- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
- Konu Sahibi Balinayakafaatandelihamsi
-
Eşin doktormuş yanlış anlama maddi durumunuz iyidir. Altkatta üst katta ona ayrı bir ev tutsanız birde bakıcı olmaz mı?
Hastalık olmasa ''eşine söyle bu kadar sık gelmesinler'' derdim ama şimdi bişey desen sen suçlu olursun.. hele de geline hizmetkar gözüyle bakan bu insanların arasında kalmışsın hemen üzerine çullanırlar kötü gelin diye.. Zaten seni takan yokmuş ki baksana insanın evlendiğinin ertesi günü evine gidilir mi yaa ne cehalet !! Senin annen baban nerde, biliyolar mı bu durumu ?
canım onu eşime kabul ettirmem mümkün değil.. çünkü daimi kalıcı olarak sadece annesi gözüküyor.. ama diğerleri de evden çıkmıyorlar...güya şehirdışındalar..
Olsun kalıcı olsun senin civarında bir evde olması bir problem değilki hem sen rahat edersin hem o
bakıcı tüm gün onunla ilgilenir.Çalışıyorsun ne kadar bakabilirsin ki. Sende insansın gelince dinlenmek isticeksin ayaklarını uzatıp
Ayrı ev iki taraf içinde iyi olur özellikle senin için
allah sabır versın canım benım anlamadım goruncen galıba bekar ee o nıye bakmıyor annesıne de sen bakmak zorundasınkı gelsınler ordan bı ev tutsunlar baksın anasına
bencede iyi olur ama dedim ya canım eşim bunu asla kabul etmez.... en iyi çözüm hamile kalıp bağırıp çağırıp evde kimseyi bırakmamak sanırım...
bencede iyi olur ama dedim ya canım eşim bunu asla kabul etmez.... en iyi çözüm hamile kalıp bağırıp çağırıp evde kimseyi bırakmamak sanırım...
şu durumdayken hamile kalmayı düşünmen, zaten psikolojinin ne boyutta olduğunu gösteriyor...çok bunalmışsın belli lakin pek fazla yapacağın birşeyde yok gibi...
Görümcen ve kaynının sende sürekli kalmayacaklarından ne kadar eminsin..eğer emin değilsen zaten bir şekilde kocan ayrı bir ev tutacaktır onlara...yani böyle cümcür cemaat yaşanmayacağını az çok kocanda bilir heralde...
Eğer sadece kayınvaliden kalacaksa, bunu çok ta kafanda büyütme derim..zaten akşama kadar iştesin...görümcenin ve kaynınında zırvalamalarına kulak asma..ver cevaplarını geç..bak canım daha 8 aylık evlisin...öyle efendi olayım ağır olayım kötü gelin demesinler diye sakın susup oturma.....yoksa daha çok çekersin.....her lafa ver cevabını....sen onlardan değil, onlar senden usansınlar...
haklısın canım bunların dilinden konuşmam gerekiyor.. Bu zamana kadar saygısızlık olmasın diye hep kendimi çektim ama bundan sonra onlar gibi çirkef olmam lazım sanırım...
görümcen gider merak etme kaynanan nasıl birisi henuz cokta yenı evlısın bende 6 aylık evlıyım ve kaynana sendromunu fazlasıyla yasıyorum ALLAH ele ayağa koymasın inşallah cok zor iki taraf ıcınde ozellıkle senın ıcın dıyecek söz bulamıyorum hakkın rahmetınce kavusunca rahatlarsın ancak boool sabır dile ama sabredecek derdin olmasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?