ve aksesuarlara göre değişir.. siz pahalı malzemeler seçerseniz tuzlu çıkar..örneğin metretülü 150 tl ye de tezgah çeşidi var 450 tl ye de..
yani bu işi 20bin e de halledersiniz 100 bin e de..
birkaç firma ile görüşmenizde fayda var..

Çok teşekkürler değerli bilgiler için,firma isminide özelden alabilirsem çok sevinirim.

firma bilgilerini benimle de paylaşabilir misiniz? Ben de firmalardan ve ustalardan fiyat alıyorum. Çok zormuş gerçekten, herkese kolay gelsin.

iyi gunler bende tadilat yaptırmayı düşünüyorum fakat mımara verırsem malıyetlımı olur acaba ne yapmalıyım . tavsıye edebılecegınız bı mımar varmı

banada özelden bilgilerini gönderırmısın

uuu baya tuzluymuş.

Selam... Ben de evimi bir dizi tadilattan geçirmek istiyorum.Nerdeyse baştan aşağı aslında ama çok bilgisizim bu konuda.Ankara 'da önerebileceğiniz iyi bir firma var mı?Eğer yaptırdıysanız fiyatlarını da öğrenebilirsem çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

selam,
ben izmir'deyim burada bir firmaya yaptırdım komple mutfak, banyo, kapı pencere, boya parke evim 120 metrekare. bana 45.000tl2ye mal oldu ama çok içime sindi.helal olsun

maydonoz selam,

bütün herkes sana özelden cevap yazmış sanırım..ben de bu konuda çok kararsızım(eylülde evleniyorum, ve ev tadilatına hemen başlamam lazım) evi pencereden tut kalorifer tesisatına kadar yaptıracam, kırılmadık yer kalmayacak..sen fiyat aldın mı. bu arada benim ev avrupa yakasında..bu cevaplar için kadınlar kulübüne üye oldum:) şimdiden teşekkür eder, cevaplarını beklerim.

Nilay hanım başka bir bölümde de yazdım bende yeni evlendiğim için o telaşı bilirim.Herşey bittiğinde inanın hiç birşey hatırlamıcaksınız :) Önerebileceğim biri var ama özelden yazı yazma limitim dolmamış. Dilerseniz buradan da paylaşabilirim.

Kolay gelsin..

Çok teşekkürler değerli bilgiler için,firma isminide özelden alabilirsem çok sevinirim.

Canım sana bir tavsiye,tanıdığınız veya yakınınız olan bir müteahit varsa bu işi yarı fiyatına mal ediyorsun.

Bazı müteahit ve mimarların firmalardan indirimleri var,örneğin seramikçiye gidiyorsun adam yüzde elli indirim yapıyor,

Daha 5 ay önce taşınacağım evin tamamını ,laminant,granit,mutfak dolapları,banyolar,kapılar,duvar kağıtları,yüklük dolabı,balkon cam kapaması ve asma tavan da dahil seçtiğimiz mazemelerle bir mimar bize 130 milyar fiyat çıkardı.Biz tanıdık bir müteahit vasıtasıyla bütün malzemeleri yarıyarıya alıp 70 milyara mal ettik.Benim evim 350 metrekare ve evi aldığımızda sıva teslimiydi,yani bu fiyatın içinde aklına gelebilecek herşey dahil.

Merhaba. ben de biraz geç kaldım yazmak için sanırım. hotmaile gelir sandım mesaj:) valla fotoğraf çok iyi olur..bide fiyatlar nasıl? en büyük problemlerden biri sanırım maddiyat benim için.bir kaç yerden fiyat aldık ama içime sinmedi hala..sonuçta insan kaldığı yerin güzel olmasını istiyor. şimdiden teşekkür ediyorum.hoşçakal ( sitede yeni olduğum için özel mesaj göndermeme izin yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…