- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Amin canim.dualarinizda yer almak isterim.inanin cok zor bi durum.hani kucuk bi kutuya tikilmak gibi insanin eli kolu baglaniyor.Ohooo eşin artık olmaz sanki.
Allah yardımcın olsun ya.
Böyle kendi kararlarını veremeyen zavallıların da soyu tükensin artık .
Cocuklarimi baskasina emanet edemeyecek kadar kucuk
Canisi annesi sebeb olmamalı ya bence evliliğin bitmesine biraksana bı laf sokuyor da sen iki şok lafını kaynana bence eşini hiç karıştırma dan hallerde idin seni eşine söylerse ben öyle demek istememiştim biraz salaga yat ay öyle mı düşünmüş de bak üzüldüm falan dese idin idare edecektin biraz eşinin yanına da kaynana iyi davranacan o yokken goy lafı gitsin ya hayır o yatakga ne karışıyor veremedin azının payını sizi ilgilendirmez tek teke ayıp ben ailemden böyle sey görmedim dese idin canım yaEsime tahammul edemiyorum artik ve bu ilskiden beklentilerim esim ve annesi yuzunden bitmis durumda.konu soyleki.cok sevdik evlendik esimle sakalasirdik eskiden mutluydukta sagolsun her dedigimi alir yapardi.ama kv kadin dedigin yatakta sevilir dedi bizim sakalasmalarimiz esitligimiz bitti.vay efendim alttan alttan aaa onu neden aldiniz o varya bunu neden aldiniz ben verirdimya oglum filan.artik esim benim maddi isteklerimide karsilamaz oldu.ailem aliyo sagolsun.esimden talep ettigim aldiramadigim esyayi kalkip yine esimin kullanmasi kanima dokunuyo.dahasi sevgisinide gostermez saygiyi zaten rafa kaldirdi.ya artik bittim.ne kalkip gidmeye nede devam etmeye gucum var.onumuzu goremiyorum bu adamla artik.ne olcak nasil olcak iyice saf oldum.konu actim yardimlik bi durum degil ama inanin doluyum dertlesmeye ihtiyacim cok.
Ama canim biz yeni evliydik ozamanlar bunu orantilayamamis olabiliriz.sulu derken yanlis anlasilmasin.esimin tiki var hemen gidik alir filan yanyana geldikmi illa bi durterdik birbirimizi.bu sevgi yani sonucta nesi ayipki?Kv karismasi hic tahammul edilir gbi degil sze cok hak veriyorum yalniz o sulu saka kisminda bnce ayip etmissiniz esinizin de kendini yonttugu iyi olmus cnku o esinizn annesi buyugunuz sonucta abartip sulu saka yapilmasi hic hos degil bn genc oldgum halde o tur sakalari hic sevmem yanimdada bi baskasi yapsin istemem herkesn evi var evinde basbasa herkes istedgi gbi davransin ama bi baskasinn yaninda velev ki bu esinizn annesi hos olmamamis buyugun yaninda biraz dha saygli davranmk gerekli bnce
Bn sulu deyince farkli anladim canim kusura bakma ...Ama canim biz yeni evliydik ozamanlar bunu orantilayamamis olabiliriz.sulu derken yanlis anlasilmasin.esimin tiki var hemen gidik alir filan yanyana geldikmi illa bi durterdik birbirimizi.bu sevgi yani sonucta nesi ayipki?
Canim inan kv yasi yerinde olmasina ragmen okadar kurnazki ben degil benim gibi on gelini olsa hepsini ayri telden sarar.okadar da tecrubeli.Canisi annesi sebeb olmamalı ya bence evliliğin bitmesine biraksana bı laf sokuyor da sen iki şok lafını kaynana bence eşini hiç karıştırma dan hallerde idin seni eşine söylerse ben öyle demek istememiştim biraz salaga yat ay öyle mı düşünmüş de bak üzüldüm falan dese idin idare edecektin biraz eşinin yanına da kaynana iyi davranacan o yokken goy lafı gitsin ya hayır o yatakga ne karışıyor veremedin azının payını sizi ilgilendirmez tek teke ayıp ben ailemden böyle sey görmedim dese idin canım ya
Olur oyle sorun degil.Bn sulu deyince farkli anladim canim kusura bakma ...
Bide ozamanlar bunlara bile gulerdik ederdik.simdi eskiden oldugu gibi bi durtsem ne ne oluyorya sana yapma demiyomuyum hayret bisey bilmem ne.misal yani anliyonuzmu.eskiden gulmek icin yer arardik.simdi ise hayati kendinede banada cekilmez yapan bi esim varBn sulu deyince farkli anladim canim kusura bakma ...
Sende bir kadınsın unutma canım ve daha genç daha dinamik o ne yapıyorsa sende yap tatlı dille deri m lafı köy gitsin o alır alacağını lütfen düşme bu oyunlara işte eşine şikayet ederse ben öyle demiştim üzül falan yani eşinin yanında gayet rahat davran ki bı kaynanan oy gelin böyle dedi derse oda emin ol anne iyi davranıyor saha ne olsun falan der nabza göre serbetCanim inan kv yasi yerinde olmasina ragmen okadar kurnazki ben degil benim gibi on gelini olsa hepsini ayri telden sarar.okadar da tecrubeli.
Benim kv tecrube ve kurnazligi disinda ayakta ustu yalani siralayabilcek kabiliyette.esime bunu gostermis olmama ragmen dediki hayir annem yalan soylemez nabza gore serbet verir dedi dusunebiliyormusun.annesine duskunluk derecesi bu kadar vahimSende bir kadınsın unutma canım ve daha genç daha dinamik o ne yapıyorsa sende yap tatlı dille deri m lafı köy gitsin o alır alacağını lütfen düşme bu oyunlara işte eşine şikayet ederse ben öyle demiştim üzül falan yani eşinin yanında gayet rahat davran ki bı kaynanan oy gelin böyle dedi derse oda emin ol anne iyi davranıyor saha ne olsun falan der nabza göre serbet
O zaman taktik değişti bebiş vakit kurnaz olma vakti bak bunu yanlış anlama ben karşıyım arkadas kv bitecek evliliğe herkes hattını bilecek sen aynı taktiği yap ya boşver sende nabza göre ver gitsin işte eşinin yanında gözünü batirmayacak ılımlı yaklaş o olmadı lafı köy gitsin cingarlik yaparsa ben öyle dememistim de ya yanlış anladı bile deme boşver o ay ben ne yapacam bu gelinle desin esin olmadı lafını esirgeme lütfen o öyle yapıyorsa aha yol sur gitsin doğru davutculuk ise yaramaz bebem hele de eşinin ailesi ise bir şekilde hep onları korurlar haaa takım kalmadı diyeckesen senin kararinBenim kv tecrube ve kurnazligi disinda ayakta ustu yalani siralayabilcek kabiliyette.esime bunu gostermis olmama ragmen dediki hayir annem yalan soylemez nabza gore serbet verir dedi dusunebiliyormusun.annesine duskunluk derecesi bu kadar vahim
Oyle bana baska care kalmiyo zaten.ya bu develeri gudecem yada bu diyardan gidecem dimiO zaman taktik değişti bebiş vakit kurnaz olma vakti bak bunu yanlış anlama ben karşıyım arkadas kv bitecek evliliğe herkes hattını bilecek sen aynı taktiği yap ya boşver sende nabza göre ver gitsin işte eşinin yanında gözünü batirmayacak ılımlı yaklaş o olmadı lafı köy gitsin cingarlik yaparsa ben öyle dememistim de ya yanlış anladı bile deme boşver o ay ben ne yapacam bu gelinle desin esin olmadı lafını esirgeme lütfen o öyle yapıyorsa aha yol sur gitsin doğru davutculuk ise yaramaz bebem hele de eşinin ailesi ise bir şekilde hep onları korurlar haaa takım kalmadı diyeckesen senin kararin
Kesinlikle gitmek istemiyorsan ipleri eline al canım o sana nasılsa sende ona öyle ol ama eşinin yanında değil o nasıl inkar eder vs nabza göre serbet mis ya sende öyle yap çivi çiviyi söker canisi haaa evde de kayanandan konuşma süslen puslen otur yanina anladın ne dmeek istediğimi demiOyle bana baska care kalmiyo zaten.ya bu develeri gudecem yada bu diyardan gidecem dimi
Anliyorum canim anliyorumda artik sitkim siyrildiya.ne sus ne pus.esim oyle seylere onem vermez.dogrusu onceden yapardimda simdi simdi benimde icimden gelmiyor esim icin bisey yapmak.cunku o yapilani unuturKesinlikle gitmek istemiyorsan ipleri eline al canım o sana nasılsa sende ona öyle ol ama eşinin yanında değil o nasıl inkar eder vs nabza göre serbet mis ya sende öyle yap çivi çiviyi söker canisi haaa evde de kayanandan konuşma süslen puslen otur yanina anladın ne dmeek istediğimi demi
Hatirlat bebem evlilik de nadasa girer bazen dlinle aklını boya durusunla gözünü ayrilmak istemiyorsan kendinde mutlu olmak istiyorsan yap canım onu bunu boşver ya az önce kaynanam bana birşey dedi mesela eşime anlattım sonunda herhalde ben yanlış anladım aşkım dedim haa kaynanama da lafımı da koydum gitti kısa örnek :) yap kadın oldugunu hisset ona da hissetir titre kendine gel devir senin devrin artık öyle düşünAnliyorum canim anliyorumda artik sitkim siyrildiya.ne sus ne pus.esim oyle seylere onem vermez.dogrusu onceden yapardimda simdi simdi benimde icimden gelmiyor esim icin bisey yapmak.cunku o yapilani unutur
Cok tatlisin arkadasim ya.pozitif bi enerjin var.iyi geldin sagol.Hatirlat bebem evlilik de nadasa girer bazen dlinle aklını boya durusunla gözünü ayrilmak istemiyorsan kendinde mutlu olmak istiyorsan yap canım onu bunu boşver ya az önce kaynanam bana birşey dedi mesela eşime anlattım sonunda herhalde ben yanlış anladım aşkım dedim haa kaynanama da lafımı da koydum gitti kısa örnek :) yap kadın oldugunu hisset ona da hissetir titre kendine gel devir senin devrin artık öyle düşün
Ne demek her zaman canisi en azından elinden geleni yap eşinin gözü dışarda değilse sana bakabiliyorsa seni kimseye muhtaç etmiyorsa seni aldatmiyorsa seni dovmuyorsa kayanandan dolayı ayrılma bir gün hala da tak dediğinde canına keşke şunu da yapsa idim demessin ben elimden gelini fazlası ile yaptım dersin haaa bu arada süslenmeye karar verdiğinde esin hayırdır dediğinde hemen modunu düşürme canım bugün öyle istedi de sonuçta uzun zamandır öyle olmadın garipser vazgeçme derim he buladikca özelden de yaz konuşuruz yani :)Cok tatlisin arkadasim ya.pozitif bi enerjin var.iyi geldin sagol.
Tamam canim cok sagol fikirlerin icin.biraz daha gayret geldi sanki sayenizde.Allah hepimizin hakkinda hayirli olanini versin canimNe demek her zaman canisi en azından elinden geleni yap eşinin gözü dışarda değilse sana bakabiliyorsa seni kimseye muhtaç etmiyorsa seni aldatmiyorsa seni dovmuyorsa kayanandan dolayı ayrılma bir gün hala da tak dediğinde canına keşke şunu da yapsa idim demessin ben elimden gelini fazlası ile yaptım dersin haaa bu arada süslenmeye karar verdiğinde esin hayırdır dediğinde hemen modunu düşürme canım bugün öyle istedi de sonuçta uzun zamandır öyle olmadın garipser vazgeçme derim he buladikca özelden de yaz konuşuruz yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?