- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
- Konu Sahibi Balinayakafaatandelihamsi
-
Canım sağlık problemi bu, sabırlı olmaya çalış.. Anlıyorum seni daha yeni evli sayılırsınız bu yoğunluk seni de eşini de yoracak, sevmediğin insanlara tahammül etmek zorunda kalacaksın ama eşin için bunlara katlanmaya çalış, zamanla her şey yoluna girer.. Sen kayınvalidene ilgili davran, bu özenini görünce kimse bişey diyemez.. Allah yardımcın olsun, kayınvalidene de acil şifalar dilerim..
canım özenli davranıyorum zaten ama bunlar bunu takdir etmezler çünkü gelinim ya mecburum gözüyle bakıyorlar... artık sabır taşım çatlamak üzere.. evlendim ertesi gün bunlar evimdeydi hala da ayaklarını kesmediler
sağlık işin içinde olursa tabıkı bakılacak büyüklerimiz fakat aynı evde çok zor... evleri çokmu uzak size?
daha sekiz aylık evliyim ama son iki aydır resmen kabusu yaşıyorum.. kayınvalidem iki ay önce yanımıza geldi doktor kontrolleri vardı.. onların neticesinde de ameliyat oldu ve bir ay geçti üzerinden... bir kaç güne kadar da kemoterapiye başlayacak.. kayınvalidem hastaneden eve çıkınca kardeşi de bana kalmaya geldi.. kaynım şehir dışında ama her haftasonu cumadan pazara o da geliyor bize... birde bunlar yetmiyormuş gibi görümcem olacak hanımefendinin kaprisleri uzaktan bile yormaya yetiyor.. bu çarşamba da o gelecek.. ona hiç tahammül edemiyorum.. sürekli dedikodu peşinde ve eşimi bana karşı devamlı kışkırtıyor.. bekar kendisi.. dönüş biletini aldın mı dedim diye bana hırslanarak geliyor menim buna..evliliğimden hiç birşey anlamadım.. bebek istiyorum ama karar veremiyorum...ne olur bana yardım edin.. kalınvalidem artık benimle kalacak onu kabullenmeye çalışıyorum ama bu görümcemi en kısa zamanda nasıl evine gönderebilirim... artık hiiç birine tahammül edemiyorum..
canım şehirdışında oturuyorlar.. eşim doktor diye bu konularda hep bize yıkılıyorlar.. tamam sağlık meselesi bu haklısınız ama sadece kayınvalidem olsa bi şekilde kabullenmeye çalışacağım ama o görümcem ve kaynım yokmu.. ne diyeyim allahlarından bulsunlar.. beddua etmicem... ömrümü yediler sekiz ayda.. resmen depresyondayım.. sanki ben onların hizmetçisiyim.. diyorum ki hamile kalıp bunları kaldıramıyorum deyip hepsini kovsam mı acaba...ayy nebileyim çaresizim çaresiz...
canım özenli davranıyorum zaten ama bunlar bunu takdir etmezler çünkü gelinim ya mecburum gözüyle bakıyorlar... artık sabır taşım çatlamak üzere.. evlendim ertesi gün bunlar evimdeydi hala da ayaklarını kesmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?