• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahammülsüzlük ve sinirlilik

İyi akşamlar herkese,

Bende uzun süredir devam eden bazı problemler var. İnsanlara karşı çok tahammülsüzleştim. Ufak tefek şeylere gereğinden fazla sinirleniyorum. Birisi benim düşünceme veya bana karşı ters bir şey söylediğinde bile sinirleniyorum fazlasıyla. Kendimi sürekli tutmaya çalışıyorum. Tahammülüm hiç yok. Ani öfkelenmeler oluyor. Sebebi ne olabilir yaşayan var mı ?
Cocukluk travmalari uzerine bi calisma yapsanız. Nette bu isi nasil yapilacagina dair populer kitaplar var meshurda bayagi bende su başımdaki beladan kurtulayım deneyeceğim

Cocukluk travmalari uzerine bi calisma yapsanız. Nette bu isi nasil yapilacagina dair populer kitaplar var meshurda bayagi bende su başımdaki beladan kurtulayım deneyeceğim
Biraz araştırma yaptım üst üste gelen negatif olaylar sebep olabiliyomuş ki bende hepsi mevcut. Çocukluğu zaten hiç açmıyorum kuyu gibi..

Son 4 aydir sürekli ust uste gelen zorluklar, hayal kırıklıklari yaşadım. Ondan öncesinde de pandemi döneminde ailevi sorunlarımız tavan yaptı
İstediğinizi alamıyorsunuz istediğiniz yere gidemiyorsunuz çalışmiyorsunuz işiniz yok hem aile hem pandemi...Kendi kendinizi doldurmayın sadece. Herseyı kontrol etmeye calısmayın

Back
X