Tahammül edemem sanırım bir daha

O bağırırken hakaret ederken ki şeklini görseniz akıl alır gibi değildi zaten . Kendini kaybetmisti tavana bakarak konuşuyordu . Doğru diyorsunuz keyfi bilir
Aynısı işte esimin babannesi ve değişmiyor hasta ediyor sadece kendini düşün canım

Siz zaten teebiye sınırını aşalı çok olmus size ve eşinize yazık aynısını yaşamanız dileğiyle

bebeğiniz iyi mi, keyfi yerinde mi,
sorun yok o zaman...

Haksızlık yaptılar, sindirmek zor anlıyorum. Ama eşiniz yanınızda, bebeğiniz sağlığına kavuşmuş. Boşverin. Onların istediğini vermeyin huzursuz olarak. Siz mutluluğunuza bakın lütfen.
Bebeğiniz için çok çok geçmiş olsun. Rabbim miniğe hep sağlık mutluluk nasip etsin inşallah..

Konularınızi biliyorum kusura bakmayın ama siz çok takıntılı bir insansınız. Çocuğunuz ameliyat olacak KV düşünüyorsunuz çocuğunuz ameliyat oldu hala kv düşünüyorsunuz. Bu durum bana hiç normal gelmedi. Onları bu kadar ciddiye alıp devamlı konu açıyorsunuz. Gerçekten size değer vermeyen insanlar bu kadar düşünmeye değer mi?

Bence sen kayınvalidene hizmet et eskisi gibi çünkü aranızın kötü olmasını kaldıramıyorsun, o kölevari hizmet bile seni şu durumdan daha az yoruyordu o kadının seni onaylamasına ihtiyacın var demek ki, sağlıksız ama böyle şu kafayla kendi hayatını unuttun, ara özür dile evine çağır her dediğini yap, herkes dik duracak diye bişe yok, pes et.

Kesinlikle katılıyorum. Resmen takıldı kaldı. Evladı ameliyat olacaktı hala düşünüyordu oldu hala kv diyor aklım almıyor.

Kocası arkasında, ailesi arkasında. Millet arar da bulamaz bu konforu. Bazı insanlar haddinden fazla çalışkan, laf da yeseler huzurları da bozulsa hizmet etmeden rahat edemiyorlar.

Kocası arkasında, ailesi arkasında. Millet arar da bulamaz bu konforu. Bazı insanlar haddinden fazla çalışkan, laf da yeseler huzurları da bozulsa hizmet etmeden rahat edemiyorlar.

İlk evliliğinde travmatik şeyler yaşamış ya, eş ailesi bunu kabul etmezse bu yuvası da bozulur diye korkuyor bence alttan alta yaranma derdinde, kadın da fena baskın korkuyor kadından. Bir de ilk evliliğinden kızı var yanında. O zaman yap hizmetini çekil kenara direnmek kolay mı psikolojik bi yükü var sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…