tahammülum yok

aaa edepsiz mi. yok artık. yaptığınız cidden ayıp ama. ben kötü bişet söylemedim. o niyetlede asla yazmam.

yazmamı istemiyosanız yazmam benim açımdan sorun değilde bence bi durup ciddi anlamda kendinize dönüp bakın. içiniz kötü hisler ve düşünceler dolu galiba. tepkiniz aşırı geldi.

ben kötü temennide bulunmadım ayrıca. dipteyim diyen sizsiniz bende dipte kalmaya devam dedim çünkü çıkmak için çaba yok gibi geldi bana.

asıl siz bana kötü temenni de bulundunuz. Allah içinizi güzellikle doldursun.
Çok boşsun ve gereksizsin zaten şikayet ettim

aaa edepsiz mi. yok artık. yaptığınız cidden ayıp ama. ben kötü bişet söylemedim. o niyetlede asla yazmam.

yazmamı istemiyosanız yazmam benim açımdan sorun değilde bence bi durup ciddi anlamda kendinize dönüp bakın. içiniz kötü hisler ve düşünceler dolu galiba. tepkiniz aşırı geldi.

ben kötü temennide bulunmadım ayrıca. dipteyim diyen sizsiniz bende dipte kalmaya devam dedim çünkü çıkmak için çaba yok gibi geldi bana.

asıl siz bana kötü temenni de bulundunuz. Allah içinizi güzellikle doldursun.
Konu sahibi biraz hassas bir durumda sanırım şu an,yaşadığı sorunlar onu önceden de bunaltmıştı şimdi de olaylar olunca demek ki iyice çöktü.
Bi iletişim kopukluğu oldu aranızda galiba yapmayın böyle güzel bayanlar :) :KK39:

Konu sahibi biraz hassas bir durumda sanırım şu an,yaşadığı sorunlar onu önceden de bunaltmıştı şimdi de olaylar olunca demek ki iyice çöktü.
Bi iletişim kopukluğu oldu aranızda galiba yapmayın böyle güzel bayanlar :) :KK39:
Ya zaten canım burnumda dertlesmeye giriyorum şuraya dipte kal diyor olacak is değil ya

Destek olmuyorsaniz bari köstek olmayın gidin dedim

Eee annenle babanin huyunu bile bile neden israrla cagirdin ki ? Inan bana su aralar sinirleri bozuk ve moralsiz tek sen degilsin, ailesini yakinlarini kaybedenler falan var bence bu kadar cit kirildim olmamali asil sorun orda. Sana moral versin diye anne babayi zorla getirmek falan bana cok ters seyler neyse sonucta herkesin kendi hayat tarzidir birsey diyemem ama hayat bu her azn yaninda anne baban olmayacak sorunlarin ustesinden tek basina gelmeyi ogrenmelisin,
Ayrica depresyondaki babanla ondan bikmis annenden ne bekledin bilemiyorum adamlarin kendileri destege muhtaclarmis resmen.

konu sahibinin üzerine gidilmiş ama, yardımı babası isteseydi o da giderdi eminim ki.
Konu sahibi anne ve babasından kısa dönem yardım istemiş, bencillikle suçlanacak ne var anlamdım.
Yarın bir gün o da destek olur anne babasına.
Şu dönem kötüyüm destek diyor sadece , anlamayacak ne var yani.

Ya zaten canım burnumda dertlesmeye giriyorum şuraya dipte kal diyor olacak is değil ya
Eğer hanımefendi önceki konularınızı bilmiyorsa ondan tam olarak ne durumda olduğunuzu anlayamamış olabilir,siz sakin olun. Kimsenin size karşı bir kastı yok , yapmayın lütfen :)

• Beğen
Reactions: KV_
Eğer samimi bir arkadaşınız varsa yanına gidin, vakit geçirin.
Haberleri falan izlemeyin. Hoşunuza giden yemekleri yapın- alın. Neşeli filmler izleyin. Eğer üşenmezseniz akşam üzeri yürüyüşlere çıkın kulaklığınızı takıp.
Bu olaydan daha güçlü çıkacağınızdan eminim :)

bende oyleyim. butun gece bomba altindaydik, meslegim geregide gundem hep olaylar. sabah esime kahvaltiya gidelim dedim, mirin kirin etti ne kahvaltiya gittim nede bugün gün konustum. konusmicamda. o işe gidince gündemden uzaklasiyor benim tam tersi. bunaldim anlamasi gerekti.

Bence ailecek psikolojik yardıma ihtiyacınız var
Simdi yalniz yasayan bir insan, zaman zaman bunalabilir ve dert dinlemeden kendi dertlenmek ister bu konuda seni anlayabiliyorum ama ailenin destege ihtiyacı var madem, ya çağırmayacaktin ya da çözüm yolları bulmaya calisacaktin
Baban depresyondaysa bir yardım alın annen de bu durumdan bunalmistir
Kocasi bunalımda, kızı da. Kadin napsin?

bende oyleyim. butun gece bomba altindaydik, meslegim geregide gundem hep olaylar. sabah esime kahvaltiya gidelim dedim, mirin kirin etti ne kahvaltiya gittim nede bugün gün konustum. konusmicamda. o işe gidince gündemden uzaklasiyor benim tam tersi. bunaldim anlamasi gerekti.
Evet bazen insan kısa sürede olsa sadece anlasilmak ve destek istiyor:110:

Bence ailecek psikolojik yardıma ihtiyacınız var
Simdi yalniz yasayan bir insan, zaman zaman bunalabilir ve dert dinlemeden kendi dertlenmek ister bu konuda seni anlayabiliyorum ama ailenin destege ihtiyacı var madem, ya çağırmayacaktin ya da çözüm yolları bulmaya calisacaktin
Baban depresyondaysa bir yardım alın annen de bu durumdan bunalmistir
Kocasi bunalımda, kızı da. Kadin napsin?
Korktum güzelim anladım mi korktum

Korktuğunun ve yaninda birinin varlığına ihtiyaç duyduğunun farkındayım ama bu şekilde psikolojin daha da harap olmus
Hem de çok harap oldu yalvardim şu an çalıştığımin 2 katı veren özel sektör vardı memlekette oraya baslayim diye memurluk garanti dediler ellerin memleketinde tükendim onlara da anlatmaya çalışıyorum özel garantisi yok 2 gün sonra kapı önüne koymucaklari ne malum diyorlar

İnsanları zorla getirtiyorsun yanına izlediği şeye karışıyorsun babanın problemi varmış noldu diye sormayıp bencillik ediyorsun sonra gidin diyorsun...Onlar da seninle ilgilenmemiş hiç sanırım...Büyük ihtimalle genetik bu depresyon olayı babandan sana geçmiş..Kendi doktorun kendin ol kimse kimseyi bilmez..Büyük insanlar da kukla değil gel diyince gelsinler git diyince gitsinler..Yazık..

konu sahibinin üzerine gidilmiş ama, yardımı babası isteseydi o da giderdi eminim ki.
Konu sahibi anne ve babasından kısa dönem yardım istemiş, bencillikle suçlanacak ne var anlamdım.
Yarın bir gün o da destek olur anne babasına.
Şu dönem kötüyüm destek diyor sadece , anlamayacak ne var yani.
Bana destek olacaklarına babam depresyondaymış annemde ona üzülüyor önce bana destek olun olmayacaksanız gidin diyen bir evlat mı zor durumunda destek olacak anlamadım gitti..Ana babadan önce Sanırım eş lazım artık..Başka türlü o depresyon geçmez :d

Bana destek olacaklarına babam depresyondaymış annemde ona üzülüyor önce bana destek olun olmayacaksanız gidin diyen bir evlat mı zor durumunda destek olacak anlamadım gitti..Ana babadan önce Sanırım eş lazım artık..Başka türlü o depresyon geçmez :d

Bir depresyon tedavisi olarak koca....ne mikemmel bir tespit:deli:

Babanızla birlikte bi uzmana görünün bence annenizde arada katılsın. Ben sizi haklı bulmadım.

Fafama naber nasılsın kız :)

Kafanı bozuyorsa babana da küfürü savur gitsin :deli: Şaka şaka , ben gelirdim istersen lakin 3000 km uzakta yaşıyorum:olamaz:

İstiyorsan bana yaz dertlen, olayların başladığı cuma akşamı ben memleketten habersiz plaj partisine gittiydim burda. Eve bir döndüm höh annem whatsapptan yazmış helikopterler uçuşuyor diye.

Back
X