• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahammülsüzlük ve sinirlilik

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
İyi akşamlar herkese,

Bende uzun süredir devam eden bazı problemler var. İnsanlara karşı çok tahammülsüzleştim. Ufak tefek şeylere gereğinden fazla sinirleniyorum. Birisi benim düşünceme veya bana karşı ters bir şey söylediğinde bile sinirleniyorum fazlasıyla. Kendimi sürekli tutmaya çalışıyorum. Tahammülüm hiç yok. Ani öfkelenmeler oluyor. Sebebi ne olabilir yaşayan var mı ?

İyi akşamlar herkese,

Bende uzun süredir devam eden bazı problemler var. İnsanlara karşı çok tahammülsüzleştim. Ufak tefek şeylere gereğinden fazla sinirleniyorum. Birisi benim düşünceme veya bana karşı ters bir şey söylediğinde bile sinirleniyorum fazlasıyla. Kendimi sürekli tutmaya çalışıyorum. Tahammülüm hiç yok. Ani öfkelenmeler oluyor. Sebebi ne olabilir yaşayan var mı ?
Regl dönemindemisin

İyi akşamlar herkese,

Kovit sürecinde evden mi çalıştınız

Son zamanlarda ben de böyleyim. Nur topu gibi migrenim oldu artık. O beyin cerrahı senin, bu nörolog benim gezdim.
Sağlığımdan oldum valla.
Zehir gibi bir öfkem oluyor kimi zaman. Sonra çoook keskin bir üzüntüye dönüşüyor. Sonra da diyorum ki iyisin ya, o kadar kötü değil her şey. Bomb.k bir durum kısacası.
Sebeplerim de var tabi böyle olmak için. Sizin de vardır illa ki. Bunlar düzelmedikçe öfke nöbetleriniz geçmez bence.

O durum bende de var ya , çok bunaldım bende , ama bence bununla savaşmanın en iyi yolu "An" da kalmayı baŞarabilmektir. Her sabah uyandıgınızda yüzünüzü soğuk su ile yıkayın , ve ensenizi de soğuk su ile elleyin
Papatya çayı için
Sizin ilginizi çekecek kitaplar okuyun
Her sabah esneme egzersizleri yapın
Ve asıl önemlisi de beyninize gelen düşünceleri bı boş beyaz kağıda Yazın sonra bu düşüncelerden ariniyorum diye yazın rahatlicaksinız ..

Regl dönemindemisin
gecen hafta cok gergın gordugum bır uyeye muayyen gununde mısın dedım
cıldırdı resmen acayıp sınırlendı ve bana hadsız terbıyesız dedı
kısıyı kıbledım kıbleyınce yonetım sende satasmıssın muayyen gununde mısın demıssın ne ayıp dedı :D regl olmak ayıpmıs gıbı reglken gergın olanlar yokmus gıbı soktan soka gırdım sonra da benı bu yuzden banladılar :D
aman aman banlanırsınız dıye haber vereyım dedım buda boyle bır anımdır :D
İyi ki regl oluyoruz ha 🤦🏼‍♀️ 38 yaşına kadar regl olmadim ve hep sinirli bir insanim 🤣
canım dunyada orneklerı var reglken ıslenen cınayete ceza ındırımı ısteyen avukat gordu bu dunya :D

gecen hafta cok gergın gordugum bır uyeye muayyen gununde mısın dedım
cıldırdı resmen acayıp sınırlendı ve bana hadsız terbıyesız dedı
kısıyı kıbledım kıbleyınce yonetım sende satasmıssın muayyen gununde mısın demıssın ne ayıp dedı :KK70: regl olmak ayıpmıs gıbı reglken gergın olanlar yokmus gıbı soktan soka gırdım sonra da benı bu yuzden banladılar :KK70:
aman aman banlanırsınız dıye haber vereyım dedım buda boyle bır anımdır :KK70:

canım dunyada orneklerı var reglken ıslenen cınayete ceza ındırımı ısteyen avukat gordu bu dunya :KK70:
Ama erkekler gibide herseye regli misin denmez ya 🤣

Back
X