Tahlil sonuclarımı yorumlar mısınız ?

CerkesMaria

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
823
En iyi cevaplar
1
235
23
35
Kızlar ilk sıradaki attığım 4 aydaki tahlil sonucum dıgerını bugun yaptım ılerleme kaydetmıs mıyım nasıl durum

Son düzenleme:
Merhaba amh düşük çıkmış. FSH da biraz yüksek. Bu durumda doktorlar tüp bebek oneriyorlar. En önemlisi ultrasonda görülen yumurta sayısı. Baktirdiniz mi kaç adet gözüküyor?

Doğal yolla Denıyorum 6 ay once gebeydım dusuk yaptım

İsminiz gözüküyor isterseniz silin o kısmı karalayıp tekrar yükleyin sonuçlarınızı.

0.2 erken menepoz demek inşallah hemen hamile kalırsınız
0.01 ıle mumkun doktorlar tek basına amh bısey ıfade etmedıgını tek bır kalıtelı yumurtanın bıle yeterlı oldugunu soyluyorlar kı ben 6 ay oncede gebeydım 3 ayda degerlerımde bır nebze olsun duzelme oldu Allahın ıznı ıle ben o bebegın bana kendılıgınden gelecegıne de ınanıyorum

Yaşınız kaç hamile de kalabiliyorsunuz e2 değerin her adetin 2. Günü 40-50 üzeri çıkması gerekiyormuş. Benim de elim tüp bebeğe gitmiyor ama son çarem o görünüyor sanırım Allah daha iyi bilir

Canım bugun doktorumla konustum degerlerın normal oldugunj bır sorun olmadıgını soyledı herkes kafasına gore bırsey soyluyor olursa olur olmazsa rabbımın bır bıldıgı vardır

Hersey paradan gecıyor hayatım olmayınca deneyemıyorsun

Devlette tüp bebek yapılıyor. Siz bir eğitim araştırma hastanesine infertilite polikliniğine gidin. Bu arada doğal yollarla da olur inşallah tabi ama kontrolü bırakmayın. Pregnacare for her for him takviyesini öneririm eşinle birlikte kullanın. Onun dışında d vitamini önemli. Umarım sağlıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…