- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Esim oyle tehtitle yola gelecek birisi degil.o bu dunyada yanliz kalmadikca yinede Allah annesinin gecinden versinde ama adam olmayacak.ben umidimi kesmis durumdayim artik esimdende iliskimdendeKayınvali'den hangi kafayı yaşïyor acaba "kadın dediğin yatak da sevilir "demek ne kadar da sığ ,ne kadar hadsizce oğluna demiş hele bir de ben utanırdım böyle kelimeyi etmekten.
Eşine gelince tamam mesafeyi yapıyor bu kadar da kasıntı olmasın eş de bir çicek sevildiğini hissetmediği ,ilgisizliğin dibine vurulan bir ev de hayatta mutlu olmaz.
Eğer eşin böyle davranıyorsa siz de uzak bir yer de oturmayı teklif edin madem öyle kısasa kısas ya da özüne dönmesini isteyin.
Aileniz de almadığınız şeyleri almasın bence bir süre alıştırmasın eşinizi de görevlerini bilsin o yuvayı ayakta tutacak bireyler olduğunuzun farkına varsın .
Baktın olmuyor ömrün göçüyor mecazen hiç oralı olma kararını verirsin bu böyle nereye kadar gider diye de düşünmeye zaman tanı ruh sağlığın herşey' den önemli...
Ben ilk baş da şiddet,aldatma ,kötü bir şey olmadığı sürece ayrıl ,boşan demelere cidden karşıyım ama harbi harbi boşan annesiyle mutlu mesut yaşasın hiç tutulacak bir yanı yok...Esim oyle tehtitle yola gelecek birisi degil.o bu dunyada yanliz kalmadikca yinede Allah annesinin gecinden versinde ama adam olmayacak.ben umidimi kesmis durumdayim artik esimdende iliskimdende
Hakkında hayırlısı olsun o zaman .Gozden gecirme asamasindayim diyelim biz buna.dedimya iste esime tahammulum yok esine tahammulu olmayan kv ye nasil olsun.
Gercekten elle tutulur bi yani yok ve son zamanlarda sevgimin yerini gicik olma duygulari aldi.sevip sevmedigimi kendime sorgular oldum.Ben ilk baş da şiddet,aldatma ,kötü bir şey olmadığı sürece ayrıl ,boşan demelere cidden karşıyım ama harbi harbi boşan annesiyle mutlu mesut yaşasın hiç tutulacak bir yanı yok...
3. Kişi olmamalı ilişkideEsime tahammul edemiyorum artik ve bu ilskiden beklentilerim esim ve annesi yuzunden bitmis durumda.konu soyleki.cok sevdik evlendik esimle sakalasirdik eskiden mutluydukta sagolsun her dedigimi alir yapardi.ama kv kadin dedigin yatakta sevilir dedi bizim sakalasmalarimiz esitligimiz bitti.vay efendim alttan alttan aaa onu neden aldiniz o varya bunu neden aldiniz ben verirdimya oglum filan.artik esim benim maddi isteklerimide karsilamaz oldu.ailem aliyo sagolsun.esimden talep ettigim aldiramadigim esyayi kalkip yine esimin kullanmasi kanima dokunuyo.dahasi sevgisinide gostermez saygiyi zaten rafa kaldirdi.ya artik bittim.ne kalkip gidmeye nede devam etmeye gucum var.onumuzu goremiyorum bu adamla artik.ne olcak nasil olcak iyice saf oldum.konu actim yardimlik bi durum degil ama inanin doluyum dertlesmeye ihtiyacim cok.
Gercekten elle tutulur bi yani yok ve son zamanlarda sevgimin yerini gicik olma duygulari aldi.sevip sevmedigimi kendime sorgular oldum.
Mutluluguma goz diken o 3.sahislarin oteki dunyada iki elimde yakasinda olsun.tabi bu mutsuzlugu bana yasatan esiminde.3. Kişi olmamalı ilişkide
Bende sanmiyorum.ben bu iliskiye dair umitlerimide kaybettim.duzelecegine inanmiyorum artik.kimse için çocuklarım için bile ne bu adama katlanırım ne de onun değerli annesine. kendine bunu yapmak zorunda değilsin... eşinin yola geleceğini sanmıyorum ben
Evet ters teper ama nasil ters teper bu yontemi uygulamak biz bosanma surecimizi hizlandirir.kesin kavga ederiz.ve artik ben kavga bile etmek cenemi bile yormak ustemiyorum bu adam icin.yoruldum.sessiz sedasiz bitsin istiyorum.Eşine ciddi olarak haddini bildirmenin zamanı geçmiş bile. Kv bana öyle bir laf etseydi be olurdu bilemiyorum.
Eşine kendini sen saydıracaksın biraz net ol. Azıcık dişini göstersrn birşeyler değişir ters teper belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?