Tadilatçı Komşu

Hiç hakları yok gidin söyleyin rahatsız olduğunuzu. Çalışanlara yap dersen yapar ev sahibi düşünecek bunu.

Benim bildiğim sabah 9 akşam 6 arası tadilat tamirat işleri yapılıyor ama bu oturduğumuz sitenin bir kuralımı yoksa genel bir kural mı bilemedim.
Komşunuz anlayışlı ise konuşup rica edebilirsiniz belki? Yok değilse zabıta ile görüşün, tadilat tamirat olabilir ama apartman hayatının kuralları vardır olur olmaz saatlerde öyle hilti matkap çalıştırılmaz.

burası Türkiye her şey olur

şikayet ettiğin adamın şimdi oturduğu yerde komşusudur, akrabasıdır muhabbet olsun diye söyler

ya da anlatır eve gidince böyle olay olmuş diye eşine; eşi de bir komşuya bir şekilde gidebilir ya da ruhu duymaz

bizim gürültü üzerine yönetici çıkmış bakıyordu

bir de hani kendi evi adamla didişmeyelim; anlayış gösterelim komşu dendikçe tadilat bitmiyor; insan da çileden çıkıyor

ah benimde basimda boyle bi bela vardi
yan komsumuz kadin laftan sozden anlamaz gamsiz bi kadindi evde kirilmadik duvar fayans yer birakmadi dunya umrunda degil kim rahatsiz olmus olmamis hak getire
evde ustalar kirip dokerken kadin ustalari evde birakip taksiye atlar gezmeye giderdi sesten rahatsiz oluyormus basi agiriyormus komsular evde onlar rahatsiz olsun umru degil bide sen ikaz ettikce daha beterini yapiyordu kocasi ona gore daha ilimli biriydi babam siz cok ses yapiyorsunuz rahatsiz oluyoruz dedi hic utanmayan bu aile birden utanma mi geldi nedir sesler kesildi gurultu bitti eger boyle bi inatci tiple karsi karsiya kalirsaniz kendi haline birakin evet bas etmek cok zor ama o yine bildigini okuyor yapcak bisi yok allaha havale edin gitsin yada onun gibi disli biri iseniz onun anlayacagi yola basvurun

istediği saatte yapılmaz canım
pazar günü en erken 10,30 olmalı herkes tatil günü
hafta içi mesai saatleri içinde olmalı
gidip konuşun

Kişinin saygısıyla alakalı. Ben gece duş alsam fön makinesi açmam kimse rahatsız olmasın diye ıslak saçla uyurum boynum tutulur :) bir kere gece 10-11 gibi Matkap açmak zorunda kaldık onda da eşim 8 dairenin hepsini gezdi sorun olur mu demek için. Belki ses geldiğini anlamamıştır bilemem. Ama gece açarsa gidip mudahele edin

Hiç hakları yok gidin söyleyin rahatsız olduğunuzu. Çalışanlara yap dersen yapar ev sahibi düşünecek bunu.

istediği saatte yapılmaz canım
pazar günü en erken 10,30 olmalı herkes tatil günü
hafta içi mesai saatleri içinde olmalı
gidip konuşun

Bunlar yeni taşındılar, tanıdık komşu olsa rica etme sorunu falan da yaşamazdım zaten. Yeni olduğu için huyunu suyunu bilmiyoruz. Evdekilere söyledim, bulaşmayalım diyorlar nasıl biri çıkar bilmiyoruz, gürültü yüzünden huzurumuz kaçmasın diyorlar tabi huzur kaldıysa. Ya iş benim aileme kalsa bomba atsalar herkes istediğini yapar diyecekler. Haftaya pazar da aynı şeyi yaparlarsa cidden artık şikayet edeyim diyorum yetkililere, öte yandan da gidip bi konuşsam mı diyorum. Ya da öbür komşulara mı açsam konuyu? Gece on birde matkap açıp üç saat boyunca çalıştıran insandan ne beklenir... Gerçekten ne yapıyorlar eve çok merak ediyorum. Evi düzeltiyoruz ayağına evin ağzına s.çıyorlarmış gibime geliyorlar nedense.

::))) Ayy gülme tuttu.. ne biçim insanlar bunlar ha ha töbe töbe yaaa..

samimi komşu varsa bir ağız ara istersen

bizimkiler hep şikayetçi de birileri şikayet etsin diye bekliyorlar

yarın şikayet etsek o diyordu etti mi acaba bile derler yani

her cins insan mevcut her yerde

samimi komşu varsa bir ağız ara istersen

bizimkiler hep şikayetçi de birileri şikayet etsin diye bekliyorlar

yarın şikayet etsek o diyordu etti mi acaba bile derler yani

her cins insan mevcut her yerde
Öyle de olabilir, bi denemek lazım.

bence konuş önden öyle kaba saba konuşcağını hiç sanmıyorum
tatlı dille konuşacağını düşünüyorum

Biz belediyeyi aradık, geldiler, ama yönetici malum dairenin kankası olduğu için bir daha yapmazlar deyip adamların sırtını sıvazlayıp göndermiş. Diğer gün pazar da sabahın 8 inde çalışma yapınca yöneticiyi aradım verdim veriştirdim. Bir daha da yapmadılar. Ama devam etselerdi yine şikayet edecektim.

Akşam 7'den sonra yapamazlar şikayet edin mutlaka, ayrıca hafta sonu da erken saatte yapamazlar.

Canim aynisini uni sinavina hazirlanirken yasadim. Aynı sokakya pazar inşaat bile yapmiyolardi. Aradim belediyeyi geldi uyardilar

bence konuş önden öyle kaba saba konuşcağını hiç sanmıyorum
tatlı dille konuşacağını düşünüyorum

Akşam 7'den sonra yapamazlar şikayet edin mutlaka, ayrıca hafta sonu da erken saatte yapamazlar.

Canim aynisini uni sinavina hazirlanirken yasadim. Aynı sokakya pazar inşaat bile yapmiyolardi. Aradim belediyeyi geldi uyardilar
Diğer komşularla görüştüm. Adamın oğlu ve yeğeni sanırım işten arta kalan zamanlarında, boş kalan zamanlarında falan yapıyormuş. Mutfak dolaplarıyla ve borularla mı ne uğraşıyorlarmış. Onlar da gecenin bi vakti çalıştırılan aletlerden ve haftasonları sabah sabah başlayan tadilat seslerinden rahatsız olduklarını söylediler. Bir tanesinin eşi en kısa zamanda gidip konuşacak, ne zamana kadar devam edeceğini falan soracak ve hafta sonu özellikle pazar günü tadilat yapılmamasını rica edecek. Mutfak dolapları da bitince muhtemelen tadilatı da bitirirler falan dediler, bir tanesi daha önceden ayaküstü konuşmuş bu tadilat yapan komşuyla, kolay gelsin nasıl gidiyor falan tarzında. Aynı adam gidip ricada bulunacak, kural neyse o kurala göre yapılacak tadilat. Bakalım, umarım etkili olur.

Muhtemelen çalışan ekip,ikinci iş olarak yapıyor tadilatı. Yani günü başka yerde çalışarak geçirip akşam ve haftasonları sizin binada çalışıyorlar. 2 aydır bitmemesi ve söylediğiniz saatlerde yapılması bana bunu düşündürdü. Yine muhtemelen tadilat yaptıran komşunuz üç kuruş az ödemek için size bu işkenceyi yapıyor. Şikayet edin yapacak başka birşey yok.

o kadar rahat insanlar var ki tavsiyem bulaşmayın dişli birini salın üstüne gitsin

bazı ustalar ya da mimarlar gerçekten sallıyor canım işleri.
istersen şikayetini belirt kibar bir dille, ben de yeni evlendim sayılır, evde tadilat bitmek bilmedi.
en son canıma tak etti yolladım hepsini, bir firma buldum gelip 15 günde her şeyi tamamlayıp çıktılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…