- 20 Ağustos 2024
- 618
- 176
- 18
- Konu Sahibi CerkesMaria
-
Benim amh 1.77 den 3.96 oldu takviyeyleIste bu anlamda sunu dıyorum cnm amh tek basına bısey ıfade etmıyor ben yumurta kalıtesıne yogunlastım
Aaa çok iyi. Ne kadar sürede yükseldi? Neler kullandınızBenim amh 1.77 den 3.96 oldu takviyeyle
İki ay da yükseldi bi takviye kullandım bende şaşırdım aylar sonra yine amh istedim yine aynı çıktı 3.96Aaa çok iyi. Ne kadar sürede yükseldi? Neler kullandınız
Amh 0.20 e2 12 fsh 12.94 du sımdı yaptırdım e2 28 cıkmıs fsh 10.02 dusmusGörüntü görünmüyor şu an. Yorumlardan çıkarım yapmaya çalışıcam. Benim de fsh yüksek amh düşük çıkmıştı. Fsh 15, amh 0,43. 4 ay sonra yeniden yaptırdığımda fsh 6.5 çıkmıştı ve amh 1.55’e yükselmişti. Birkaç ay takviyeler,vitaminler kullanın. Fsh düşürmek için bitki çayları için. 3-4 ay sonra yeniden yaptırın testleri bencd
Adı ne takvıyenınİki ay da yükseldi bi takviye kullandım bende şaşırdım aylar sonra yine amh istedim yine aynı çıktı 3.96
Merhaba değerlerinizi nasıl değiştirdiniz acaba?Görüntü görünmüyor şu an. Yorumlardan çıkarım yapmaya çalışıcam. Benim de fsh yüksek amh düşük çıkmıştı. Fsh 15, amh 0,43. 4 ay sonra yeniden yaptırdığımda fsh 6.5 çıkmıştı ve amh 1.55’e yükselmişti. Birkaç ay takviyeler,vitaminler kullanın. Fsh düşürmek için bitki çayları için. 3-4 ay sonra yeniden yaptırın testleri bencd
Valla bendd bilmiyorumMerhaba değerlerinizi nasıl değiştirdiniz acaba?
selam canım fsh düşürmek amh yükseltmek için bir takviye alıyor musun?Amh 0.20 e2 12 fsh 12.94 du sımdı yaptırdım e2 28 cıkmıs fsh 10.02 dusmus
Birden fazla takvıye kullanıyorumselam canım fsh düşürmek amh yükseltmek için bir takviye alıyor musun?
Ben prowomen hayit çayı ve çörek otu kürü kullanıyorum sen?Birden fazla takvıye kullanıyorum
merhaba, hangi takviyeleri kullanmısştınız? benim de 1.18 cıktı dr bişi demedi. ama yorumlara göre kendimi kıyaslayınca düşük geldi.Benim amh 1.77 den 3.96 oldu takviyeyle
Düşük değil bence yaşınız kaç bilemiyorum tabi takviye -Thanccs woman eczaneden alıyorum.merhaba, hangi takviyeleri kullanmısştınız? benim de 1.18 cıktı dr bişi demedi. ama yorumlara göre kendimi kıyaslayınca düşük geldi.
yaşım 36 dr da bana yumurtan hareketsiz dedi. solda hiç yumurta yokmuş. Ovulex diye bişi verdi. gittim aldım bu hafta içiyorum işte. sizin takviyeyi de deneyeyim.Düşük değil bence yaşınız kaç bilemiyorum tabi takviye -Thanccs woman eczaneden alıyorum.
D vitamini ve balık yağını kullanmayı unutmayın hepsi tetikliyoryaşım 36 dr da bana yumurtan hareketsiz dedi. solda hiç yumurta yokmuş. Ovulex diye bişi verdi. gittim aldım bu hafta içiyorum işte. sizin takviyeyi de deneyeyim.
evet evet ayrıca d vit omega 3 magnezyum b1 b12 kompleksi alıyorum.D vitamini ve balık yağını kullanmayı unutmayın hepsi tetikliyor
Corona aşısı olduysanız hacamat da öneririmevet evet ayrıca d vit omega 3 magnezyum b1 b12 kompleksi alıyorum.
sadece bir doz sinovac olmuştum. yinede hacamat yaptırsam mı ki ?Corona aşısı olduysanız hacamat da öneririm
Ben yararını gördüm iki doz biontech vurulmuştumsadece bir doz sinovac olmuştum. yinede hacamat yaptırsam mı ki ?
hiç hacamat yaptırmadım. Ankarada nerede yaptırıyorsunuz?Ben yararını gördüm iki doz biontech vurulmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?