• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tadım tuzum kalmadı artık

çok doğru söylüyorsun canım evet köle gibiyiz boyun eğiyoruz kimse böyle bi hayat yaşamak istemez gülmek için evlendim ama sürekli ağlıyorum çalışıyorum şu an bişeyler yapabildiğimi görüyorum ama evdeyklen bana diyodu ki ne işe yarıyosun sen ye iç gez yat sonra da diyo sana değer veriyorum öfkeliyken bunları söylüyomuş öfkeliyken susmak lazım bazen diyorum ki bende annemin çok üstüne gidiyodum bağırıyodum Allah cezasını veriyo diyorum ne kadar kötü oluyomuş insan diyorum kırmamak lazım kimseyi hele en sevdiklerini nazınm geçiyo diye kırmamalısın aksine daha çok sevmelisin değer vermelisin
Evet ama evlenmek kadar boşanmak da normal . Çekmek zorunda değilsin .hakkında hayırlısı olsun.

çok doğru söylüyorsun canım evet köle gibiyiz boyun eğiyoruz kimse böyle bi hayat yaşamak istemez gülmek için evlendim ama sürekli ağlıyorum çalışıyorum şu an bişeyler yapabildiğimi görüyorum ama evdeyklen bana diyodu ki ne işe yarıyosun sen ye iç gez yat sonra da diyo sana değer veriyorum öfkeliyken bunları söylüyomuş öfkeliyken susmak lazım bazen diyorum ki bende annemin çok üstüne gidiyodum bağırıyodum Allah cezasını veriyo diyorum ne kadar kötü oluyomuş insan diyorum kırmamak lazım kimseyi hele en sevdiklerini nazınm geçiyo diye kırmamalısın aksine daha çok sevmelisin değer vermelisin
Yiyeceksin, iceceksin, gezeceksin tabi. Nasil bir ise yaramani bekliyor ki? Bunlar ne bicim laflar? Babasindan duyduklarini tekrar ediyor herhalde kendi kisiligi gelismemis.

Devamli alttan alan kadinlara orta yaslarin sonunda hatta daha oncesinde tutmayan dizler, eller, gecmeyen bas agrilari olarak geri donuyor bu sıkıntılar...
Evlilik beraber bir omur gecirmek, birbirine yoldas olmak icin, bir tarafin refahi diger tarafin ezilmesi icin degil.

Neden. Normal biri yok çevremde eşimle yine girdik birbirimize bugün hava biraz serin kv ler geldi bize nasıl hava dedim sıcak dedi oglumda dışarı çıkmaya çalışıyor parka gidelim diye annem dedim hava güzelse gidelim dedim eşimi aradım hava nasıl diye annenler sıcak diyo parka cikarayim mi çocuğu dedim delirdi sonra eve geldi beni bogcak nerdeyse o hayır diyomus ben evet diyomusum sigarayı birakiyomus sinirliymis ki hep aynı bana diyo anlaşamıyoruz git ananın evine çocuğu da al nafaka da veririm filan artık bitmiş zorla yürütüyomus sen ayrılmaya bahane ariyosun dedim bagiriyo cagiriyo tartışmanın sonunda bu evliliği bitirmeyelim kendine çeki düzen ver diyo ben artık kafayı yi cem gerçekten napicagimi bilemiyorum da
Canim gercekten sigara birakanlar cok sinirli oluyor ama bu tabi kavgada sana cocuguda al annene git nafaka veririm demesini gerektirmez sinirin arkasina saklaniyor sadece sıkma canini dicem zordir eminim bosver bikac gun sonra normale doner o zamanda sen tribini at ;)

Canim gercekten sigara birakanlar cok sinirli oluyor ama bu tabi kavgada sana cocuguda al annene git nafaka veririm demesini gerektirmez sinirin arkasina saklaniyor sadece sıkma canini dicem zordir eminim bosver bikac gun sonra normale doner o zamanda sen tribini at :KK66:
Ah ah ben trip aramıyorum ki bahsettim ya bugünde ben suçlu oldum ailesine hergün gitsem yarancam adama herhalde :(

Yiyeceksin, iceceksin, gezeceksin tabi. Nasil bir ise yaramani bekliyor ki? Bunlar ne bicim laflar? Babasindan duyduklarini tekrar ediyor herhalde kendi kisiligi gelismemis.

Devamli alttan alan kadinlara orta yaslarin sonunda hatta daha oncesinde tutmayan dizler, eller, gecmeyen bas agrilari olarak geri donuyor bu sıkıntılar...
Evlilik beraber bir omur gecirmek, birbirine yoldas olmak icin, bir tarafin refahi diger tarafin ezilmesi icin degil.
Evet birebir gördüğünü uyguluyor ama diyo ki seni kırmak kızmak istemiyorum aglamani istemiyorum siz ailemsiniz benim niye sürekli tartışıyoruz beni eziyor hep sonra pişman çocuk kv de kaliyo hergün çocuğu alıp eve geçmek ayıp ouyomus oraya gitmemi bekliyo çalışsam dert çalışma sam dert yani

eşin çok şımarık, ve karakter olarak öfke problemi var sanırım, fiziksel şiddette olmuş bi kaç kez, yani en azından ikinci çocuğu kesinlikle yapma derim
bu arada ikna edebilirsen de doktora gitsin, belki psikolojik bi problemi vardır
kendini düzelt diye seni eleştiriyorda kendisi kendini düzeltmek için ne yapıyor
bence seni çantada keklik görüyor ne yaparsam yapayım gitmez rahatlığında

eşin çok şımarık, ve karakter olarak öfke problemi var sanırım, fiziksel şiddette olmuş bi kaç kez, yani en azından ikinci çocuğu kesinlikle yapma derim
bu arada ikna edebilirsen de doktora gitsin, belki psikolojik bi problemi vardır
kendini düzelt diye seni eleştiriyorda kendisi kendini düzeltmek için ne yapıyor
bence seni çantada keklik görüyor ne yaparsam yapayım gitmez rahatlığında
Eevet öfke patlaması var ağzına geleni sayar sover kırar döker sonra pişman olur ama kabullenmiyor ki doktora gitmez sanmam

Back
X