• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tadım tuzum kalmadı artık

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Neden. Normal biri yok çevremde eşimle yine girdik birbirimize bugün hava biraz serin kv ler geldi bize nasıl hava dedim sıcak dedi oglumda dışarı çıkmaya çalışıyor parka gidelim diye annem dedim hava güzelse gidelim dedim eşimi aradım hava nasıl diye annenler sıcak diyo parka cikarayim mi çocuğu dedim delirdi sonra eve geldi beni bogcak nerdeyse o hayır diyomus ben evet diyomusum sigarayı birakiyomus sinirliymis ki hep aynı bana diyo anlaşamıyoruz git ananın evine çocuğu da al nafaka da veririm filan artık bitmiş zorla yürütüyomus sen ayrılmaya bahane ariyosun dedim bagiriyo cagiriyo tartışmanın sonunda bu evliliği bitirmeyelim kendine çeki düzen ver diyo ben artık kafayı yi cem gerçekten napicagimi bilemiyorum da

Sana sabah hava soğuk çıkmayın dedi ve sen sonra hava sıcakmış çıkalım mı dedin?
Sigarayı kaç gündür bıraktı?Onun siniri hiçbir şeye benzemiyor çünkü.
Daha önceki meseleler de var birike birike bu hale geldik markete gidiyoruz diyo ki adamlar surtune surtune geciyo haberin yok senle bi yere gitmek istemiyorum diyo ama adamların öyle bişey yaptığı yok bizimkinin abartmasi kimseye dönüp bakmam bile sadece dikkatsizim farketmiyorum cevremdekileri ama herşey gözüne batıyor sigarayı bi kaç gündür bırakmaya calisiyo bağımlı baya bu soyledigimde ne vardı ki dedim hava sıcak mi dedim sana dedim usteledin diyo öyle iste

Sigarayi bırakan insanlar gerçekten çekilmez derece de sinirli oluyorlar birçok örneğini bizzat gördüm. Annenler sıcak diyor parka çıkarayim mi demekte ne varmışta delirdi acaba.. Allah sana sabır versin canım ya
annemle r öyle diyo hasta olunca biz düşünüyoruz diyo tamam dedim tel de ustelemedim eve geldi arabayı da vurmuş benim yuzumdenmis öyle diyo çiçek yolladin çok hoşuma gitti evet dedim ama yaptiklarinla davranislarinla birbirini turmuyo dedim

annemle r öyle diyo hasta olunca biz düşünüyoruz diyo tamam dedim tel de ustelemedim eve geldi arabayı da vurmuş benim yuzumdenmis öyle diyo çiçek yolladin çok hoşuma gitti evet dedim ama yaptiklarinla davranislarinla birbirini turmuyo dedim
O arabayı vurmanın hıncını çıkarmis senden canım.

park için niye izin aldınız ki
şiddet yanlısı adamlar hep böyledir kendileri melektir hep cevresel etkiler onları delirtir
cünkü işlerine öyle geliyor

Esin hep mi boyle parlar gercekten sigarayi biraktiktan sonra mi boyle oldu.Bi de arabayi vurmus ya catacak yer aramis.Dusunmeden konusan birisi galiba

O arabayı vurmanın hıncını çıkarmis senden canım.
Bide öğlen üst komşudan bişey istedim oğlum da aşağı gelmek istemedi kaldı orda on dakka filan kocası gelince eve çocuğu aldım O sırada eşim geldi ne işin var senin orda adam evde diyo anlatmaya çalıştım anlamiyo ben oturmadim içerde çocuk kaldı aldım hemen gitmiycekmisim kadından da haz etmiyo hiç zaten ama kadın iyi biri zararı yok iyiyiz diye istemiyo

park için niye izin aldınız ki
şiddet yanlısı adamlar hep böyledir kendileri melektir hep cevresel etkiler onları delirtir
cünkü işlerine öyle geliyor
Ben kendimi onla kiyasliyomusum hergün. Dışarda adam ya arkadaşlarıyla takiliyo kahveye gidiyor bi günüm var çalışıyorum normalde bize zaman ayiracagina biz evdeyiz sebep de para yok şu an ama hep ayniyiz hepp

Canım eskiden çok konu açtım çok şey yaşadık ama hep suçlu benim ona göre aynıydı hep bi anda parlar kaç kere vurdu da
Hem cok kiskanc hem dan dun konusuyor hem de cok sinirli bi de ustune şiddet.Allah yardimcin olsun canim terapiste gitsen ucuncu kisiden bi seyler duymak işe yarar.

Ben kendimi onla kiyasliyomusum hergün. Dışarda adam ya arkadaşlarıyla takiliyo kahveye gidiyor bi günüm var çalışıyorum normalde bize zaman ayiracagina biz evdeyiz sebep de para yok şu an ama hep ayniyiz hepp

para yoksa kahveye nasıl gidiyor
arkadaşlarıyla nasıl geziyor hep bahane
sizin işiniz var mı
desteğiniz var mı

Bide öğlen üst komşudan bişey istedim oğlum da aşağı gelmek istemedi kaldı orda on dakka filan kocası gelince eve çocuğu aldım O sırada eşim geldi ne işin var senin orda adam evde diyo anlatmaya çalıştım anlamiyo ben oturmadim içerde çocuk kaldı aldım hemen gitmiycekmisim kadından da haz etmiyo hiç zaten ama kadın iyi biri zararı yok iyiyiz diye istemiyo
Yani sen evde hücre gibi yaşayacaksin sadece onun ailesiyle görüşebilirsin. Hem kocanın özgüven 0 hem hastalık derecesinde kıskançlik yapıyor hem kaba hem neyse ağzıma gelenleri söylemek istemiyorum canım:( ama senin için üzülüyorumm kocan çok geri kafalı kusura bakma

Back
X