Tahammülsüzlük

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
İyi günler. Karşı cinse tahammül edemiyorum.sosyal medya açtım
Tanıma amaçlı yazan kişileri tersliyorum. Beğendiğim insanlara bile. Mesaj atarken bunaliyorum.ailemin yanındayım şu an ki bu şehirde sosyal hayatım yok hep böyle mi olur bilmiyorum. dışarıdan da kimse yok.universite bitti. Saçma sapan insanlarla ilişki yaşadım. Güzel olanı da vardı tabi. elhamdülillah sukurler olsun ailem yanımda ama bir renk yok hayatımda

Konuyu dikkatli okumadan cevap yazmıştım şimdi düzeltiyorum. Herkes şimdi böyle düşünüyor ulkece zor zamanlardan geçiyoruz inşallah düzelecek hersey

Al benden de o kadar

Güven problemi yaşıyorum aldatma anlamında değil
Özgüven eksikliği gibi bir şey olabilir mi, içten içe ben mutluluğu hak etmiyorum ben sevilmeyi hak etmiyorum gibi düşünceler? Eğer öyle düşünüyorsanız bunun üzerine gidin ve aşmaya çalışın derim. Siz en güzel şeyleri hak ediyorsunuz

Bende tersleye tersleye begendigim cocugu kaybettim. Simdi sevgilisiyle olan storylerine bakıyorum gebererek.
Çok alem kadınsınız.:)Beğendiyseniz niye tersliyordunuz?Merak ettim.
Oralar da hayat durdu şu an.Eski arkadaşlarınız yok mu o şehirde?Onlarla görüşseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…