Tahammulum bitti

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Esime tahammul edemiyorum artik ve bu ilskiden beklentilerim esim ve annesi yuzunden bitmis durumda.konu soyleki.cok sevdik evlendik esimle sakalasirdik eskiden mutluydukta sagolsun her dedigimi alir yapardi.ama kv kadin dedigin yatakta sevilir dedi bizim sakalasmalarimiz esitligimiz bitti.vay efendim alttan alttan aaa onu neden aldiniz o varya bunu neden aldiniz ben verirdimya oglum filan.artik esim benim maddi isteklerimide karsilamaz oldu.ailem aliyo sagolsun.esimden talep ettigim aldiramadigim esyayi kalkip yine esimin kullanmasi kanima dokunuyo.dahasi sevgisinide gostermez saygiyi zaten rafa kaldirdi.ya artik bittim.ne kalkip gidmeye nede devam etmeye gucum var.onumuzu goremiyorum bu adamla artik.ne olcak nasil olcak iyice saf oldum.konu actim yardimlik bi durum degil ama inanin doluyum dertlesmeye ihtiyacim cok.

Evliliğin ilk yılı benim de böyle geçti. İlişkileri 3. kişiler baltalar ama ilişki içindekiler öldürür. Eşiniz zamanla sizi anlayacak durumu kavrayacak ama o zamana kadar da üzgünüm gözünüzün yaşı kurumayacak.

Ayni binadayiz kv ile.ve dul oldugu icin yemek ogunlerinde beraberiz.onceden esimle arada onun yaninda demezdik bazen ayar kacar sulu sakalarda yapardik birbirimize.o sakalar rahatsiz etmis anlasilanki bu lafi etti.sonra esim kendinin o yonunu yonttu.artik daha sert evin reisi saka yapmaz bi adam imaji sergiledi ondan sonra

bu halini sevmediğinizi söylediniz mi ona,gerçekten çok severek evlenenler kaybetme korkusu ile eski hallerine dönüyorlar.
Baştan beri böyle değilmiş sonradan olmuş,eski haline döndürmek size düşüyor,
Konuşun anlaşın.Hayat geçmez ki sevmediğin hareketleri yapan bir eşle.

Ben burada annelerden çok kocaları suçluyorum
Evli barklı çoluk çocuk sahibi bireyler nasıl olurda annelerinin hayatları üzerinde söz sahibi olmasına izin verirler
Saygı farklı birşey itaat farklı
Aynen ben idrak edemiyorum kurulu robot gibi itat ediyor ya dedigini yapsin ama bu bizim evliligimizi etkiliyorsa eger yapmamali.o cizgiyiyi ayiramiyor esim ne yazikki

Yah cok anlattim cok dil doktum.annemde annem der baskada bisey demez.daha beni alinganlikla yanlis anlamakla sucluyor.

Aynen ben idrak edemiyorum kurulu robot gibi itat ediyor ya dedigini yapsin ama bu bizim evliligimizi etkiliyorsa eger yapmamali.o cizgiyiyi ayiramiyor esim ne yazikki
Anasınıda karısınıda dinleyen adamdan ne koca ne oğul olur
İnsanın bir beyni var ve onu kullanmalı birilerinin kuklası olmamalı

Anasınıda karısınıda dinleyen adamdan ne koca ne oğul olur
İnsanın bir beyni var ve onu kullanmalı birilerinin kuklası olmamalı
Ya degisik bi durum.itaatten ziyade annesini babasinin yadigari grlin ezmemeli onu( hos karsisinda bi laf etmisligimde yoktur kalp kirmisligimda)ihtiyaclari karsilanmali dedigi yapilmali.olaya daha cok boyle bakiyo.tamam hakli ama artik evliligini cope atacak kadar abartti ve inanin hay sanada annede diyecek kadar oldum.

Evin ihtiyaçlarını da karşılamaz olmuş en acısı da bu.
Annesi dedi diye mi almıyor,böyle evlilik olmaz .
Ciddi adım atman lazım.
Evet bisey aldirtmak istesem egerki kv nin yaninda istemissem o sey varya deyip alincak olan seyin onu kesildi.bana kv deden temin etmem istendi.bende kendi evimde olsun istiyorum.

Evet bisey aldirtmak istesem egerki kv nin yaninda istemissem o sey varya deyip alincak olan seyin onu kesildi.bana kv deden temin etmem istendi.bende kendi evimde olsun istiyorum.
Ohooo eşin artık olmaz sanki.
Allah yardımcın olsun ya.
Böyle kendi kararlarını veremeyen zavallıların da soyu tükensin artık .

Söyleyin gitsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…