• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahammülsüzlük ve sinirlilik

konu sahıbesı acaba son zamanlarda sızı cok strese sokan bırsey mı yasadınız yıpranmıssınız bellı
dolmus tasıyorsunuz yanı
Son 4 aydir sürekli ust uste gelen zorluklar, hayal kırıklıklari yaşadım. Ondan öncesinde de pandemi döneminde ailevi sorunlarımız tavan yaptı

İçinizde biriktirdiğiniz sıkıntılar mi var belki dışa böyle döküyorsunuzdur. Bazen bende agresif ve tahammülü olmayan biri olurum o zamanlarda genellikle stresli olduğum zamanlardır
Sakin yapılı bir insanım normalde. Ama son dönemlerde acayip öfkeliyim. Birikmişlik var evet. Zor zamanlardan geçtim hâlâ da geçiyorum. Bu birikmişliği nasil atariz acaba

Son 4 aydir sürekli ust uste gelen zorluklar, hayal kırıklıklari yaşadım. Ondan öncesinde de pandemi döneminde ailevi sorunlarımız tavan yaptı
o zaman normal degıl mı bu durum sızde ınsansınız sonucta sabrınız zorlanmıs
kendınıze zaman ayırın sıze ıyı gelecek guzel hıssettırecek seylerle mesgul olmaya calısın hobı olabılır spora baslayabılırsınız sızın yenıden motıveye ve ıyı hıssetmeye ıhtıyacınız var suan
ınsallah ıyı olur hersey

Hayatınızdan toksik insanları çıkarırsanız belki geçer.Bende öyleydi, çıkardım hayatımdan onları pamuk gibi insan oldum.
Ben bu arkadaşa çok katılıyorum sosyal medya kullanan bir insan değilim sadece WhatsApp'ım var onu da iş sebebiyle kullanıyorum son bir haftadır kendime yaptığım en büyük iyilik WhatsApp durumlarında laf sokucu sözler paylaşan dengemi Bozan ne kadar insan varsa listemden çıkarttım çok faydasını gördüm tavsiye ederim

Ben de öyleyim, artık kimseye tahammülüm kalmadı herkesi tersliyorum ya da azarlıyorum sanki. Cok uzuluyorum bu duruma. Dönemlik bir sey degil son birkaç senedir var bu maalesef

Bende eşime karşı böyleyim ama belli sebeplerim var ailesinin yaptıklarına tamam konuşacağım dediği halde susması başka bir konuda tamam söz falan dediğinde yapmaması 😅

İyi akşamlar herkese,

Bende uzun süredir devam eden bazı problemler var. İnsanlara karşı çok tahammülsüzleştim. Ufak tefek şeylere gereğinden fazla sinirleniyorum. Birisi benim düşünceme veya bana karşı ters bir şey söylediğinde bile sinirleniyorum fazlasıyla. Kendimi sürekli tutmaya çalışıyorum. Tahammülüm hiç yok. Ani öfkelenmeler oluyor. Sebebi ne olabilir yaşayan var mı ?
Al benden de o kadar..insanın anasına tahammülü olmaz mı benim yok kimseye yok..bı anda sarteller atiyo

İyi akşamlar herkese,

Bende uzun süredir devam eden bazı problemler var. İnsanlara karşı çok tahammülsüzleştim. Ufak tefek şeylere gereğinden fazla sinirleniyorum. Birisi benim düşünceme veya bana karşı ters bir şey söylediğinde bile sinirleniyorum fazlasıyla. Kendimi sürekli tutmaya çalışıyorum. Tahammülüm hiç yok. Ani öfkelenmeler oluyor. Sebebi ne olabilir yaşayan var mı ?
Öfke kontrolü sorunu yaşıyorsunuz. Aynı erkek kardeşim de sizin gibi sanki küfür ediyorum , bazen soruyorum dediğimi bı tekrar et kötü bı kelime varmı içinde diye :) bı piskolaga görünün tedavi olun

Aynı problem bende de var, tüm yük üstümde işyerinde, kafasına göre gelmeyip işleri üzerime yıkan bir şef ve iş yapmak istemeyen çalışan arkadaş var, o yüzden sürekli şakayla karışık laf sokup duruyorum her ikisine de. Gergin dakikalar oluyor ama ben 2 dk sonra şarkı türkü söyleyip rahat edip işime tam konsantre devam ediyorum.
Sizin de birşeyler birikmiş olabilir. Bunalmış olabilirsiniz

Back
X