- 15 Ocak 2024
- 823
- En iyi cevaplar
- 1
- 235
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
-
Tüp bebek mi deniyorsunuz amh çok düşük üzgünüm yaşınız kaçKızlar ilk sıradaki attığım 4 aydaki tahlil sonucum dıgerını bugun yaptım ılerleme kaydetmıs mıyım nasıl durum Eki Görüntüle 3603315 Eki Görüntüle 3603316
Merhaba,Kızlar ilk sıradaki attığım 4 aydaki tahlil sonucum dıgerını bugun yaptım ılerleme kaydetmıs mıyım nasıl durum Eki Görüntüle 3603315 Eki Görüntüle 3603316
Bısey denemıyorum denemeyıde dusunmuyorum acıkcasıTüp bebek mi deniyorsunuz amh çok düşük üzgünüm yaşınız kaç
Doğal yolla Denıyorum 6 ay once gebeydım dusuk yaptımMerhaba,
Fsh biraz düşmüş. Kaç yumurta görünüyor ultrasonda? Amh değeriniz düşük.
Doğal yolla deneyecekseniz süreyi uzun tutmayın bence. Siz ve eşiniz bütün testlerinizi yaptırıp öyle deneyin.
Neden acaba çok geç olmadan denesen sonra pişman olmazsın keşke demezsinBısey denemıyorum denemeyıde dusunmuyorum acıkcası
Hersey paradan gecıyor hayatım olmayınca deneyemıyorsunNeden acaba çok geç olmadan denesen sonra pişman olmazsın keşke demezsin
0.2 erken menepoz demek inşallah hemen hamile kalırsınızBısey denemıyorum denemeyıde dusunmuyorum acıkcası
0.01 ıle mumkun doktorlar tek basına amh bısey ıfade etmedıgını tek bır kalıtelı yumurtanın bıle yeterlı oldugunu soyluyorlar kı ben 6 ay oncede gebeydım 3 ayda degerlerımde bır nebze olsun duzelme oldu Allahın ıznı ıle ben o bebegın bana kendılıgınden gelecegıne de ınanıyorum0.2 erken menepoz demek inşallah hemen hamile kalırsınız
Yaşınız kaç hamile de kalabiliyorsunuz e2 değerin her adetin 2. Günü 40-50 üzeri çıkması gerekiyormuş. Benim de elim tüp bebeğe gitmiyor ama son çarem o görünüyor sanırım Allah daha iyi bilir0.01 ıle mumkun doktorlar tek basına amh bısey ıfade etmedıgını tek bır kalıtelı yumurtanın bıle yeterlı oldugunu soyluyorlar kı ben 6 ay oncede gebeydım 3 ayda degerlerımde bır nebze olsun duzelme oldu Allahın ıznı ıle ben o bebegın bana kendılıgınden gelecegıne de ınanıyorum
2. Dusuk ama ıkıncı dusuk trafık kazasından kaynaklı olduCanım bu senin kaçıncı düşük oldu
Canım bugun doktorumla konustum degerlerın normal oldugunj bır sorun olmadıgını soyledı herkes kafasına gore bırsey soyluyor olursa olur olmazsa rabbımın bır bıldıgı vardırYaşınız kaç hamile de kalabiliyorsunuz e2 değerin her adetin 2. Günü 40-50 üzeri çıkması gerekiyormuş. Benim de elim tüp bebeğe gitmiyor ama son çarem o görünüyor sanırım Allah daha iyi bilir
Tabiki iyi kötü diyemem ama amh değerinden dolayı yola çıkıyoruz çoğunlukla yaşınız kaçCanım bugun doktorumla konustum degerlerın normal oldugunj bır sorun olmadıgını soyledı herkes kafasına gore bırsey soyluyor olursa olur olmazsa rabbımın bır bıldıgı vardır
Devlette aşılamaya bari başlayınHersey paradan gecıyor hayatım olmayınca deneyemıyorsun
Hersey paradan gecıyor hayatım olmayınca deneyemıyorsun
Iste bu anlamda sunu dıyorum cnm amh tek basına bısey ıfade etmıyor ben yumurta kalıtesıne yogunlastımTabiki iyi kötü diyemem ama amh değerinden dolayı yola çıkıyoruz çoğunlukla yaşınız kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?