Tahlil sonuclarımı yorumlar mısınız ?

Kızlar ilk sıradaki attığım 4 aydaki tahlil sonucum dıgerını bugun yaptım ılerleme kaydetmıs mıyım nasıl durum
Merhaba sonuçları göremiyorum rica etsem tekrar atar mısınız ? Amh düşüklügü gebe kalmaya engel değil korkmayın hiç

Bakın bu sonuçlara ilk attıklarım ilk erken menopoz tanısı aldığım senenin sonuçlar ikincisi ise 1 sene boyunca doğru vitaminler ve bitkisel doğal şeylerle düşürdüğüm değerlerim bu hafta doktora tekrar gittim ultrasonla muayene oldum 21.mm çatlamak üzere olan ve 16.87 mm 19.14 mm 9.71 mm 4 tane folükülüm göründü ve ben erken menopoz tanısı aldığımda 2 tane biri 4mm diğeri 2 mm folükül vardı tedavi başlandı üst üste iğneler prpler ala malesef büyümedi yumurtalar toplanamadı bana imkansız bebek sahibi olman tüp bebekle bile dediler ki tüp bebekte denedim defalarca olmadı ilk tanıda insan şoka giriyor korkuyla tecrübesizlikle herşeyi denemeye başlıyor hata etmişim anladım ki önce vücudun vitamin depoları dolmalı aksi takdirde nasıl tüp bebek vs için hazır hale gelebilir ama doktorlar bunu umursamıyor amaçları para zira bana bu durumda tüp bebek mi denenir ama denediler zaafımızdan faydalandılar. Yani demem o ki gizlenmiş folüküller çıkabiliyor uzun bir süreç yorucu ama sabırla doğru takviyelerle oluyor canım bak nasibe bu hafta öğrendim ki 4 yumurtam var biri çatlamak üzere diğer 3 üde iğneyle hemen büyütülebilir gebe kalma şansım doğal çok yüksek ama ne öğrendim rahim duvarım 1mm çünkü doğal adet görmüyorum ilaçlarla adet oluyorum 3 aydır da ilaçları bıraktım vücudu doğal izlemek istemiştim. Umudunu kaybetme kimselere kulak asma rabbim yeterki ol desin bak ben rahim duvarını kalınlaştıracagım çünkü bu basit en basiti ama bu folüküller bir mucizeydi tekrar arkadaş büyümemiş saklanmış görünmeyen var mı son şansımmıydı bilmiyorum ama tevekkül allahtan

Fsh 42,92
Lh 23,24
tsh 1,111
Ez 52,79
Amh 0.01

Lh 12,05
Fsh 18,97
Ez 56,00
Amh 0.01

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…