Taharet almak kizlik zari

incikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2025
68
19
3
25
Benim yaşım küçük liseye gidiyorum kızlık zarini takıntı yaptım biliyorum bu pisikolojik olarak çok kötü ama aklımdan atamadigim bir mesele var çok saçma gelecek nolur dalga geçmeden yanıt verin bilgisi olan ablalarım ya da evli ablalarım evimizde klozet var bildiğiniz gibi taharet musluğu kullanıyoruz o arkadan su vuran bugün nasıl oldu anlamadım acınca bir anda çok tazyikli aktı sular gidip geldi sanırım ondan mi oldu bozuldu mu anlamadım çok acmadım ama öyle oldu bu durum kızlık zarına zarar vermez de mi nolur akıl verin çok üzgünüm korkuyorum bu takıntı dan kurtulmam lazım ama geçmiyor

Benim yaşım küçük liseye gidiyorum kızlık zarini takıntı yaptım biliyorum bu pisikolojik olarak çok kötü ama aklımdan atamadigim bir mesele var çok saçma gelecek nolur dalga geçmeden yanıt verin bilgisi olan ablalarım ya da evli ablalarım evimizde klozet var bildiğiniz gibi taharet musluğu kullanıyoruz o arkadan su vuran bugün nasıl oldu anlamadım acınca bir anda çok tazyikli aktı sular gidip geldi sanırım ondan mi oldu bozuldu mu anlamadım çok acmadım ama öyle oldu bu durum kızlık zarına zarar vermez de mi nolur akıl verin çok üzgünüm korkuyorum bu takıntı dan kurtulmam lazım ama geçmiyor
Hani bazı sitelerde baskı ile bozulur diyor ya o öyle bir şey değil de mi zaten arkadan gelen şu direkt o bölgeye değmez değil mi yani bilmiyorum günlerdir düşünüyorum bu konuyu içimden atamadım

Belki bu musluktan bilerek suyu çok açıp yıkanlar bile vardır ama ben kendim cekindigimden kötü hissediyorum kendimi günlerdir içimden bir ses ya bir şey olduysa diyip duruyor 😭

:KK70:
Geyik olsun diye yazdın dimi, lütfen öyle olsun çünkü 😂😂
Öyle birşey olabilir mi balım sence, imkanı yok yani

:KK70:
Geyik olsun diye yazdın dimi, lütfen öyle olsun çünkü 😂😂
Öyle birşey olabilir mi balım sence, imkanı yok yani
İnanın böyle bir şey aklıma nasıl geliyor ben de bilmiyorum ama öyle hızla akinca ki biraz çok acınca nasıl hızlı geldiğini bilirsiniz siz de çok korktum aklıma olmadık şeyler geliyor yani ne biliyim ihtimal bile verilmez de mi böyle şeye

Sence erkeğin çüküyle o suyun baskısı bir midir?

Sence erkeğin çüküyle o suyun baskısı bir midir?
😔 cahillikten öleceğim gerçekten çok utaniyorum bu fikirlerden ama aklımdan çıkmıyor ki normal bir insan düşmez böyle farkındayım aman şu çok geldi der geçer ama olmuyor bende kusura bakmayın

Tüylerden bahseden üye de sen miydin 😀 canım git bi psikolojik destek al normal değil durup durup bunu düşünmek

Benim yaşım küçük liseye gidiyorum kızlık zarini takıntı yaptım biliyorum bu pisikolojik olarak çok kötü ama aklımdan atamadigim bir mesele var çok saçma gelecek nolur dalga geçmeden yanıt verin bilgisi olan ablalarım ya da evli ablalarım evimizde klozet var bildiğiniz gibi taharet musluğu kullanıyoruz o arkadan su vuran bugün nasıl oldu anlamadım acınca bir anda çok tazyikli aktı sular gidip geldi sanırım ondan mi oldu bozuldu mu anlamadım çok acmadım ama öyle oldu bu durum kızlık zarına zarar vermez de mi nolur akıl verin çok üzgünüm korkuyorum bu takıntı dan kurtulmam lazım ama geçmiya
Afedersin ama bi erkekle cinsel ilşkiye girmediğin zaman bişi olmaz korkma

Çok acil beyin cerrana gitmeni öneriyorum. Yani doğru branşı yazardım ama içimden beyin cerrağı dedim.
Dört üyelik nedir ? Bütün site senin cinsel organının hipatanüsünü hesaplamaya çalışıyor.

Not : yaşı küçük olduğu için bazı kelimeler kasıtlı olarak yanlış yazılmıştır.

Bol bol kitap oku araştır gelistir kendini bir hedefin olsun geleceği dair... dalga geçmek için yazmadiysan psikolojik destek almalisin

18yasindayim bu konuyu çok takıntı yaptım yaklaşık 2aydir genital bölge kilolarını almıyordum regl oldum kıllar çok uzun olduğu için yoğun günde kan ile yapış yapış oldu yürüdükçe batma hissettim tam temizleyemedim vajina etrafındaki kıllar baya batma hissi oluşuyordu acaba böyle uzun kılların vajina dan girip kızlık zarına zarar verme olasılığı var mı bu konuda hiçbir fikrim yok nolur fikir verin çok üzgünüm

Merhaba arkadaşlar 20 yaşında ve bekarım son 2 yıldır iç dudaklarda sarkma olduğunu fark ettim önceden de böyle miydi bilmiyorum benim sorunum şu biraz dar pantolon giysem hatta iç çamaşırı bile bir tık dar olsa hemen dudaklar da şişlik kızarıklık oluyor. Bir de hijyen olarak afedersiniz kıvrımlar da hep sanırım akıntı kalıntıları oluyor ne kadar taharete önem de versem bu sorunu çözemedim benim gibi bu sorunları yaşayanlar var mı
İlk konusu ve 2. Konusu arasinda 1 ay var ama 2 yaş birden atmış arkadaş ilk konusunun kokusu var üzgünüm 🤢🤢

Söylediğin şey aşırı doğa üstü imkansız da velev ki kızlık zarına bir şey oldu. Sen cinsel ilişkiye girmedikten sonra ne farkeder zar vardı yoktu.

Söylediğin şey aşırı doğa üstü imkansız da velev ki kızlık zarına bir şey oldu. Sen cinsel ilişkiye girmedikten sonra ne farkeder zar vardı yoktu.
Aslında mantıklı düşününce bana da saçma geliyor ama hani bu durumu takıntı yaptım ya sanki içimden bir ses olabilir diyor yoksa direkt vajinaya bile denk gelmeyen yıkama suyu tazikli aksa ne almasa ne ama bir yandan da korkuyorum kusura bakmayın pisikolojik bir rahatsızlığım olduğunun farkındayım

Back
X