- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi LeydiStark
Yok bekarım :)Evli misiniz?
Genelde evli olmak da sinir stres sebebi
Hele de de kaynana görümce varsa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bekarım :)Evli misiniz?
Genelde evli olmak da sinir stres sebebi
Hele de de kaynana görümce varsa![]()
Son 4 aydir sürekli ust uste gelen zorluklar, hayal kırıklıklari yaşadım. Ondan öncesinde de pandemi döneminde ailevi sorunlarımız tavan yaptıkonu sahıbesı acaba son zamanlarda sızı cok strese sokan bırsey mı yasadınız yıpranmıssınız bellı
dolmus tasıyorsunuz yanı
Yok o dönemde evdeydim öğrenciydim.Kovit sürecinde evden mi çalıştınız
Sakin yapılı bir insanım normalde. Ama son dönemlerde acayip öfkeliyim. Birikmişlik var evet. Zor zamanlardan geçtim hâlâ da geçiyorum. Bu birikmişliği nasil atariz acabaİçinizde biriktirdiğiniz sıkıntılar mi var belki dışa böyle döküyorsunuzdur. Bazen bende agresif ve tahammülü olmayan biri olurum o zamanlarda genellikle stresli olduğum zamanlardır
o zaman normal degıl mı bu durum sızde ınsansınız sonucta sabrınız zorlanmısSon 4 aydir sürekli ust uste gelen zorluklar, hayal kırıklıklari yaşadım. Ondan öncesinde de pandemi döneminde ailevi sorunlarımız tavan yaptı
Ben bu arkadaşa çok katılıyorum sosyal medya kullanan bir insan değilim sadece WhatsApp'ım var onu da iş sebebiyle kullanıyorum son bir haftadır kendime yaptığım en büyük iyilik WhatsApp durumlarında laf sokucu sözler paylaşan dengemi Bozan ne kadar insan varsa listemden çıkarttım çok faydasını gördüm tavsiye ederimHayatınızdan toksik insanları çıkarırsanız belki geçer.Bende öyleydi, çıkardım hayatımdan onları pamuk gibi insan oldum.
Evet sosyal ortama uyum da zorlanıyoruz benceYok o dönemde evdeydim öğrenciydim.
Al benden de o kadar..insanın anasına tahammülü olmaz mı benim yok kimseye yok..bı anda sarteller atiyoİyi akşamlar herkese,
Bende uzun süredir devam eden bazı problemler var. İnsanlara karşı çok tahammülsüzleştim. Ufak tefek şeylere gereğinden fazla sinirleniyorum. Birisi benim düşünceme veya bana karşı ters bir şey söylediğinde bile sinirleniyorum fazlasıyla. Kendimi sürekli tutmaya çalışıyorum. Tahammülüm hiç yok. Ani öfkelenmeler oluyor. Sebebi ne olabilir yaşayan var mı ?
Kafani rahatlatacak bitki caylarii ic kuzumSon 4 aydir sürekli ust uste gelen zorluklar, hayal kırıklıklari yaşadım. Ondan öncesinde de pandemi döneminde ailevi sorunlarımız tavan yaptı
Öfke kontrolü sorunu yaşıyorsunuz. Aynı erkek kardeşim de sizin gibi sanki küfür ediyorum , bazen soruyorum dediğimi bı tekrar et kötü bı kelime varmı içinde diye :) bı piskolaga görünün tedavi olunİyi akşamlar herkese,
Bende uzun süredir devam eden bazı problemler var. İnsanlara karşı çok tahammülsüzleştim. Ufak tefek şeylere gereğinden fazla sinirleniyorum. Birisi benim düşünceme veya bana karşı ters bir şey söylediğinde bile sinirleniyorum fazlasıyla. Kendimi sürekli tutmaya çalışıyorum. Tahammülüm hiç yok. Ani öfkelenmeler oluyor. Sebebi ne olabilir yaşayan var mı ?
Ablanız da galiba çok sinirliydi , çocuklara zarar veriyordu vs. Sizin konunuz du sanirimBende asla eleştiriye açık değilim karşımdaki beni eleştirse aşırı derecede sinirlenip öfkeleniyorum burnumdan ateşler çıkıyor niye böyleyim acaba![]()