- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Belliki eşinin iyi bir derse ihtiyacı varmış.Kötü birşey söylememişsinki durduk yere kavga çıkarmış.
Biraz gözünü korkut gerekirse hiçbirşey deme al bebişini git annenlere onlarada biraz vakit geçirmeye gelsik dersin azıcık burnu sürtsün kocanın , seninde birşeyler yapmaya hakkın var gezeyim dememişain ki zaten
Biraz gözünü korkut gerekirse hiçbirşey deme al bebişini git annenlere onlarada biraz vakit geçirmeye gelsik dersin azıcık burnu sürtsün kocanın , seninde birşeyler yapmaya hakkın var gezeyim dememişain ki zaten
Neden. Normal biri yok çevremde eşimle yine girdik birbirimize bugün hava biraz serin kv ler geldi bize nasıl hava dedim sıcak dedi oglumda dışarı çıkmaya çalışıyor parka gidelim diye annem dedim hava güzelse gidelim dedim eşimi aradım hava nasıl diye annenler sıcak diyo parka cikarayim mi çocuğu dedim delirdi sonra eve geldi beni bogcak nerdeyse o hayır diyomus ben evet diyomusum sigarayı birakiyomus sinirliymis ki hep aynı bana diyo anlaşamıyoruz git ananın evine çocuğu da al nafaka da veririm filan artık bitmiş zorla yürütüyomus sen ayrılmaya bahane ariyosun dedim bagiriyo cagiriyo tartışmanın sonunda bu evliliği bitirmeyelim kendine çeki düzen ver diyo ben artık kafayı yi cem gerçekten napicagimi bilemiyorum da