Tahammül seviyem çok düştü

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
902
786
33
Dert dinlemek istemiyorum, sürekli yalnız ve sessiz kalmak istiyorum.
Ailem hep arayıp dert anlatıyor sevmiyorum bıkkınlık var bana anlatmayın diyorum yine aynı. kapattıklarında da hep onları düşünüyorum beynim yoruluyor.

Bebek düşünüyordum ama yandaki iki dairede de bebek var yukarıda da çocuk var. ağlama sesi duydukça korkuyorum sanki kafam hiçbir şeyi götürmüyor. Diyorum yani evimde olmayan bir şey için bile korkuyosam ve sessizlik istiyorsam nasıl baş edeceğim .

Bu arada genel anlamda iyiyim sadece kendimi hiç güçlü hissetmiyorum, eşimle falan iyiyiz onla da ayda bir tartışsak hemen başım ağrır , uyuyamam ağlarım. Çok zayıf ve güçsüz hissediyorum

Ailem hep arayıp dert anlatıyor sevmiyorum bıkkınlık var bana anlatmayın diyorum yine aynı. kapattıklarında da hep onları düşünüyorum beynim yoruluyor.

Bebek düşünüyordum ama yandaki iki dairede de bebek var yukarıda da çocuk var. ağlama sesi duydukça korkuyorum sanki kafam hiçbir şeyi götürmüyor. Diyorum yani evimde olmayan bir şey için bile korkuyosam ve sessizlik istiyorsam nasıl baş edeceğim .

Bu arada genel anlamda iyiyim sadece kendimi hiç güçlü hissetmiyorum, eşimle falan iyiyiz onla da ayda bir tartışsak hemen başım ağrır , uyuyamam ağlarım. Çok zayıf ve güçsüz hissediyorum
Tahammül seviyenizi düşüren ney düşündünüz mü? Uzun süre normal olmayan şeylere katlandiginiz zaman insan doğası gereği bıkkınlık olur. Misal veriyorum yanlış anlaşılma olmasın mesela uzun süre hasta bir yakininizin bakımını ustlenirseniz evliliğe ve çocuğa karşı daha tahammulsuzlesebilirsiniz kaldiramayacaginizi yapamayacağınız düşünebilirsiniz çünkü enerjiniz farklı bir yere akmistir.

Valla ben başka şehre taşındım. Anca bayramda seyranda görürüm ailemi. Herkes için daha iyi oldu birazda kardeşlerim uğraşsınlar. Sende evlenmişsin kendi yuvanı kurmuşsun, çok ciddi bir olay olmadıkça ailenin her derdini dinlemek zorunda değilsin

Sie tavsiyem: Enerjinizi emen kendi aileniz bile olsa engel olun. Bende hep sizin gibiydim eskiden. Hep baskalarin derdini dinler kendime dert eder cözene kadar kafami.yorardim. inanin kendinizi yipratmaya degmiyor. Sizi.arayan derdini döken herkesin 6 yastan büyük oldugunu varsayarsak o zaman dertlerini kendileri cözsünler. Siz kendinizi korumasaniz tabi ki yorulursunuz. Benim bir ailem bir.ara full dram modundaydi. Telefonum calsa icim kiyilirdi acaba yine ne var diye (ve inanin bir iki durum haric hicbirsey büyütüldügü kadar degildi)

Bu lafı son zamanlarda çok kuruyorum bende,iki çocuk,iş hayatı ailevi sorunlar falan.
yerinizde olsam yaparım kahvemi,patlatirim misirlarimi ayaklarımı uzatır keyfime bakarım.Film sizi izlerim.
Benim hiç vaktim olmuyor kendimi dinlemeye.Düşünün 3 haftadır kaşlarımı aldirmaya gidemiyorum evde kendim üstün körü alabiliyorsun,güya gaza gelip lazer randevusu aldım 2 haftadır erteliyorum.Gün yetmiyor ki şuanda bile evi toparladım,sabah 6.30 dan beri ayaktayım,çay sigara keyfi için balkondan yazıyorum.Gidip uyumaya caliscam.ama minik kızım hasta.Bakalim bu gecemiz nasıl olcak.Beynim sürekli aktif,büyük kızın beslenmesi,okul hazırlığı,kendi iş hayatım,daha ders planlarım duruyor.
dün okulda boş ders vermişler ne yapacağımı şaşırdım boş derste:)) alışık olmayınca bomboş kahvemi içip öğretmenler odasında etrafı izledim tele bile bakmadım.
Kafam kamyon gibi.esimlede su ara sorunlarımız var.
aman ne bilim.
derdinize çare olmak yerine yazdimda yazdım.okuyun geçin.sevgiler

Buna bikkinlik, gina gelmesi ve zihinsel yorgunluk diyoruz.

Ilk tavsiyem, acilen kan degerlerine baktirin. Muhtemelen B12 sizde Su an epey dusuk.

Ama demiyorum ki tek durum fizyolojik, haklisiniz, her Telefonda hep dert vidi vidi, adami yorar bitirir.

Mesafe koyun ailenizle araya. Ozlem olsun ki, az vidi vidi duyun.

Cocuk sesi konusunda fikrim yok, zira cocuk aglamasina sifir tahammulum var, biliyorum bu dogru degil

Back
X