- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
kv kadin dedigin yatakta sevilir dedi
bu halini sevmediğinizi söylediniz mi ona,gerçekten çok severek evlenenler kaybetme korkusu ile eski hallerine dönüyorlar.Ayni binadayiz kv ile.ve dul oldugu icin yemek ogunlerinde beraberiz.onceden esimle arada onun yaninda demezdik bazen ayar kacar sulu sakalarda yapardik birbirimize.o sakalar rahatsiz etmis anlasilanki bu lafi etti.sonra esim kendinin o yonunu yonttu.artik daha sert evin reisi saka yapmaz bi adam imaji sergiledi ondan sonra
Aynen ben idrak edemiyorum kurulu robot gibi itat ediyor ya dedigini yapsin ama bu bizim evliligimizi etkiliyorsa eger yapmamali.o cizgiyiyi ayiramiyor esim ne yazikkiBen burada annelerden çok kocaları suçluyorum
Evli barklı çoluk çocuk sahibi bireyler nasıl olurda annelerinin hayatları üzerinde söz sahibi olmasına izin verirler
Saygı farklı birşey itaat farklı
Yah cok anlattim cok dil doktum.annemde annem der baskada bisey demez.daha beni alinganlikla yanlis anlamakla sucluyor.bu halini sevmediğinizi söylediniz mi ona,gerçekten çok severek evlenenler kaybetme korkusu ile eski hallerine dönüyorlar.
Baştan beri böyle değilmiş sonradan olmuş,eski haline döndürmek size düşüyor,
Konuşun anlaşın.Hayat geçmez ki sevmediğin hareketleri yapan bir eşle.
Anasınıda karısınıda dinleyen adamdan ne koca ne oğul olurAynen ben idrak edemiyorum kurulu robot gibi itat ediyor ya dedigini yapsin ama bu bizim evliligimizi etkiliyorsa eger yapmamali.o cizgiyiyi ayiramiyor esim ne yazikki
Iyy Allah büyük konuşturmasın ama buzzz gibi soğurum ben o adamdan ya.Yah cok anlattim cok dil doktum.annemde annem der baskada bisey demez.daha beni alinganlikla yanlis anlamakla sucluyor.
Bende sogudum zaten.onun icin kilimi kipirdatmak gelmiyo artik icimden.Iyy Allah büyük konuşturmasın ama buzzz gibi soğurum ben o adamdan ya.
Çocuk gibi anne diyen.
Gitsin anasının dizine.
Evin ihtiyaçlarını da karşılamaz olmuş en acısı da bu.Bende sogudum zaten.onun icin kilimi kipirdatmak gelmiyo artik icimden.
Ya degisik bi durum.itaatten ziyade annesini babasinin yadigari grlin ezmemeli onu( hos karsisinda bi laf etmisligimde yoktur kalp kirmisligimda)ihtiyaclari karsilanmali dedigi yapilmali.olaya daha cok boyle bakiyo.tamam hakli ama artik evliligini cope atacak kadar abartti ve inanin hay sanada annede diyecek kadar oldum.Anasınıda karısınıda dinleyen adamdan ne koca ne oğul olur
İnsanın bir beyni var ve onu kullanmalı birilerinin kuklası olmamalı
Evet bisey aldirtmak istesem egerki kv nin yaninda istemissem o sey varya deyip alincak olan seyin onu kesildi.bana kv deden temin etmem istendi.bende kendi evimde olsun istiyorum.Evin ihtiyaçlarını da karşılamaz olmuş en acısı da bu.
Annesi dedi diye mi almıyor,böyle evlilik olmaz .
Ciddi adım atman lazım.
Ohooo eşin artık olmaz sanki.Evet bisey aldirtmak istesem egerki kv nin yaninda istemissem o sey varya deyip alincak olan seyin onu kesildi.bana kv deden temin etmem istendi.bende kendi evimde olsun istiyorum.
Söyleyin gitsin:)Ya degisik bi durum.itaatten ziyade annesini babasinin yadigari grlin ezmemeli onu( hos karsisinda bi laf etmisligimde yoktur kalp kirmisligimda)ihtiyaclari karsilanmali dedigi yapilmali.olaya daha cok boyle bakiyo.tamam hakli ama artik evliligini cope atacak kadar abartti ve inanin hay sanada annede diyecek kadar oldum.
Cocuklarimi baskasina emanet edemeyecek kadar kucukÇalışma Şansın yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?